Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Orsay trgovine.

Samo rijetki u Hrvatskoj ne znaju za ime Orsay. Ipak je to, zahvaljujući popularnosti među kupcima, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Lepeza proizvoda u svim Orsay trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Orsay često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 01.07.2021? Provjerite ovdje! U Orsay ponudi nešto nedostaje? Pokušajte to pronaći drugdje! Samo provjerite ponude ovih trgovina: Deichmann, Mephisto, New Yorker, Planet obuća, Takko, Zara.

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.orsay.com gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Orsay trgovina. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Orsay trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Orsay katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!