Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Shoebedo - Sport i Moda
3/5

Shoebedo katalozi od 10.04.2024 > Svi akcije

Shoebedo - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

ShoeBeDo katalog

3/5
Actual brochure

ShoeBeDo zadržava reputaciju jedne od najpopularnijih trgovina obućom u Hrvatskoj. U svojoj gotovo neograničenoj ponudi imaju redovite ShoeBeDo akcije, a trenutna je ShoeBeDo akcija, s početkom 10.04.2024, dostupna ovdje.

Kako ne biste propustili popuste u ovoj trgovini, imajte na umu da je Katalog Shoebedo uvijek dostupan na našim stranicama, gdje ga možete besplatno pregledati u digitalnom obliku.

 

Uštedite uz program vjernosti

Shop

ShoeBeDo je, bez sumnje, jedna od najvećih trgovina obućom u Lijepoj Našoj, a jedan od razloga za takvu vjernost kupaca je program vjernosti koji osigurava da u bilo kojem trenu možete pristupiti klubu vjernosti i iskoristiti popuste.

ShoeBeDo Klub, odnosno klub vjernosti, osigurava minimalan popust o 5% (već pri prvoj kupnji), a svaka potrošena kuna u trgovinama ShoeBeDo dodaje bodove na karticu. Ti se bodovi mogu iskoristiti na svim proizvodima – čak i na onima koji su već na akciji. Pronađite ShoeBeDo katalog 2024 i kombinirajte popust s bodovima na kartici vjernosti kako biste ostvarili maksimalnu ušted.

Obuću ne morate kupovati uživo, jer ShoeBeDo nudi dostavu diljem Hrvatske i Slovenije. Unutar osam radnih dana ćete dobiti svoju obuću gdje god bili, a dostava je besplatna za sve narudžbe veće od 200 kuna!

Ako pak želite kupovati uživo, možete pronaći trgovine u Osijeku, Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Puli, Šibeniku, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Poslovnice većinom rade od 09:00 do 21:00.

Ako ShoeBeDo novi katalog ne nudi ono što ste tražili, pregledajte čitavu njihovu ponudu na službenim stranicama - shoebedo.com/hr. Ako i dalje ne pronlazite što želite, pozivamo Vas da pogledate druge trgovine u kategoriji Sport i Moda, poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker, Mephisto i CCC.

 

Najpoznatiji svjetski brendovi

Assortment

ShoeBeDo katalozi nude popuste na neke od najpoznatijih brendova obuće – Vans, Adidas, Puma, Guess, Pepe Jeans, Dr. Martens, Timberland, Reebok, Converse i drugi. ShoeBeDo letak ima dovoljno šarolike kolekcije da zadovolji modne potrebe svakog kupca.

Pregledajte Katalog Shoebedo na našim stranicama još danas.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji ShoeBeDo katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Shoebedo -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.