Kimbino
Kimbino

Tehnika - Katalozi, letci, akcije online

Ovdje u kategoriji su Tehnika najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ne zaboravite provjeriti najpopularnije brendove kao što su Elipso, Links, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Instar, Svijet medija i Chipoteka i mnoge druge.

Pogledajte naše najnovije ponude i uštedite dok kupujete! U odjeljku Tehnika, nalaze se 3 letci dostupni online. Od trenutnih ponuda u kategoriji Tehnika, izabrali smo ove letke koje svakako vrijedi pogledati:

Jeste li znali da se ponekad posebne ponude mogu mijenjati ovisno o gradu u kojem se trgovina nalazi? U Hrvatskoj najpopularniji gradovi su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. Provjerite letke u jednom od njih ili odaberite svoj grad u gornjem desnom zaglavlju stranice. Na ovaj ćete način pratiti posebno odabrane ponude za Vašu regiju.

Ako želite biti informirani o novim ponudama svojih omiljenih lanaca, preuzmite aplikaciju Kimbino. koja Vas obavještava o novim letcima. Od sada, praćenje popusta bit će mačji kašalj. Želimo smanjiti otpad i zato cijenimo što ste odlučili koristiti Kimbino koji tisuće listova papira zamjenjuje internetskom verzijom. Najnovije posebne ponude u kategoriji Tehnika možete pregledavati bilo kada i bilo gdje i istovremeno možete pomoći našem planetu. Nije li to sjajno?

OGLAS
OGLAS
OGLAS