Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kik, vrijedi od 22.05.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kik, vrijedi od 15.05.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kik, vrijedi od 08.05.2019
Kik je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Kik je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske. Kik vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. I što je najvažnije: po odličnim cijenama. Kik redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 05.06.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama NKD, Pepco, Tokić, Tupperware?

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.kik.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti tako! Počmite koristiti Kimbino s elektroničkim katalozima Kik trgovina i oslobodite se ograničenja. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Kik nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Kupovati potrepštine na sniženju može vam uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati je koji je proizvod na sniženju i u kojoj trgovini. To ćete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Želite pratiti ponude? Činite to mudro: Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu posebnu ponudu Kik trgovina.