KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Magic baby - Ostalo
3/5

Magic baby BLACK FRIDAY 2022 > Katalog Prosinac AKCIJA

OGLAS
OGLAS

Magic baby katalog

Magic Baby katalog

3/5
Actual brochure

Na prvi pogled lako, u stvarnosti težak izazov: Magic Baby među rijetkima je uspio prepoznati prazninu na domaćem tržištu u specijaliziranom segmentu proizvoda, opreme i igračaka za djecu.  Zato je Magic Baby katalog pravi mali raj, kako za djecu kojoj je pažnja potrebna, tako i za odrasle koji su je dužni pružiti. Samo oprez – uzmete li u ruke Magic Baby katalog 2022, odmah je intuitivno jasno koliko je teško oduprijeti se ne samo dječjim željama, nego i vlastitoj potrebi da im udovoljimo. Tješi što bar praćenje ponude neće biti teško: katalog se obnavlja otprilike svaka tri tjedna.

„Magic baby - Katalog“ je pravi mali izlog dobrih želja. Poneki Magic Baby popust tu je uvijek nadohvat ruke kao zvijezde dječjoj mašti, a mi preporučamo link ovdje kao najbrži i najpouzdaniji način da mu pristupite. Samo brzo, jer svaki popust ima svoj rok: trenutnih popusti (za ovogodišnji mjesec Prosinac) traju 01.12.2022 - 15.12.2022.

Orijentacija u Magic Baby trgovinama

Shop

Ovaj domaći lanac dječje opreme, u vlasništvu tvrtke Media Commerce d.o.o., na domaćem tržištu djeluje već 30 godina. Baveći se u početku samo prodajom, već 1999. tvrtka pokreće vlastitu proizvodnju igračaka i opreme koristeći najsuvremenije materijale i procese. Usporedno, marljivo se gradi i razvija suradnja s najpoznatijim svjetskim proizvođačima, a maloprodajna mreža danas obuhvaća 14 trgovina u svim većim hrvatskim gradovima.

Budući da ove kategorije nema na Kimbino.hr, Magic Baby prirodno smo smjestili u kategoriju Ostalo. Kao što je napomenuto, trgovine (s radnim vremenom 9-10h do 20-21h, skraćeno u nedjelju) ćete pronaći u svim većim mjestima, kao što su Zagreb, Donja Bistra, Varaždin, Osijek, Šibenik, Split... I premda smo zadivljeni sveobuhvatnošću i visokom razinom ponude, uvijek se, na primjer, može desiti da ne uočite ili ne iskoristite na vrijeme Magic Baby kod za popust. U takvom slučaju ne bi škodilo provjeriti i druge opcije, kao Bubamara, Delimano, Kik, NKD, Pepco, Tokić, Tupperware i Zooplus.

Oficijelni web www.magicbaby.hr organizirao je Magic Baby ponudu na optimalan način, koliko je to moguće s obzirom na njen obim. Jer, s obzirom da među proizvodima koje nudi Magic Baby kolica dolaze u jednako raznovrsnoj ponudi kao i posteljina, oprema za hranjenje ili odjeća, bez pomoći ovog profesionalnog alata snalaženje bi bilo veoma teško. Ipak, i pored svih kategorija proizvoda i online dućana, vješti su dizajneri uspjeli pregledno iznijeti i sve druge važne informacije koje ne donosi čak ni Magic Baby katalog: popis trgovina s radnim vremenom, informacije o tvrtki i za kontakt, listu želja kupaca, informacije o dostavi, jamstvu i mogućnostima plaćanja, kao i ČPP (Često Postavljana Pitanja). Tu je i klub lojalnosti (Loyalty club), kao i važni aktualni popusti.

Raznolikost ponude Magic Baby trgovina

Assortment

Proizvode možemo podijeliti u nekoliko kategorija:

  • Oprema za bebe (kolica, sjedalice, vrtići, njihaljke…)
  • Namještaj i dekor (krevetići, ormari, posteljina, dječje svjetiljke…)
  • Dojenje i hranjenje (dude, bočice, hranilice, kuhala, pribor za jelo…)
  • Kupanje i njega (kadice, ručnici, podloge za previjanje, setovi za njegu…)
  • Robica za bebe (za djevojčice i dječake, bebi čizmice, nosiljke i torbe…)
  • Igračke (lutke, zvečke, guralice, bicikli, tricikli, autići na akumulator…)

Što se tiče ponude, Magic Baby katalog „Magic baby - Katalog“ krcat je provjerenim, pouzdanim i privlačnim svjetskim brendovima od kojih su ABC Design, Philips AVENT, BabyPatent, BebeBears, RoboAlive, Titanium Baby i Woodit samo mali dio.

Osim distribucije ovih važnih marki, pogled u Magic Baby webshop ili na police trgovine otkrit će i vlastite robne marke same tvrtke, od kojih treba izdvojiti:

  • Linija dječje posteljine i namještaja „Boja sna“
  • Dječja kolica, hodalice, guralice i slično iz linije „Bertonne“
  • „Magic Baby Organic“ – posebna linija dječje posteljine od organskog pamuka

Kimbino letak i Magic Baby ponuda

Kimbino App

Skrb za djecu ne trpi odgađanja ni opravdanja, pa je uvijek mudro uz sebe imati sve što djetetu treba – ili to bar učiniti lako dobavljivim. A provjereno najbolja je praksa – uvijek imati najbolje ponude u svom džepu. Bilo da sjedite za vlastitim računalom ili koristite pogodnosti mobilnih tehnologija, Kimbino uvijek zna gdje su popusti bolje od svih: možete tražiti dugo i nadaleko, ali Kimbino.hr će uvijek biti korak ispred konkurencije u ponudi kataloga (uključujući i Magic Baby katalog). Kimbino je jednostavno sjajan pomoćnik – ništa više, ništa manje.

Magic baby Crni Petak Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Magic baby. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Magic baby letku! Najnoviji letak pod imenom Magic baby - Katalog traje 01.12.2022 - 15.12.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Magic baby. U kategoriji Ostalo također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Magic baby -
Logo trgovine Magic baby -