Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Pivac trgovine.

Pivac je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Pivac. U Pivac trgovini uvijek ćete pronaći sve po što ste došli. Pivac redovito izdaje nove ponude. Posljednju, koja vrijedi od 26.07.2021, možete pronaći ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Lonia, Metro?

Ne uspijete li pronaći ono što tražite, posjetite službenu stranicu trgovine www.pivac.hr gdje je predstavljena cijela paleta proizvoda koje nude.

Idete u kupnju? Nema više potrebe da sa sobom nosite velike kataloge! Digitalna verzija aktualne ponude Pivac trgovine, mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kad se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Pivac na internetu uštedjet ćete mnogo papira.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Pivac katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!