Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Mikronis - Tehnika
3/5

Mikronis katalozi od 15.05.2023 > Svi akcije

OGLAS
OGLAS

Mikronis katalog

Mikronis katalog

3/5
Actual brochure

Održavajući tradiciju i visoku razinu kvalitete, Mikronis uživa povjerenje hrvatskih i međunarodnih kupaca više od dva desetljeća. Danas možete pronaći Mikronis novi katalog na našim stranicama, gdje ga možete besplatno pregledati u digitalnom obliku.

Ne propustite najnoviji Mikronis letak, s početnim datumom 15.05.2023, kojeg možete prelistati ovdje. Mikronis akcije se redovito ažuriraju i ne propustite pregledati novi Katalog Mikronis na stranicama Kimbina.

 

Dobavljač opreme kojemu vjeruju velika poduzeća

Shop

Mikronis je trgovina računalnom opremom, osnovana 2001. godine, i do današnjeg dana posluje vrlo uspješno. Do danas je postao ne samo lider po pitanju isporuke računalne opreme (i k tome partner mnogim poznatim tvrtkama), već je i ovlašteni servis za mnoge računalne komponente.

O kompetenciji Mikronisa dovoljno govori popis stalnih kupaca, gdje su neka od imena prilično poznata: Addiko Bank, Adria Grupa, Algebra, Coca-Cola, Croatia Zdravstveno Osiguranje, Crodux, Dukat, Hrvatski Telekom, Konzum, i drugi.

U Hrvatskoj ćete poslovnice Mikronisa pronaći u Zagrebu i Zadru, gdje većinom rade svakim radnim danom od 08:00 do 20:00, dok se većina posla obavlja online.

Mikronis akcija ne govori dovoljno o uslugama koje možete pronaći na njihovim službenim stranicama. Ondje ćete pronaći blog s kreativnim informatičkim rješenjima, ali ne zaboravite posjetiti i tab 'čišćenje zaliha', gdje ćete na popustu pronaći mnoge artikle.

Ako Mikronis katalozi ne nude ono što tražite, pregledajte čitavu ponudu na mikronis.hr, ili u ponudi nekoj od drugih trgovina (Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Instar, Svijet medija i Chipoteka) u kategoriji Tehnika.

 

Poznati brendovi i vrhunska oprema

Assortment

Mikronis posluje s nekim od najkvalitetnijih i najpoznatijih proizvođača računalne opreme – IBM, Lenovo, HP, Toshiba, Dell, Microsoft, Apple, Samsung, LG i drugi.

Mikronis katalog 2023 nudi gaming, poslovne i multimedijske laptope, stolna računala i svu perifernu opremu za stolna računala. Računalne komponente za nadogradnju i igraće konzole, kao i pametne mobitele i svu popratnu opremu. Tu su i kućanski aparati i oprema za dom!

Novi Katalog Mikronis pregledajte na našim stranicama.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Mikronis katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Mikronis -
Logo trgovine Mikronis -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.