Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad

Dom i vrt - Katalozi, letci, akcije online

Ovdje u kategoriji su Dom i vrt najnovije posebne ponude i letci Vaših omiljenih trgovina dostupni u Hrvatskoj koji redovito nude velika sniženja. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Pevex, Lesnina , JYSK, Emmezeta, Prima, Mömax, Harvey Norman, Bauhaus, IKEA i Smit Commerce, kako i mnoge druge.

Drago nam je što Vam možemo pomoći u kupovini. Letci su dostupni online u ovom odjeljku 3. Pogledajte najnovije i isplanirajte kupovinu još brže i jednostavnije:

Ako Vas zanimaju ponude trgovina u Vašem gradu, možete izabrati sa sljedećeg popisa najpopularnijih gradova: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. U slučaju da se Vaš grad ne nalazi na popisu, možete ga ručno unijeti u gornje desno zaglavlje.

Nemate vremena provjeriti sve najnovije ponude? U potpunosti Vas razumijemo. Zato smo pripremili mobilnu aplikaciju Kimbino koja Vas obavještava putem push obavijesti o novom letku, omogućujući Vam da rano saznate o najnovijim popustima. Pridružite nam se i recimo zbogom papirnatim letcima! Uz Kimbino, uvijek imate pri ruci ponude svojih omiljenih trgovina u kategoriji Dom i vrt, bez obzira gdje se nalazite, 24 sata dnevno. Planirajte kupnju i uštedite novac već danas!

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.