KimbinoKimbino
Logo trgovine Orsay - Odjeća i obuća
3/5

Orsay katalozi od 01.07.2022 - 31.07.2022 > Svi akcije

OGLAS
OGLAS

Orsay katalog

Orsay Katalog

3/5
Actual brochure

Orsay je u Hrvatskoj odveć poznata trgovina ženskom odjećom, koja već gotovo dvadeset godina pomjera granice mode diljem Europe. Kao takva, vrlo je brzo postala popularna među hrvatskim kupcima, koji u Orsay ponudi mogu pronaći sve od hlača, traperica, čarapa i tenisica, do haljina, suknji, majica i košulja.

Orsay katalog 2022, od sada možete s lakoćom pregledati ovdje, dok će svi budući katalozi biti dostupni na našim stranicama. Pregledajte kompletnu novu kolekciju trgovine Orsay i osvježite svoj ormar iz udobnosti vlastitog doma dok istovremeno pazite na okoliš!

Ovo se Orsay sniženje 2022 odnosi na period 01.07. - 31.07. i naprosto Vas poziva da ga iskoristite!

Orsay – moda okrenuta ženstvenosti

Shop

Orsay je modna trgovina potpuno orijentirana prema ženstvenoj modi. Kombiniranjem silueta, ženske elegancije, sezonskih trendova i šarmantnih detalja s ljubavlju, Orsay inspirira žene modom koja donosi radost i osmijeh na lice i omogućava svakoj ženi da zaista pokaže svoj stil!

U svojoj ponudi Orsay ne nudi samo haljine sa cvjetnim uzorkom, već i ležerne svakodnevne obleke, glamurozne outfite i službena odijela. Uz to, Orsay nudi obuću, dodatke u obliku nakita, parfema i šminke. Trendovi se mijenjaju konstantno, ali Orsay ih sve redovito prati i gotovo svakodnevno ažurira svoje kolekcije!

Naravno, pozivamo Vas da ovim putem pogledate i ponude ostalih modnih trgovina, poput Deichmann, H&M, Mango, Mephisto, New Yorker, PittaRosso, Planet obuća, Shoebedo, Takko i Zara.

Najjednostavnije je naručivanje sada omogućeno koristeći Orsay online katalog, dok najširu ponudu možete provjeriti na www.orsay.com.

Katalog Orsay – ponuda

Assortment

U ovom se katalogu Orsay akcija odnosi na zaista širok asortiman! Pamučne majice dugih rukava su udoban jesenski izbor, dok su lagane traper jakne točno ono što trebate za zaštitu od laganog vjetra.

Orsay katalog se dakako odnosi i na odjeću za topliji dio godine, tako da u njemu možete pronaći majice i ljetne haljine, kao i na sakoe koji su savršeni za bilo koju poluležernu prigodu. Traperice i suknje nikada nisu bile van mode, kao ni kombinezoni koji su prigodni za svaku situaciju.

Katalozi Orsay 2022 donosi i lagane provjetrive bluze koje nećete ni osjetiti na svojoj koži, dok su oversized majice odličan prilog klasičnim trapericama.

Uz to se Orsay sniženje 2022 odnosi i na obuću, koja nudi sve od ležernih tenisica i visokih čizama do štikli. Pridružite tomu službene kombinacije, sakoe i hlače, kao i haljine.

Kao i uvijek, Orsay katalog Orsay - Katalog je dostupan ovdje i čeka da bi popunio Vaš ormar!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Orsay katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Odjeća i obuća

Slijedi

U trgovinu

Trgovine

Dijeli

Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Zatvori
Logo trgovine Orsay -
    Logo trgovine Orsay -