Ponuda - Pregled kataloga iz trgovine DM, vrijedi od 11.07.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine DM, vrijedi od 01.07.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine DM, vrijedi od 16.06.2019
DM je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na tržištu u Hrvatskoj. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama u DM trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. DM redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 16.07.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Također pogledajte ponude i ovih trgovina: Avon, Bipa, Müller, Oriflame. Možda pronađete iste iste proizvode po boljim cijenama.

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili?Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.dm-drogeriemarkt.hr direktno s ove stranice.

Nema potrebe za čekanjem poštara koji će vam donijeti novi katalog DM trgovina. Možete ga pronaći na internetu na Kimbino aplikaciji kada god to poželite. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda DM trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Kada se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne ponude koje DM nudi jer ćete ponudu DM trgovina uvijek moći lako pratiti.