Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Chipoteka - Tehnika
3/5

Chipoteka katalozi od 01.04.2024 > Svi akcije

Chipoteka - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Chipoteka katalog

3/5
Actual brochure

Chipoteka je jedna od vodećih trgovina elektroničkih komponenti i elektromehanike u Hrvatskoj, a od danas možete prelistati Chipoteka letak na našim stranicama. Trenutna Chipoteka akcija, s početkom 01.04.2024, je dostupna ovdje.

Chipoteka akcije se redovito ažuriraju i sve Katalog Chipoteka možete pronaći na našim stranicama.

Povjerenje od 1990.

Shop

Chipoteka s radom započinje davne 1990. godine i do današnjeg dana uspješno izgrađuje status vodećeg maloprodajnog lanca elektronike i sve računalne opreme. Impresivno je i važno za istaknuti da je Chipoteka i vodeći maloprodajni lanac GPS uređaja u Republici Hrvatskoj.

Mrežu prodavaonica ima u svakom većem centru u Hrvatskoj (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Šibenik, Zadar, Dubronik, Pula) s planom proširenja. Naručivati se može putem kataloga, interneta ili kupovinom uživo, a poslovnice su otvorene svakim radnim danom od 09:00 do 20:00.

Osim prodaje, Chipoteka nudi i servis elektronike u Sesvetama. Dostava artikala u vrijednosti većoj od 500,00 kuna je besplatna, a za one jeftinije artikle, dostava se plaća 39,00 kuna.

Važno je istaknuti da Chipoteka aktivno djeluje u reciklaži i zbrinjavanju elektroničkog otpada. Na njihovim stranicama možete pronaći sve informacije potrebne za sigurno odlaganje elektronskog otpada.

Chipoteka katalozi ne pokazuju čitavu ponudu – za to posjetite chipoteka.hr. Ako ipak ne pronalazite što tražite pogledajte druge trgovine (Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Instar i Svijet medija) u kategoriji Tehnika.

 

Novi katalog Chipoteka nudi sve što trebate

Assortment

Chipoteka katalog 2024 nudi apsolutno svu elektronsku i informatičku opremu – bili profesionalac ili ležerni korisnik. Od profesionalnih (radnih) laptopa do laptopa za gaming, stolnih računala, periferne opreme za računala i sustava za ozvučenje. U Chipoteci ćete pronaći i televizore, pametne satove, kao i električne romobile i bicikle.

Chipoteka novi katalog nudi novu i aktualnu liniju mobitela, a pronaći ćete i opremu za uredski prostor poput stolica, osvijetljenja, web kamera.

Još Vas jednom pozivamo da prelistate Katalog Chipoteka na našim stranicama.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Chipoteka katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Chipoteka -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.