Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Magic baby. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Među kupcima Magic baby je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Nova ponuda? Magic baby ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 26.04.2021. nalazi se ovdje. Također provjerite i ponude ovih trgovina: Bubamara, Kik, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware. Tamo biste lako mogli pronaći iste proizvode i po boljim cijenama.

Odabrali ste proizvod,ali niste pronašli informacije o njemu na našoj stranici? Posjetite službenu stranicu trgovine na www.magicbaby.hr.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite s korištenjem digitalnih verzija. Tako možete provjeriti Magic baby ponudu komforno i u svakom trenu. Nema više trošenja vremena ni papira! Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge Magic baby trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Magic baby katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!