Kimbino
Kimbino

New Yorker katalog Lipanj 2024 - Akcija, sniženja online

OGLAS
New Yorker
OGLAS

New Yorker katalog akcija

New Yorker katalog online

3/5
Actual brochure

New Yorker je u Hrvatskoj već dobro poznata trgovina odjećom, ali se jednako tako može pronaći diljem Europe, pa i na drugim kontinentima. U ponudi New Yorkera, koja se mijenja iz dana u dan, kupci mogu pronaći sve oblike odjevnih predmeta; jakne i prsluke, majice, bluze, haljine, suknje, hlače i traperice.

New Yorker akcija (01.06.2024 - 30.06.2024) je dostupna ovdje, dok sve kataloge trgovine New Yorker uvijek možete pregledati na našim stranicama. Ovaj put ormar osvježite bez potrošnje papira i očuvajmo okoliš zajedno!

New Yorker – međunarodni modni brend

Shop

New Yorker se u svojih gotovo pedeset godina rada proširio van Europe, dok je svoje poslovanje započeo u Njemačkoj. Danas, New Yorker u Hrvatskoj broji 24 poslovnice, ali uz to možete pronaći New Yorker poslovnice u Saudijskoj Arabiji, Gruziji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i drugim zemljama van granica Europe.

Trenutno, New Yorker broji više od 1150 poslovnica u 46 zemalja s više od 19 000 zaposlenika, što čini ovu trgovinu jednom od najvećih međunarodnih modnih brendova! New Yorker nije tu da bi vam osigurao samo odjeću, jer ćete u njihovoj ponudi pronaći i razne dodatke.

Niste pronašli što ste tražili u New Yorkeru? Nemate brige! Pronađite svoje nove komade u jednoj od drugih modnih trgovina, poput Hervis, Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko i Mephisto.

A sada pogledajmo New Yorker katalog online!

New Yorker katalog 2024 - ponuda

Assortment

Danas imamo priliku brzo pregledati New Yorker online kolekciju koja zaista nudi mnogo toga. U privlačnim ćete cijenama pronaći sve odjevne predmete koji bi Vam mogli zatrebati, neovisno o sezoni, dok će Vas širolik izbor stilova impresionirati.

Ako se pak spremate za nadolazeću sezonu, New Yorker katalog 2024 Vam nudi komade stvorene za Vas.

Kombinacije koje možete pronaći New Yorker katalog nudi po primamljivoj cijeni, kao i mnoštvo kombinacija za koje naprosto nije bilo mjesta u ovom katalogu, zbog čega svakako preporučamo posjet najbližoj trgovini.

Ako ste u potrazi za nečim ležernijim, u ovoj ćete New Yorker online kolekciji pronaći i trenerke za svakodnevno nošenje, kao i udobne komade koji su stvoreni za opuštanje.

Uz to pogledajte i formalnije kombinacije koje ovaj New Yorker katalog nudi po povoljnim cijenama, jednako kao i dodatke poput nakita i šminke!

Ovaj New Yorker katalog „Katalog New Yorker“ možete pregledati ovdje – dok cijeloj kolekciji možete pristupiti preko njihove stranice newyorker.de.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji New Yorker katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS