Katalog Kik

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije barem jednom obavljala kupnju kućanskih i odjevnih proizvoda u Kik trgovini. Kik, porijeklom iz Njemačke, je danas jedan od najbrže rastućih trgovačkih lanaca odjevnih i kućanskih proizvoda u Europi. Kik je tek nedavno otvorio prva vrata u Hrvatskoj, te nakon 8 godina poslovanja, trgovački lanac broji 80 službeno otvorenih poslovnica diljem države. Tražite odjevne ili kućanske proizvode koji prolaze kroz stroge kontrole kvalitete? Ne tražite više! Bogat asortiman traženih proizvoda možete pronaći u najbližoj Kik prodavaonici. Provjerite zašto Kik polako zauzima svoj udio na Hrvatskom tržištu, te zašto mnogi kupci upravo odlučuju svoju kupnju odraditi ovdje. Isto tako, ne zaboravite prolistati zadnji Kik katalog kako biste ostali u toku s akcijskom i promotivnom ponudom. 

Raznolik i Tematski Asortiman Kik Proizvoda

Kik fokusira svoje poslovanje na zadovoljstvu potrošača, te progresivnom razvoju procesa poslovanja. Činjenica je da Kik trgovački lanac svoje napore ulaže u stalni razvoj proizvodnog asortimana, edukaciju zaposlenika, te rigorozne kontrole kvalitete svojih proizvoda. Ako tražite prehrambene proizvode, ne zaboravite provjeriti ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su NKD, Pepco, Tokić, Tupperware. Kik na svome asortimanu ne nudi prehrambene proizvode, te se ističe po ponudi visokokvalitetnih odjevnih proizvoda. 

Asortiman proizvoda u Kik trgovinama se dijeli na 7 različitih kategorija:

  • Žene - U ovoj kategoriji možete naći raznoliku i potpunu ponudu odjevnih proizvoda za žene. Kategorija se dalje dijeli na kolekcijske proizvode, modne dodatke, te velike veličine. 
  • Muško - Kao što ime kategorije sugerira, ova kategorija se fokusira na odjevne proizvode namijenjene muškarcima. Naime, ovdje možete naći raznoliku ponudu kolekcijskih odjevnih proizvoda, donje rublje, te odjeću velikih veličina.
  • Velike veličine - Odjevni proizvodi u ovoj kategoriji su fokusirani na žene i muškarce koji traže izrazito velike veličine odjevnih proizvoda. 
  • Djevojčice - U ovoj kategoriji možete naći kompletnu ponudu odjevnih proizvoda za djevojčice i bebe. Ponuda je izrazito raznolika, pa tako uz odjevne proizvode možete naći i igračke, edukacijske materijale, te modne dodatke. 
  • Dječaci - Kao što ime sugerira, ponuda u ovoj kategoriji je doslovno ista kao u kategoriji iznad samo se proizvodi fokusiraju na dječake i bebe. 
  • Rublje - U ovoj kategoriji možete pronaći različite vrste donjeg rublja za muškarce, žene, djevojčice i dječake. 
  • Dom - Ova kategorija je izrazito popularna prvenstveno radi raznolikosti i kvalitete proizvoda u asortimanu. Ovdje možete pronaći tekstil za kućanstvo, modne dodatke za Vaš dom, pribor za uređenje vrta, te igračke i edukacijske materijale za Vaše najmlađe.

Ako želite ostati u toku s trenutno promotivnom i akcijskom ponudom, ne zaboravite prolistati zadnji Kik katalog Lipanj 2020. 

Pročitajte Tjedni Kik Katalog

Ako želite ostati u toku s akcijskim i promotivnim ponudama ne zaboravite baciti oko na tjedni Kik katalog koji traje 27.04.2020 - 07.06.2020 dana s početkom 27.04.2020. Kik katalozi trenutno dolaze u fizičkom i digitalnom obliku. Fizički katalozi su stvar prošlosti iz više razloga - zauzimanje prostora, te negativni utjecaj na okoliš su samo od nekih razloga. Kako biste bili sigurni da uvijek imate pregled najnovijih Kik akcija, ne zaboravite pregledati listu najnovijih Kik kataloga.

Kao što smo već spomenuli, Kik nudi raznolik asortiman odjevnih i kućanskih proizvoda, međutim prehrambeni proizvodi nisu na policama trgovine. Ako tražite prehrambene proizvode, provjerite promotivne ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su NKD, Pepco, Tokić, Tupperware

Povijest Kik Trgovačkog Lanca

Kik je trgovački lanac podrijetlom iz Düsseldorfa u Njemačkoj. Prva trgovina je otvorena u gore navedenom gradu davne 1994. Godine. Trenutno je Kik jedan od najuspješnijih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Njemačkoj zato što je ponuda fokusirana na tekstilne proizvode. Važnoj je napomenuti da Kik konkurira ostalim velikim trgovačkim lancima kao što su Lidl i Kaufland. U Europi trenutno posluje preko 3,500 trgovina, dok samo u Njemačkoj ima preko 2,500 trgovina. Zaposlenici su jedan od glavnih razloga zašto se Kik izdvaja od konkurencije, te je kompanija to davno prepoznala. Radnici imaju odlične radne uvjete, što se očituje na zadovoljstvu radnika, odličnoj atmosferi u trgovinama, te krajnje, zadovoljstvu kupaca. 

Kik otvara svoja vrata u Hrvatskoj ne tako davne 2011. Godine. Nakon otvaranja prve poslovnice, kompanija je doživjela ogromnu ekspanziju, pa tako brojimo 79 poslovnica diljem Hrvatske u gotovo svim značajnijim gradovima. Plan kompanije je otvoriti preko 100 trgovina do 2020. diljem Hrvatske.

Bojite se propustiti posljednju akcijsku ili tematsku ponudu Kik poslovnica? Ne brinite se! Donosimo vam sve popuste, akcijske i tematske ponude na jednom mjestu - kimbino.hr

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.