Rijetki su oni koji nisu čuli za Interspar. Štoviše, Interspar je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Interspar nudi sve što vam treba po najnižim cijenama. Interspar redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 26.02.2020? Možete provjeriti ovdje. U drugim trgovinama mogli biste pronaći iste proizvode i po povoljnijim cijenama. Pokušajte s trgovinama kao što su Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy.

Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.spar.hr.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Interspar. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Interspar na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Sada je lakše nego ikada uštedjeti novac prilikom kupnje!