KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Sport - Katalozi, letci, akcije online

Ovdje u kategoriji su Sport najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Decathlon, Intersport i Hervis, kako i mnoge druge.

Pogledajte naše najnovije ponude i uštedite dok kupujete! U odjeljku Sport, nalaze se 3 letci dostupni online. Od trenutnih ponuda u kategoriji Sport, izabrali smo ove letke koje svakako vrijedi pogledati:

Ako Vas zanimaju ponude trgovina u Vašem gradu, možete izabrati sa sljedećeg popisa najpopularnijih gradova: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. U slučaju da se Vaš grad ne nalazi na popisu, možete ga ručno unijeti u gornje desno zaglavlje.

Nemate vremena provjeriti sve najnovije ponude? U potpunosti Vas razumijemo. Zato smo pripremili mobilnu aplikaciju Kimbino koja Vas obavještava putem push obavijesti o novom letku, omogućujući Vam da rano saznate o najnovijim popustima. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Sport 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.