KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Magic baby - Ostalo
3/5

Magic baby katalog, popusti od 01.12.2022

OGLAS
OGLAS

Magic baby katalog

Magic Baby katalog

3/5
Actual brochure

Na prvi pogled lako, u stvarnosti težak izazov: Magic Baby među rijetkima je uspio prepoznati prazninu na domaćem tržištu u specijaliziranom segmentu proizvoda, opreme i igračaka za djecu.  Zato je Magic Baby katalog pravi mali raj, kako za djecu kojoj je pažnja potrebna, tako i za odrasle koji su je dužni pružiti. Samo oprez – uzmete li u ruke Magic Baby katalog 2022, odmah je intuitivno jasno koliko je teško oduprijeti se ne samo dječjim željama, nego i vlastitoj potrebi da im udovoljimo. Tješi što bar praćenje ponude neće biti teško: katalog se obnavlja otprilike svaka tri tjedna.

„Magic baby - Katalog“ je pravi mali izlog dobrih želja. Poneki Magic Baby popust tu je uvijek nadohvat ruke kao zvijezde dječjoj mašti, a mi preporučamo link ovdje kao najbrži i najpouzdaniji način da mu pristupite. Samo brzo, jer svaki popust ima svoj rok: trenutnih popusti (za ovogodišnji mjesec Prosinac) traju 01.12.2022 - 15.12.2022.

Orijentacija u Magic Baby trgovinama

Shop

Ovaj domaći lanac dječje opreme, u vlasništvu tvrtke Media Commerce d.o.o., na domaćem tržištu djeluje već 30 godina. Baveći se u početku samo prodajom, već 1999. tvrtka pokreće vlastitu proizvodnju igračaka i opreme koristeći najsuvremenije materijale i procese. Usporedno, marljivo se gradi i razvija suradnja s najpoznatijim svjetskim proizvođačima, a maloprodajna mreža danas obuhvaća 14 trgovina u svim većim hrvatskim gradovima.

Budući da ove kategorije nema na Kimbino.hr, Magic Baby prirodno smo smjestili u kategoriju Ostalo. Kao što je napomenuto, trgovine (s radnim vremenom 9-10h do 20-21h, skraćeno u nedjelju) ćete pronaći u svim većim mjestima, kao što su Zagreb, Donja Bistra, Varaždin, Osijek, Šibenik, Split... I premda smo zadivljeni sveobuhvatnošću i visokom razinom ponude, uvijek se, na primjer, može desiti da ne uočite ili ne iskoristite na vrijeme Magic Baby kod za popust. U takvom slučaju ne bi škodilo provjeriti i druge opcije, kao Bubamara, Delimano, Kik, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware i Zooplus.

Oficijelni web www.magicbaby.hr organizirao je Magic Baby ponudu na optimalan način, koliko je to moguće s obzirom na njen obim. Jer, s obzirom da među proizvodima koje nudi Magic Baby kolica dolaze u jednako raznovrsnoj ponudi kao i posteljina, oprema za hranjenje ili odjeća, bez pomoći ovog profesionalnog alata snalaženje bi bilo veoma teško. Ipak, i pored svih kategorija proizvoda i online dućana, vješti su dizajneri uspjeli pregledno iznijeti i sve druge važne informacije koje ne donosi čak ni Magic Baby katalog: popis trgovina s radnim vremenom, informacije o tvrtki i za kontakt, listu želja kupaca, informacije o dostavi, jamstvu i mogućnostima plaćanja, kao i ČPP (Često Postavljana Pitanja). Tu je i klub lojalnosti (Loyalty club), kao i važni aktualni popusti.

Raznolikost ponude Magic Baby trgovina

Assortment

Proizvode možemo podijeliti u nekoliko kategorija:

  • Oprema za bebe (kolica, sjedalice, vrtići, njihaljke…)
  • Namještaj i dekor (krevetići, ormari, posteljina, dječje svjetiljke…)
  • Dojenje i hranjenje (dude, bočice, hranilice, kuhala, pribor za jelo…)
  • Kupanje i njega (kadice, ručnici, podloge za previjanje, setovi za njegu…)
  • Robica za bebe (za djevojčice i dječake, bebi čizmice, nosiljke i torbe…)
  • Igračke (lutke, zvečke, guralice, bicikli, tricikli, autići na akumulator…)

Što se tiče ponude, Magic Baby katalog „Magic baby - Katalog“ krcat je provjerenim, pouzdanim i privlačnim svjetskim brendovima od kojih su ABC Design, Philips AVENT, BabyPatent, BebeBears, RoboAlive, Titanium Baby i Woodit samo mali dio.

Osim distribucije ovih važnih marki, pogled u Magic Baby webshop ili na police trgovine otkrit će i vlastite robne marke same tvrtke, od kojih treba izdvojiti:

  • Linija dječje posteljine i namještaja „Boja sna“
  • Dječja kolica, hodalice, guralice i slično iz linije „Bertonne“
  • „Magic Baby Organic“ – posebna linija dječje posteljine od organskog pamuka

Kimbino letak i Magic Baby ponuda

Kimbino App

Skrb za djecu ne trpi odgađanja ni opravdanja, pa je uvijek mudro uz sebe imati sve što djetetu treba – ili to bar učiniti lako dobavljivim. A provjereno najbolja je praksa – uvijek imati najbolje ponude u svom džepu. Bilo da sjedite za vlastitim računalom ili koristite pogodnosti mobilnih tehnologija, Kimbino uvijek zna gdje su popusti bolje od svih: možete tražiti dugo i nadaleko, ali Kimbino.hr će uvijek biti korak ispred konkurencije u ponudi kataloga (uključujući i Magic Baby katalog). Kimbino je jednostavno sjajan pomoćnik – ništa više, ništa manje.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Magic baby -
Logo trgovine Magic baby -