Interspar je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Interspar je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske. Lepeza proizvoda u svim Interspar trgovinama je tako široka da možete kupiti gotovo sve što trebate,a cijene će vas očarati. Kupci su se navikli na redovite nove ponude Interspar trgovina. Zbog toga stalno klikaju ovdje kako bi otkrili kakva je ponuda aktualna, npr. od 17.07.2019. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy?

Službene stranice su tu kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga,ako niste našli što ste tražili na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.spar.hr.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite koristiti digitalne verzije. Možete provjeriti što Interspar nudi ugodno i bilo kada. Nema više trošenja vremena ni papira! Provjeravanje ponuda koje Interspar nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primjetiti da koristite digitalnu verziju.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Teško je pratiti najbolje ponude Interspar trgovina kada stalno radite ili se brinete za svoju obitelj? Pokušajte malo drukčije: registrirajte se kako bismo vam mogli slati obavijesti ili skinite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na taj ćete si način osigurati jednostavno pračenje posebnih ponuda koje Interspar nudi.