Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Metro - Prehrana
3/5

Metro katalog od 03.04.2024 - Katalozi tehnika, prehrana, neprehrana

Metro katalog - tehnika, prehrana

Metro novi katalog

3/5
Actual brochure

Kao Cash&Carry trgovina, Metro već dugi niz godina zauzima posebno mjesto u srcima domaćih potrošača. S fokusom na veleprodaju i zadovoljavanje potreba ugostiteljskih objekata i ostalih poslovnih subjekata, ova je trgovina postala nezamjenjiva na domaćem tržištu u spomenutom segmentu.

Sve to nimalo ne znači zaostajanje u promociji kvalitete: Zavirimo li u Metro katalog akcija se niže jedna za drugom: on svojom opremljenošću i vizualnim dizajnom baš nimalo ne zaostaje za katalozima najvećih domaćih prodajnih lanaca. Tako vas na linku ovdje čeka „Katalog Metro“, najnovije izdanje ove brošure, koja obično izlazi svaka dva tjedna, a traje 15.04.2024 - 21.04.2024. Budući da u trgovini Metro naručivati mogu samo posebne kategorije kupaca (poslovni subjekt kojima je dostupna Metro kartica), ekskluzivnost ove knjižice dodatni je razlog zašto oni koji znaju za Metro novi katalog čekaju s nestrpljenjem. Uvjereni smo: bilo da je razlog što ste otvorili Metro katalog tehnika, prehrambeni proizvodi ili nešto drugo, nećete ga tako brzo zatvoriti. Ovo je zaista „dućan u vašem džepu“!

Kako do informacija o Metro ponudi

Shop

Zadovoljavajući danas potrebe čak 24 milijuna kupaca, Metro se zaista nametnuo kao vodeći veleprodajni ponuđač u regiji. Djelujući u skladu sa suvremenim tehničkim rješenjima, Metro poduzetnički sektor ne samo podržava, već kroz svoje usluge povećava njegovu efikasnost. Potpunu posvećenost veleprodaji Metro dokazuje i prodajom lanca Real 2018. godine, te danas dominantno zadovoljava potrebe hotela, restorana, cateringa i neovisnih trgovaca. Djelujući u 36 zemalja, danas (2024) zapošljava već više od 150.000 ljudi. U Hrvatskoj počinje poslovati 2001, a danas djeluje u deset centara (Zagreb, Osijek, Pula, Poreč i Varaždin ...)

Kao i svaka trgovina u kategoriji Prehrana koja brižljivo godinama gradi svoj tržišni ugled, i Metro se potrudio organizirati za svoje mušterije suvremeno opremljen i sadržajan web sajt - metro-cc.hr. Tako, ako želite znati što nude Metro katalozi a propustili ste to provjeriti na kimbino.hr - ovdje ćete ih sve naći na jednom mjestu. Zaista, svojom atraktivnošću svaki se Metro letak može natjecati s najboljima!

Naravno, web stranica svojim ambicijama uvelike nadrasta svaki pojedini letak. Metro se tu zaista može pohvaliti preglednošću i informativnošću. Sve korisne informacije ovdje su kao na dlanu: poželite li otvoriti Metro karticu ili samo želite saznati više o asortimanu, dostavi, načinima plaćanja, garanciji, sve je to ovdje moguće u trenu. Ako želite kontaktirati Metro, dostupna je e-mail adresa i broj telefona.

U slučaju da ni jedna Metro akcija a ni redovita ponuda ne osiguraju proizvod koji vam je potreban, ili se samo želite potpunije informirati, preporučujemo svakako pregledati i ponude ostalih trgovina, kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

Što nudi Metro ponuda

Assortment

Cjelokupna je ponuda, naravno, mnogo šira nego što to može prezentirati Metro katalog. Nećemo pogriješiti preuzmemo li kategorizaciju koju je za svoje proizvode predložio sam Metro. Tako u njegovu prehrambenu ponudu spadaju:

  • Meso
  • Riba i morski plodovi
  • Voće i povrće

Nadalje, tu je neprehrambena sekcija. Odjel „Gastro opreme“ osigurat će profesionalno i pristupačno uređenje svakog ugostiteljskog objekta – od kafića do hotela (profesionalna kuhinjska tehnika, posuđe, pribor za skladištenje i serviranje hrane i pića). „Uredska oprema“ zadovoljit će potrebe za udobnim i produktivnim uredskim prostorima svakog poslovnog subjekta (od stolica i polica, preko fotelja, do fascikala i uredskih registratora).

Posebno treba istaknuti Metro originalne robne marke. U ponudi gastronomije to su:

  • Metro Professional (alati za profesionalne kuhare)
  • Metro Chef (vrhunski prehrambeni proizvodi)
  • Metro Premium (selekcija ekskluzivnih prehrambenih artikala)

Trgovcima, kafićima i zadovoljenju osnovnih potreba namijenjene su

  • Rioba (hotelska prehrana)
  • Aro (potrošne namirnice)
  • Fine Life (proizvodi za daljnju prodaju)

Urede, interijere, vrt i terase pomažu opremiti marke Tarrington House i Sigma.

Na kraju valja podsjetiti: najbolji put za početak istraživanja Metro ponude je službeni katalog koji je najbolje pregledati online. Nakon što prođete „Katalog Metro“, lako ćete donijeti odluku o pomnijem istraživanju ponude. Zaista, u slučaju trgovine Metro, Crni petak se ne isplati čekati: svaki je dan ovdje šansa za nove i atraktivne akcije i snižene cijene.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Jaja
Ulje
Kruh
Kava
Čokolada
Salama
Šunka
Pizza
Sok
Vino
Pivo
Rajčice
Riža
Riba
Čaj
Rezanci

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Metro -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.