Kimbino
Kimbino
OGLAS

Pivac katalog najnoviji - Akcija od 15.07.2024

OGLAS
Pivac

Pivac katalozi

Pivac katalog - Srpanj, 2024

3/5
Actual brochure

Brojeći 255 maloprodajnih objekata (Split, Zagreb, Šibenik, Karlovac, Dubrovnik i Čakovec) diljem Hrvatske, Pivac je jedno od vodećih maloprodajnih poduzeća u Hrvatskoj! Trgovina pretežito prehrambenih proizvoda, ali dijelom i higijenskih potrepština, Pivac je poznati lider hrvatskog tržišta s već sedam desetljeća iskustva u proizvodnji i prodaji mesnatih proizvoda. Upravo su ih tradicionalni domaći mesnati proizvodi, koje možete i danas pronaći u Pivac katalogu, učinili iznimno uspješnom trgovinom!

Najnoviji Pivac katalog koji traje 15.07.2024 - 21.07.2024 osigurava prelistavanje i udobno planiranje kupovine iz vlastitog doma, dok uz to svima omogućava planiranje kupovine bez zagađivanja okoliša. Novi Pivac katalog uvijek možete prelistati ovdje!

Pivac – tradicionalna proizvodnja i trgovina

Shop

Proizvodnja Pivac počinje u Vrgorcu davne 1952. godine. Kao mali obrt koji se u potpunosti oslanja na tradicionalne recepte i kulturu pripreme mesnatih i suhomesnatih proizvoda. Danas, Grupa Pivac ne obuhvaća samo originalni obrt proizvodnje mesa, već i mesno-prerađivačke tvrtke – PPK i Mesnu industriju Vajda.

Zaštitni je znak Dalmatinske Zagore dalmatinski pršut, koji se i danas proizvodi po tradicionalnoj recepturi. Uz to je Pivac poznat po buđoli i panceti. Upravo je zbog održavanja tradicionalne recepture Pivac poznat i popularan kod hrvatskih kupaca, ali jednako tako i kod turista.

Katalog Pivac Vam nudi puno toga, ali ako niste pronašli ono što tražite, pogledajte čitavu ponudu na pivac.hr, ili pogledajte kataloge drugih trgovina Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

Novi Pivac katalog – ponuda

Assortment

Počevši odmah s popustima na mesne proizvode, svinjski kare i svinjski but su na posebno primjetnom popustu, dok su pileći file i kranjska kobasica spremne za pripremu po akcijskim cijenama! Ovi su mesni proizvodi također redovito na popustu!

Pivac katalog vikend akcija nas sprema i za roštiljanje s odličnim popustima na roštilj kobasicu, pljeskavice i hrenovke. Ali uz to treba pogledati i pečeni but bez kože i masnoće, kao i hamburger, koji je također na popustu.

Najnoviji Pivac katalog nudi i nezanemarivu akciju na specijalitet dalmatinske kuhinje; suhu dalmatinsku šunku! A tu su i popusti na dalmatinski pršut, pancetu, pečenicu i buđolu. Mjesto je na popustu pronašla i gouda, kojoj se pridružuju ABC sir, sirni namaz i kajmak!

Važno je hraniti se raznoliko, a ovaj Pivac katalog priprema akciju na krumpir, luk, domaće šljive, jabuke i kruške!  Poslije obroka se možete zasladiti kolačićima i čokoladom ili pak možete pripremiti mantije sa zeljem, sirom ili pitu sa sirom.

Nemate više što čekati! Katalog Pivac pogledajte ovdje!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Pivac katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost.

Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe.

Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Ulje
Kava
Čokolada
Salama
Šunka
Sok
Pivo
Jabuke
Rajčice
Riža
Čaj
Bomboni
Tjestenina
Mrkva
Sladoled
Salata

Više kataloga iz kategorije

OGLAS