Saznajte Više o Aktualnoj Ponudi Putem DM Kataloga

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije barem jednom obavljala kupnju kozmetičkih proizvoda u DM. DM je trgovački lanac porijeklom iz Njemačke, te se tijekom godina širi diljem Europe. 

DM je trgovački lanac koji se fokusira na prodaju kozmetičkih, kućanskih i prehrambenih proizvoda. Svi proizvodi prolaze kroz rigorozne kontrole kvalitete prije nego li se nađu na policama. Važno je napomenuti da se poslovanje DM temelji na zadovoljstvu kupaca, zaposlenika, te promoviranju zdravlja kupaca putem visokokvalitetnih proizvoda. 

Pošto je ponuda raznolika, veoma je važno ostati u toku s aktualnim i akcijskim ponudama koje možete pratiti putem DM kataloga. Aktualni DM katalog možete pronaći ovdje. Novi katalog izlazi svaka dva tjedna, te se povremeno kreiraju katalozi za pojedine gradove, ovisno o sezoni i trendovima. 

Trenutni DM katalog vrijedi 16.05.2020 - 31.05.2020 dana s početkom 16.05.2020. DM je prepoznatljiv po akcijskim i posebnim ponudama za svoje lojalne kupce, tako da svakako ne zaboravite prolistati DM katalog Svibanj 2020. 

Sve o DM Trgovačkom Lancu 

DM ima veoma zanimljivu i dugu povijest. Prva poslovnica je otvorena davne 1973. godine u Karlsruheu. Nakon otvaranja prve poslovnice i inicijalnog unaprjeđenja poslovanja, DM se agresivno širi na susjedne zemlje. Prva poslovnica u Hrvatskoj otvorena je davne 1996. godine na Dubrovačkoj tržnici u Zagrebu. DM ima filantropske motive, te je kompanija aktivna u različiti kampanjama koje promoviraju zdravlje i svjesnost ljudi o različitim problemima. Uspješnost DM trgovačkog lanca dokazuje otvaranja 100-te poslovnice u Hrvatskoj nakon nepunih 15 godina poslovanja. U Hrvatskoj trenutno posluje 157 poslovnica koje zapošljavaju 1470 zaposlenika. Isto tako, važno je napomenuti da su DM zaposlenici jedni od najzadovoljnijih zaposlenika u prodajnom sektoru radi izrazito visokih plaća, benefita, te odnosa prema zaposlenicima. 

Ako vas zanima radno vrijeme specifične poslovnice, ne zaboravite provjeriti službene stranica za više informacija - www.dm-drogeriemarkt.hr

Ne možete naći specifičan proizvod u DM? Ne brinite se! Provjerite poslovnice koja na policama nude slične proizvode Avon, Bipa, Müller, Oriflame

Bogat Asortiman DM Proizvoda

DM je poznat po iznimno širokom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda koje nudi svojim kupcima.

Na policama se mogu naći proizvodi iz različitih kategorija uključujući:

  • Ljepota - kozmetički proizvodi za muškarce i žene, uključujući prirodnu i dekorativnu kozmetiku.
  • Bebe - u ovoj kategorije možete naći sve za babe, djecu i trudnice. Isto tako odjevni predmeti za bebu i djecu su veoma popularni proizvodi u ovoj kategoriji. DM je razvio svoje marke proizvoda za bebe i djecu pod imenom Babylove i SauBar.
  • Osviještena prehrana - DM promovira zdravi način života, te se na policama mogu naći organski i zdravi prehrambeni proizvodi. Das Gesunde Plus i DM bio su izrazito popularne marke razvijene od strane trgovačkog lanca. 
  • Domaćinstvo - u ovoj kategorije možete naći proizvode za unaprjeđenje kvalitete života Vas i Vaše obitelji. Ovdje možete naći široku ponudu ekoloških proizvoda.

Kao što možete zaključiti, DM ponuda je veoma raznolika, te je lako izgubiti tok o trenutnoj ponudi. Ne zaboravite pročitati zadnji DM katalog DM katalog Svibanj 2020 kako biste svu aktualnu ponudu imali na dohvat ruke. 

Kimbino - Revolucionarni Način Prezentiranja Trenutnih Ponuda

U današnje vrijeme kupovina nikad nije bila lakša. Trenutno se na tržištu nalazi velik broj trgovačkih lanaca koji međusobno konkuriraju cijenama i ponudom. Ponekad je iznimno teško odabrati trgovački lanac u kojem ćete obaviti svu kupnju. 

Trenutnu ponudu najvećih trgovačkih lanaca diljem Hrvatske možete pratiti putem Kimbino.hr. Kimbino prezentira akcijske ponude trgovačkih lanaca na jednom mjestu! Mi se zalažemo za očuvanje okoliša, te se fokusiramo na prezentiranje digitalnih letaka. Digitalni letci ne zagađuju okoliš, ne troše papir (drva), te ne zauzimaju prostor. Isto tako, navigacija je izrazito jednostavna, te ne samo da promovirate očuvanje okoliša, već štedite i svoje dragocjeno vrijeme. 

Provjerite našu %app% aplikaciju koja će Vam uvelike pomoći kod sljedeće kupnje!

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.