Kimbino
Kimbino
OGLAS

DM online katalog > akcija Srpanj 2024

OGLAS
DM

DM katalog Srpanj

Saznajte Više o Aktualnoj Ponudi Putem DM Kataloga

3/5
Actual brochure

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije barem jednom obavljala kupnju kozmetičkih proizvoda u DM. DM je trgovački lanac porijeklom iz Njemačke, te se tijekom godina širi diljem Europe. 

DM je trgovački lanac koji se fokusira na prodaju kozmetičkih, kućanskih i prehrambenih proizvoda. Svi proizvodi prolaze kroz rigorozne kontrole kvalitete prije nego li se nađu na policama. Važno je napomenuti da se poslovanje DM temelji na zadovoljstvu kupaca, zaposlenika, te promoviranju zdravlja kupaca putem visokokvalitetnih proizvoda. 

Pošto je ponuda raznolika, veoma je važno ostati u toku s aktualnim i akcijskim ponudama koje možete pratiti putem DM kataloga. Aktualni DM katalog možete pronaći ovdje. Novi katalog izlazi svaka dva tjedna, te se povremeno kreiraju katalozi za pojedine gradove, ovisno o sezoni i trendovima. 

Trenutni DM katalog vrijedi 01.07.2024 - 31.07.2024. DM je prepoznatljiv po akcijskim i posebnim ponudama za svoje lojalne kupce, tako da svakako ne zaboravite prolistati Katalog DM. 

 

Sve o DM Trgovačkom Lancu

Shop

DM ima veoma zanimljivu i dugu povijest. Prva poslovnica je otvorena davne 1973. godine u Karlsruheu. Nakon otvaranja prve poslovnice i inicijalnog unaprjeđenja poslovanja, DM se agresivno širi na susjedne zemlje. Prva poslovnica u Hrvatskoj otvorena je davne 1996. godine na Dubrovačkoj tržnici u Zagrebu. DM ima filantropske motive, te je kompanija aktivna u različiti kampanjama koje promoviraju zdravlje i svjesnost ljudi o različitim problemima. Uspješnost DM trgovačkog lanca dokazuje otvaranje 100-te poslovnice u Hrvatskoj nakon nepunih 15 godina poslovanja. U Hrvatskoj trenutno posluje 157 poslovnica koje zapošljavaju 1470 zaposlenika. Isto tako, važno je napomenuti da su DM zaposlenici jedni od najzadovoljnijih zaposlenika u prodajnom sektoru radi izrazito visokih plaća, benefita, te odnosa prema zaposlenicima. 

Ako vas zanima radno vrijeme specifične poslovnice, ne zaboravite provjeriti službene stranica za više informacija - dm.hr

Ne možete naći specifičan proizvod u DM? Ne brinite se! Provjerite poslovnice koja na policama nude slične proizvode Avon, Bipa, Oriflame, Müller, Yves Rocher, Farmasi i NOTINO

Bogat Asortiman DM Proizvoda 

Assortment

DM je poznat po iznimno širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda koje nudi svojim kupcima.

Na policama se mogu naći proizvodi iz različitih kategorija uključujući:

  • Ljepota - kozmetički proizvodi za muškarce i žene, uključujući prirodnu i dekorativnu kozmetiku.
  • Bebe - u ovoj kategorije možete naći sve za babe, djecu i trudnice. Isto tako odjevni predmeti za bebu i djecu su veoma popularni proizvodi u ovoj kategoriji. DM je razvio svoje marke proizvoda za bebe i djecu pod imenom Babylove i SauBar.
  • Osviještena prehrana - DM promovira zdravi način života, te se na policama mogu naći organski i zdravi prehrambeni proizvodi. Das Gesunde Plus i DM bio su izrazito popularne marke razvijene od strane trgovačkog lanca. 
  • Domaćinstvo - u ovoj kategorije možete naći proizvode za unaprjeđenje kvalitete života Vas i Vaše obitelji. Ovdje možete naći široku ponudu ekoloških proizvoda.

Kao što možete zaključiti, DM ponuda je veoma raznolika, te je lako izgubiti tok o trenutnoj ponudi. Ne zaboravite pročitati zadnji DM katalog Katalog DM kako biste svu aktualnu ponudu imali na dohvat ruke.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Zdravlje i Ljepota