Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Svijet medija - Tehnika
3/5

Svijet medija katalozi od 02.04.2024 > Svi akcije

Svijet medija - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Svijet Medija katalog

3/5
Actual brochure

Svijet Medija je jedan od lidera u prodaju informatičke i elektronske opreme u Hrvatskoj, a popusti na njihovu ponudu u obliku Svijet Medija akcija su dostupni na našim stranicama. Popusti se redovito ažuriraju i mijenjaju, tako da ne zaboravite pregledati iste u potrazi za najnovijim sniženjima.

Aktualni Svijet Medija letak, s početkom 02.04.2024, pregledajte ovdje. Sve Katalog Svijet medija možete uvijek prelistati na stranicama Kimbino!

Jedna od najstarijih trgovina tehnološkom opremom u Hrvatskoj!

Shop

Svijet Medija je osnovan 1994. godine, i do današnjeg dana čuva reputaciju kao jedna od najpovjerljivijih i najkvalitetnijih trgovina potrošačke elektronike i tehničke robe u Hrvatskoj!

Svijet Medija nije samo trgovina opremom, jer u svojim djelatnostima nude i poslovna rješenja za profesionalce. U sklopu ovog odjela nude uslugu prodaje i ugradnje komponenti u gotova računala, a na taj si način možete složiti vlastito računalo.

Na isti se način prodaju i instaliraju projektori i veliki ekrani, sustavi ozvučenja i fotokopirni uređaji!

Iako Svijet Medija katalozi pretežito nude svu opremu koju možete pronaći (i većina korisnika kupuje online), Svijet Medija ima i fizičke poslovnice u Zagrebu, Splitu, Poreču, Dubrovniku, Puli, Makarskoj, Osijeku i u drugim mjestima. Radno je vrijeme od 09:00 do 21:00 sat!

Ako Svijet Medija katalog 2024 ne nudi ono što tražite, pregledajte čitavu ponudu na svijet-medija.hr. Također pregledajte ponude drugih trgovina u kategoriji Tehnika, poput: Links, Elipso, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Instar i Chipoteka.

 

Šarolika ponuda i poznati brendovi

Assortment

Svijet Medija akcije nude velike popuste na informatičku opremu (laptope, računala, računalnu periferiju, e-knjige, tablete), mobitele i svu dodatnu opremu, kućnu elektroniku (televizore, sustave ozvučenja, mikrovalne pećnice, pekače, kuhinjsku opremu, aparate za osobnu njegu), kao i satove, igre i konzole.

Novi katalog Svijet Medija donosi popuste na poznate brendove poput Sonyja, Philipsa, Samsunga, LGa, HPa, Asusa, Acera, Applea, Nintenda i drugih poznatih brendova.

Pregledajte Katalog Svijet medija na našim stranicama!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Svijet Medija katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Svijet medija -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.