Kimbino
Kimbino
OGLAS

Eurospin katalog od 18.07.2024 > novi akcija i letci u Hrvatskoj

OGLAS
Eurospin

Eurospin katalog

Eurospin katalog

3/5
Actual brochure

Malo znatiželje i dobre volje zaista je sve što je potrebno kako biste upoznali bogatstvo i raznovrsnost Eurospin ponude. Naravno, „pješke“ istraživati izloge ovako dobro opremljene trgovine uvijek je opcija, ali ako zaista želite osjetiti i upoznati ovo bogatstvo bez rasipanja dragocjenog vremena, najbolja opcija bez sumnje su – Eurospin katalozi. Baš kako navodi Eurospin – ponuda je ovdje optimizirana tako da pruža osnovni, ali u punom smislu riječi kompletan izbor proizvoda za svakodnevnu upotrebu; Eurospin katalozi svojom jednostavnošću osiguravaju istovremeno predvidljivost i eleganciju susreta sa svakim novim artiklom, a svaka je od ovih brošura optimizirana za grad na koji se odnosi, a njeno je važenje obično 6 dana.

Ali nema boljeg načina da se u ovo i sami uvjerite od uzimanja kataloga u vlastite ruke: no, čemu čekati poštara ili trošiti vrijeme na odlazak u trgovinu kad je Eurospin katalog tako lako dostupan klikom miša: ovdje ćete naći najnovije izdanje (Katalog Eurospin) za mjesec Srpanj (vrijedi od 18.07.2024).

O Eurospinu

Shop

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu kupnju. Eurospin je jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo vlastite robne marke. U Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi kao u ostalim supermarketima, već isključivo proizvodi koje je naš tim stručnjaka osmislio i pažljivo odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera i lokalnih dobavljača.

Ovaj model distribucije vlastitih robnih marki razlog je našeg rastućeg uspjeha u Europi. Eurospinov model kvalitetnih proizvoda kupcima jamči veliku uštedu i zato ga nazivamo Pametnom kupnjom. Naše vrijednost odlučili smo podijeliti s kupcima u Hrvatskoj. Asortiman smo prilagodili potrebama koje odgovaraju hrvatskom tržištu uz održavanje našeg prioriteta: najveće moguće uštede za svaku obitelj.

Ukoliko tražite specifičan proizvod koji ne možete naći u Eurospin ponudi, savjetujemo da provjerite ponude ostalih trgovačkih lanaca na vašem području kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

Naša filozofija: Pametna kupnja

Assortment

Kako bi se osigurala raznolikost, kvaliteta i ekonomičnost asortimana, Eurospin neprestano nadopunjuje svoju ponudu zahtjevima tržišta, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi se najbolje zadovoljile specifične potrebe područja na kojima smo prisutni.

Nudimo osnovni, ali kompletni asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zamrznutih proizvoda, voća i povrća s više od 2.500 artikala. Naša prodajna mjesta imaju i svježe odjele Mesnice, Delikatesa, Pekarnice, Voća i povrća. Pored brojnih linija prehrambenih proizvoda, nudimo i širok spektar korisnih neprehrambenih proizvoda (kućanske potrepštine, tekstil, uradi sam).

Naše robne marke

U Eurospin trgovinama naći ćete samo naše marke i proizvode namijenjene da odgovore na sve karakteristike tržišta. Zbog toga ne prodajemo najpoznatije robne marke već prisutne u ostalim supermarketima. Na taj ćete način istovremeno pronaći jedinstveni asortiman i nenadmašnu ekonomičnost.

Kvaliteta i ekonomičnost na prvome mjestu

Najveća predanost oduvijek je bila posvećena prepoznavanju i nabavi kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. Grupa Eurospin primjenjuje strogu politiku odabira dobavljača, prema kojoj se izabiru samo oni koji nude garanciju izvornosti, svježine i kontinuirane kvalitete. Kako bismo zaštitili sigurnost hrane kupaca, svaki proizvod ponuđen u našim trgovinama strogo se provjerava u ovlaštenim laboratorijima za analizu. Eurospin osigurava održavanje kvalitete kroz opskrbni lanac primjenom strogih propisa te utvrđenih procedura samokontrole.

Popis Eurospin trgovina u Hrvatskoj:

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Kruh
Čokolada
Salama
Šunka
Pizza
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Jabuke
Čaj
Govedina
Bomboni
Tjestenina
Čips
Sladoled

Više kataloga iz kategorije

OGLAS