Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Bubamara trgovine.

Bubamara je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Bubamara trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Nova ponuda? Bubamara ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 14.04.2021. nalazi se ovdje. Trgovine Kik, Magic baby, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.bubamara.eu.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Bubamara. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Bubamara na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Bubamara katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!