Kimbino
Kimbino

Sport i Moda - Katalozi, letci, akcije online

Ovdje u kategoriji su Sport i Moda najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput New Yorker, Zara, Deichmann, Decathlon, Intersport, Planet obuća, Takko, Hervis, Mephisto i CCC, kako i mnoge druge.

Pogledajte naše najnovije ponude i uštedite dok kupujete! U odjeljku Sport i Moda, nalaze se 3 letci dostupni online. Od trenutnih ponuda u kategoriji Sport i Moda, izabrali smo ove letke koje svakako vrijedi pogledati:

Jeste li znali da se ponekad posebne ponude mogu mijenjati ovisno o gradu u kojem se trgovina nalazi? U Hrvatskoj najpopularniji gradovi su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. Provjerite letke u jednom od njih ili odaberite svoj grad u gornjem desnom zaglavlju stranice. Na ovaj ćete način pratiti posebno odabrane ponude za Vašu regiju.

Nemate vremena provjeriti sve najnovije ponude? U potpunosti Vas razumijemo. Zato smo pripremili mobilnu aplikaciju Kimbino koja Vas obavještava putem push obavijesti o novom letku, omogućujući Vam da rano saznate o najnovijim popustima. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Sport i Moda 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Pretraživanje

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.