Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Lidl - Prehrana
3.5/5

LIDL katalog - Novi letak od ponedjeljka 02.10.2023

OGLAS
OGLAS

Lidl katalog

Lidl letak

3.5/5
Actual brochure

Vjerojatno ne postoji osoba koja nikad nije kupovala prehrambene ili kućanske proizvode u %name%. %name% je trenutno jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te se ističe raznolikom ponudom kvalitetnih i svježih proizvoda. Tražite cjenovno prihvatljive ali kvalitetne proizvode na dnevnoj bazi? Ne brinite se! Sve potrebne proizvode možete naći u najbližoj %name% prodavaonici! Ako tražite ažuriranu ponudu koja vrijedi od 02.10.2023 provjerite ovdje. Provjerite zašto je %name% jedan od tržišnih lidera, te pratite trenutnu promotivnu ponudu putem digitalnog Lidl kataloga koji možete naći ovdje

Raznolik i Tematski Asortiman Lidl Proizvoda

Shop

%name% fokusira svoje poslovanje na strogo progresivnom modelu razvoja. Poznato je da trgovački lanac usmjeruje resurse u stalni razvoj proizvodnog asortimana, zadovoljstvo kupaca, te ponudu visoko kvalitetnih proizvoda koji konkuriraju cijenom. Ponuda proizvoda na Lidlovim policama je raznolika, te kupci svakodnevno mogu naći preko 1,500 proizvoda. Isto tako, %name% bazira ponudu na raznolikost proizvoda i ravnomjeran omjer domaćih i stranih proizvoda. Važno je napomenuti da svaki proizvod, prije nego što se nađe na policama, prolazi kroz rigorozne kontrole kvalitete i svježine. Svježina proizvoda je jedno od osnovnih načela poslovanja i uspjeha trgovačkog lanca jer se na policama svakodnevno mogu naći svježi proizvodi poput mliječnih i mesnih proizvoda, svježeg voća i povrća, te raznolikog asortimana pekarskih proizvoda. Upravo takva ponuda diverzificiranog, kvalitetnog i svježeg asortimana proizvoda je recept za uspjeh na kompetitivnom tržištu. 

Jeste li znali da %name% trgovački lanac uvelike brine o mišljenju kupaca, te na temelju toga uvrštavaju tematske proizvode u ponudu na tjednoj razini? Svaki tjedan možete naići na zanimljive tematske proizvode koje je inače veoma teško nabaviti u prodavaonicama diljem Hrvatske. Kako biste uvijek bili ažurni o trenutnoj ponudi, akcijskim cijenama, te promocijama, ne zaboravite provjerite tjedni Lidl katalog. %name% polako zauzima poziciju tržišnog lidera iz mnogo razloga, međutim jedan od glavnih razloga je kvaliteta i raznolikost asortimana proizvoda. Naime, %name% trgovački lanac usredotočuje pažnju na raznolikost proizvoda, te omjeru domaćih i stranih proizvoda. 

Bogat Lidl-ov asortiman nudi sljedeće proizvode:

  • Tržnica - raznolik asortiman svježeg voća i povrća domaćih proizvođača. Stroga kontrola kvalitete osigurava samo najkvalitetnije i najsvježije proizvode domaćeg porijekla.
  • Pekara - raznolika ponuda svježih pekarskih proizvoda poput kruha, peciva, bureka, baguetta, i sl.
  • Mliječni proizvodi - Pilos je Lidlova marka mliječnih proizvoda koja se fokusira na proizvodnju visokokvalitetnih i svježih sireva, mlijeka, jogurta, pudinga i sl.
  • Okusi zavičaja - u suradnji s domaćim proizvođačima tradicionalne hrane, %name% svojem asortimanu dodaje više od 50 suhomesnatih i mliječnih proizvoda, raznoliko voće i povrće, te med i ulje koje dolazi s Hrvatskih farmi.
  • Winemakers - poznato je da %name% usko surađuje s domaćim proizvođačima, te se iz toga razvila ideja za proizvodnju visokokvalitetnih Hrvatskih vina.
  • Cien kozmetika - raznolika linija kozmetičkih proizvoda koji konkuriraju svjetski poznatim brendovima svojom kvalitetom i niskom cijenom. 

Ako želite ostati u toku s trenutnom ponudom, najbolji način je prelistati zadnji Lidl katalog.

Prolistajte tjedni Lidl katalog!

Assortment

Kako biste bili u toku s akcijskim i tematskim ponudama, ne zaboravite prolistati tjedni Lidl katalog koji izlazi svakog ponedjeljka; trenutno izdanje traje 25.09.2023 - 01.10.2023 dana s početkom 02.10.2023. Katalog Lidl trgovine možete naći u fizičkom i digitalnom obliku, te aktualnu ponudu možete pratiti ovdje.

Lidl katalozi su najefikasniji način da ostanete u toku s najnovijom ponudom i akcijskim cijenama proizvodnog asortimana. Lidl letak u papirnatom obliku je zastarjeli način dijeljenja informacija koji je dokazano štetan za okoliš. Kako biste bili sigurni da uvijek imate ažuriranu verziju akcijske i tematske ponude, ne zaboravite pogledati listu zadnjih dostupnih Lidl kataloga, također u vašem gradu: Kaufland, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

U slučaju da ste tražili specifičan proizvod, te ga niste mogli naći u Lidl-ovoj ponudi, provjerite ponude ostalih trgovačkih lanaca kao što su Kaufland, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac.

Povijest Lidl trgovačkog lanca

Kimbino App

Vjerojatno niste upoznati s činjenicom da je Lidl kompanija osnovana davnih 30-ih godina prošlog stoljeća u malom njemačkom mjestu Neckarsulm. U samim početcima, Lidl je izašao na tržište s limitiranom ponudom osnovnih kućanskih potrepština. Nakon što je tvrtku preuzela druga kompanija, %name% diverzificira poslovanje i usredotočuje se na model samoposluge kako bi konkurirao tadašnjih tržišnim liderima Kaufland-u i Handelshof-u. 

U današnje vrijeme, %name% je poznata maloprodajna grupacija koja temelji cjelokupno poslovanje na jednostavnosti i efikasnosti poslovanja. %name% grupacija trenutno broji preko 10,000 otvorenih trgovina koje uspješno posluju diljem Europe. Jeste li znali da je %name% vodeći trgovački lanac u Europi koji postepenim koracima priprema širenje na Američko tržište? Prve poslovnice u Hrvatskoj otvorene su u značajnim gradovima 2006. godine. Zanimljiva je činjenica da u Hrvatskoj trenutno posluje 95 prodavaonica, te tvrtka zauzima 20% tržišnog udjela, odmah iza tržišnog lidera Konzuma.

Ako tražite informacije o %name% poslovnici u određenom gradu, poput radnog vremena ili lokacije poslovnice, sve informacije možete naći na lidl.hr. Na službenoj stranici, ne samo da možete naći informacije o trenutnoj ponudi, već možete vidjeti trenutne prilike kod zaposlenja, potpuni asortiman proizvoda, te unaprijediti vaše kulinarske sposobnosti pomoću detaljnih %name% recepata. 

Skeptični ste oko propuštanja atraktivnih i akcijskih %name% ponuda? Kimbino.hr vam donosi sve popuste i akcijske ponude na jednom mjestu. Ne zaboravite se pretplatiti!

Kupujte svježe, jeftino i kvalitetno po niskim cijenama zahvaljujući nama.

OGLAS
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Riža
Čips
Voda
Kobasica
Roštilj
Jastuk
Tuš
Košara
Tepih
Jakna
Čarape
Haljina
Teletina
Svinjski file
Tuna
Karamela
Aperitiv
Smeđi šećer
Košara za rublje
Zavjesa

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Lidl -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.