Interspar katalog - raznolika ponuda svježih i kvalitetnih namirnica po super niskim cijenama!

Interspar je jedan od najzastupljenijih trgovačkih lanaca prehrambenih proizvoda na području Hrvatske. Svojom kvalitetom, brižnosti prema kupcima, te stalnim akcijskim ponudama Interspar osigurava vodeći položaj na tržištu. Interspar katalozi izlaze na tjednoj bazi u jednom primjeru (nekada i dva, ovisno o tematskoj ponudi), te trenutno izdanje Interspar kataloga nudi raznoliku ponudu svježih namirnica po atraktivnim cijenama. Trenutni letak 27.05.2020 - 09.06.2020 je aktualan od 27.05.2020, te ga možete prolistati u fizičkom i digitalnom obliku. Zadnji Interspar - Katalog možete pronaći na službenoj stranici Kimbina ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Interspar

Interspar je ogroman trgovački lanac koji se nalazi pod okriljem trgovačkog koncerna SPAR. Da li ste znali da je prvi Interspar otvoren ne tako davno - 2005. godine u Zadru? Zanimljivo je da je trgovina postala izrazito poznata nakon otvaranja prve poslovnice, tako da su dućani krenuli nicati diljem Hrvatskih gradova munjevitom brzinom. Nakon par godina poslovanja, SPAR kupuje postojeće trgovine mješovite robe poput Bille i Dione, te ih integrira u Interspar. Ta integracija je rezultirala ogromnim udjelom u tržištu i velikom popularnošću među potrošačima, što zbog raznolikosti proizvoda, što zbog kvalitete, a što zbog izrazito niskih cijena. Interspar posluje u 35 različitih zemalja diljem 4 kontinenta, te trenutno broji preko 50 000 zaposlenika.

U slučaju da niste sigurni da li Interspar posluje u Vašem gradu ili okolici, najbolji način je provjeriti službenu stranicu trgovačkog lanca (www.spar.hr) gdje možete doći do detalja svake poslovnice. Često se zna desiti da Interspar trenutno ne nudi proizvod koji tražite, ili možda cijena nije prihvatljiva. U tom slučaju, provjerite slične trgovačke lance poput Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy, te bez poteškoća nastavite s kupovinom.

Raznolik asortiman Interspar proizvoda

Interspar prvenstveno prodaje prehrambene proizvode, ali i na ponudi ima potrošne kućanske proizvode, te tematske proizvode. Na primjer, ako se približava Božić ili neki drugi blagdan, Interspar će na police uvrstiti tematske prikladne proizvode po izrazito atraktivnim cijenama. Izrazito je važno pratiti Interspar kataloge i ponudi jer se nerijetko mogu naći natpisi poput “Spar marka kvalitete” ili “SPAR Premium” koji označavaju da je riječ o domaćim proizvodima samo najviše kvalitete.

Spremate se za kupovinu svježih namirnica ili ostalih kućanskih potrepština? Prolistajte novi Interspar katalog Interspar - Katalog i iznenadite se zanimljivim ponudama po najnižim cijenama!

Nađite najnoviji Interspar katalog na Kimbinu

Ako ste osviješteni kupac onda ste vrlo vjerojatno čuli za Kimbino. Ako niste sigurni o čemu je riječ, Kimbino je jedan od vodećih agregatora letaka Hrvatskih trgovačkih lanaca gdje sve trenutne ponude možete naći u digitalnom obliku. Fizički oblik letaka je zastarjeli način praćenja ponude koji negativno utječe na okoliš. Budite osviješteni kupac i širite svijest dalje - imamo samo jedan planet!

Prolistajte aktualni Interspar katalog i nađite atraktivne ponude prehrambenih proizvoda, te iznenadite svoje ukućane svojim gurmanskim umijećima!

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.