Katalog - Sve u pola cijene - Pregled kataloga iz trgovine Plodine, vrijedi od 09.05.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Plodine, vrijedi od 09.05.2019
Katalog - Supermarket sv. Filip i Jakov - Pregled kataloga iz trgovine Plodine, vrijedi od 03.05.2019
OGLAS
Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Plodine. Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Plodine. U Plodine trgovini ćete uvijek pronaći sve po što ste došli. Posljednju ponudu koja vrijedi od 16.05.2019 možete pogledati ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Spar, Studenac, Tommy.

Ako ne uspijete pronaći što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.plodine.hr na kojoj prestavljaju cijelu paletu proizvoda koje nude.

Idete u kupnju? Ne morate više nositi velike kataloge sa sobom! Digitalna verzija aktualne ponude Plodinetrgovin je mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Plodine na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Plodine ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako si osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Plodine nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino.