KimbinoKimbino
Logo trgovine Plodine - Prehrana
3.5/5

Plodine katalog - tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

Plodine katalog

3.5/5
Actual brochure

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije zakoračila unutar jednog od mnogih trgovačkih centara Plodine. Plodine su, zahvaljujući raznolikoj ponudi, promotivnim cijenama, te kvalitetom proizvoda jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Ukoliko ste osoba koja traži najkvalitetnije proizvode po prihvatljivim cijenama, ne tražite dalje! Plodine su trgovački lanac koji tražite ako kupujete svježe namirnice, kozmetičke proizvode, kućanske proizvode ili bilo koji drugi proizvodi iz širokog asortimana. Provjerite zašto su Plodine jedan od tržišnih lidera, te ne zaboravite pratiti trenutnu promotivnu ponudu putem Plodine kataloga u digitalnom obliku koji možete naći ovdje.

 

 

 

Plodine nude raznolik asortiman kvalitetnih proizvoda

Shop

Tražite li trgovački lanac koji će opskrbiti vaše kućanstvo s kvalitetnim proizvodima po promotivnim cijenama? Ne tražite više! Plodine nude sve što trebate! Plodine surađuju s domaćim proizvođačima, te su putem tih suradnji proizveli zamašan broj proizvoda koji su objedinjeni unutar bogatog asortimana proizvoda. Kao što smo spomenuli, Plodine su jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu koji zauzimaju solidan tržišni udio. Da bi ostali na trenutnoj poziciji, Plodine se fokusiraju na neusporedivu kvalitetu proizvoda, stalne akcije i promotivne cijene, pouzdanost, raznolikost asortimana, te zadovoljstvo kupaca. Što se tiče raznolikost proizvodnog asortimana, trgovački lanac na svojim policama nudi prehrambene i neprehrambene. Čak 65% asortimana čine prehrambeni proizvodi, te je 75% asortimana domaćeg porijekla. Kao što je već spomenuto, Plodine se fokusiraju na kvalitetu i svježinu prehrambenih proizvoda što se može vidjeti po ponudi svježih proizvoda uključujući odjele za voće i povrće, mesne proizvode, te pekarske proizvode.

Kod svježih proizvoda, veoma je važno da svaki proizvod prođe striktne kontrole kvalitete prije dolaska na prodajne police. Plodine ulažu velike količine resursa kako bi omogućili svojim vjernim kupcima samo najkvalitetnije i najsvježije proizvode. Na prodajnim policama se svakodnevno mogu naći promotivni, diskontni, te tematski proizvodi u različitim kategorijama koji će zadovoljiti svakog kupca.

Zanimljiv je podatak da Plodine ulažu mnogo resursa i truda u oporavak i napredak Hrvatskog gospodarstva jer je većina proizvoda na policama domaćeg porijekla. Domaći proizvodi uvelike pridonose kvaliteti, svježini i cijenama radi znatno manjih logističkih napora i troškova.

Tijekom godina suradnje s različitim domaćim proizvođačima, Plodine su dizajnirale vlastiti brend proizvoda:

  • Doline - raznolika ponuda svježih mliječnih proizvoda visoke kvalitete
  • Barba - raznolika ponuda zamrznutih morskih proizvoda po promotivnim cijenama
  • B&B - ponuda kvalitetnih slatkih proizvoda
  • Esens - raznolika linija kozmetičkih proizvoda
  • Dix - raznolika ponuda proizvoda za čišćenje svakog kućanstva
  • Friends - ponuda hrane za Vaše najomiljenije kućne ljubimce

Gore navedeni brendovi su samo neki od mnogih brendova koji se mogu naći na policama, te novim brojevima Plodine kataloga.

Pregledajte novi Plodine katalog koji izlazi svakog tjedna

Assortment

Kako biste cijelo vrijeme bili u toku s akcijskim i promotivnim ponudama, ne zaboravite prolistati tjedni Plodine katalog ovdje koji izlazi na tjednoj bazi. Trenutno izdanje traje 21.10.2021 - 27.10.2021 s početkom 21.10.2021. Plodine letak izlazi u digitalnom i fizičkom obliku, te trenutnu ponudu možete pratiti na Plodine - Katalog. Plodine su trgovački lanac s enormnom ponudom proizvoda, te je najefikasniji članak za praćenje trenutne promotivne i akcijske ponude čitanje Plodine kataloga. Čitanje i nošenje fizičkog letka je zastarjeli način koji ima negative posljedice na prirodne okruženje, te se iz toga razloga Plodine fokusiraju na digitalnu verziju Plodine kataloga.

U slučaju da tražite specifičan proizvod na policama Plodine, te ga nikako ne uspijevate naći, ne zaboravite provjeriti ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl i Lonia.

Povijest Plodine trgovačkog lanca

Kimbino App

Trgovački lanac je osnovan davne 1993. godine sa sjedištem u Rijeci. Trenutno u Hrvatskoj posluje 83 poslovnica, te Plodine zauzimaju otprilike 10% tržišnog udjela. Svaka poslovnica je posebno dizajnirana prema visokim standardima kako bi kupcima omogućila odlično iskustvo kupovina. Važno je napomenuti da se Plodine supermarketi protežu na 2,500 m2 s vlastitim besplatnim parkingom. Prva velika ekspanzija trgovačkog lanca javlja se 2000. godine kada Plodine supermarketi standardiziraju dizajn interijera, te obogaćuju asortiman domaćim i stranim proizvodima.

Kupujte samo najkvalitetnije i najsvježije proizvode po atraktivnim cijenama zahvaljujući nama. Ne zaboravite pregledati novi Plodine katalog prije odlaska u kupnju! Plodine ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako si osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Plodine nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo