Kimbino
Kimbino

Prehrana - Katalozi, letci, akcije online

Prikupili smo najnovije posebne ponude i letke iz Vaših omiljenih kompanija iz kategorije Prehrana. Kimbino Vam pomaže brzo pronaći ponude i tako uštedjeti tijekom kupovine. Ne zaboravite provjeriti najpopularnije brendove kao što su Konzum, Plodine, Lidl, Kaufland, Spar, Tommy, Interspar, Eurospin, NTL i Pivac i mnoge druge.

Pogledajte naše najnovije ponude i uštedite dok kupujete! U odjeljku Prehrana, nalaze se 3 letci dostupni online. Od trenutnih ponuda u kategoriji Prehrana, izabrali smo ove letke koje svakako vrijedi pogledati:

Ako ste zainteresirani za najnovije popuste i letke u Vašem gradu, možete ih provjeriti unosom imena grada u gornji desni kut internet stranice ili ga odaberite s sljedećeg popisa: Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar.

Nemate vremena provjeriti sve najnovije ponude? U potpunosti Vas razumijemo. Zato smo pripremili mobilnu aplikaciju Kimbino koja Vas obavještava putem push obavijesti o novom letku, omogućujući Vam da rano saznate o najnovijim popustima. Hvala vam što ste odabrali Kimbino. Zaboravite na papirnate letke koji nam nikada nisu pri ruci kad nam zatrebaju. S Kimbinom imate na raspolaganju sve informacije koje se odnose na kategoriju Prehrana 24/7, a istovremeno smanjujete otpad od papirnih listića. Sjajno, zar ne?

OGLAS
OGLAS
OGLAS