Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine eKupi - Tehnika
3/5

eKupi katalozi od 16.04.2024 > Svi akcije

eKupi - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

eKupi Katalog

3/5
Actual brochure

eKupi je najveća internet trgovina u Hrvatskoj, a eKupi akcije nude redovite popuste na širolik izbor elektronike, informatičke opreme, bijele tehnike, alata, auto i moto, sportska oprema, kao i na druge artikle.

eKupi novi katalog je i najaktualniji popis popusta, sa početnim datumom 16.04.2024. eKupi letak se redovito ažurira, a najnoviji Katalog eKupi pronađite ovdje.

 

eKupi – broj jedan u Hrvatskoj

Shop

Pogledate li misiju i viziju na stranicama trgovine eKupi, vidjeti ćete da sami sebe drže brojem jedan i cilj im je takvu reputaciju zadržati i opravdati. eKupi je tim trgovaca koji najveći dio narudžbi isporučuje iz jednog skladišta.

Nakon što iskoristite eKupi katalog 2024 da biste naručili neki artikl, isti će Vam biti besplatno dostavljen ako mu je vrijednost veća od 500,00 kuna, dok za manje vrijednosti plaćate dostavu od 29,90 kuna! To nije sve što eKupi nudi – za sva je pitanja dostupan korisnički centar, dok sve artikle možete vratiti u roku od 14 dana iz bilo kojeg razloga.

Uz to, prilikom kupovine bijele tehnike, možete naručiti i besplatan odvoz starijih aparata, kao i montažu klima uređaja ukoliko ih kupite putem eKupi trgovine!

Iako je najveća internet trgovina u Hrvatskoj, eKupi posluje u BiH, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji! Svojim su uspješnim poslovanjem zaslužili nagradu Best Buy za 2022. godini u kategoriji „Najbolji omjer cijene i kvalitete“!

Za kraj treba podsjetiti da eKupi katalozi ne sadrže čitav asortiman – za to posjetite ekupi.hr, a ako ipak ne pronalazite ono što ste tražili, pogledajte druge trgovine u kategoriji Tehnika, poput Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., Instar, Svijet medija i Chipoteka.

eKupi – sve što Vam ikada može trebati na jednom mjestu

Assortment

eKupi je idealna internet trgovine zbog širine asortimana – školski i uredski pribor, kao i sportski, elektronski i informatički pribor, sve do potrepština za kućanstvo i putovanja! Sve ovo možete kupiti putem trgovine eKupi, a koristeći eKupi akcija ćete samo uštedjeti!

Na stranicama Kimbino pogledajte najnoviji Katalog eKupi.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji eKupi katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.