Kimbino
Kimbino

Ostalo - Katalozi, letci, akcije online

Prikupili smo najnovije posebne ponude i letke iz Vaših omiljenih kompanija iz kategorije Ostalo. Kimbino Vam pomaže brzo pronaći ponude i tako uštedjeti tijekom kupovine. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Tokić, Baby Center, Bima, i Zooplus, kako i mnoge druge.

Učinkovito isplanirajte sljedeću kupovinu uz Kimbino. Trenutno su dostupni 3 online letci u kategoriji Ostalo,koje smo organizirali za Vas. Pogledajte primjerice:

Ako Vas zanimaju ponude trgovina u Vašem gradu, možete izabrati sa sljedećeg popisa najpopularnijih gradova: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. U slučaju da se Vaš grad ne nalazi na popisu, možete ga ručno unijeti u gornje desno zaglavlje.

Nemate vremena provjeriti sve najnovije ponude? U potpunosti Vas razumijemo. Zato smo pripremili mobilnu aplikaciju Kimbino koja Vas obavještava putem push obavijesti o novom letku, omogućujući Vam da rano saznate o najnovijim popustima. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Ostalo 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS