false
Kimbino
Kimbino
Logo trgovine Gradja - Dom i vrt
3/5

Gradja katalozi od sljedećeg tjedna > Svi akcije

OGLAS

Gradja katalog

3/5
Actual brochure
Gradja je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu.
Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Gradja trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati.
Gradja redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od sljedećeg tjedna? Možete provjeriti na našoj web stranici.
Proizvodi kao {special_offer} sada su dostupni u Gradja trgovinama po posebno pristupačnim cijenama.
Također provjerite i ponude ovih trgovina: Bauhaus, Pevex, Smit Commerce, JYSK, IKEA, Prima, Lesnina, Emmezeta, Harvey Norman i Mömax. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Navikli smo da privatni brendovi nude brojne proizvode različitog dizajna i kvalitete, a njihovi kvalitetni proizvodi često premašuju ponude drugih brendova. Marke poput {shop_brands} tipične su za Gradja.
Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine gradja.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti slučaj! Počnite koristiti elektroničke kataloge Gradja trgovina na kimbino.hr i oslobodite se ograničenja.
Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Gradja na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Praćenje aktualnih ponuda Gradja trgovačkog lanca može vam se činiti zamorno, ali dojam vara! Postupite mudro i pretplatite se kako biste primali naše obavijesti. Možete skinuti i našu aplikaciju Kimbino. Tako više nikada nećete propustiti ni jednu ponudu koju vam pripremi Gradja. Usto, uštedjet ćete i mnogo vremena u usporedbi s listanjem papirnatih kataloga.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino

Nema podružnica

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.