KimbinoKimbino
Logo trgovine Eurospin - Prehrana
3/5

Eurospin - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

Eurospin katalog

3/5
Actual brochure
Skoro svatko zna za Eurospin, jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Eurospin. U Eurospin trgovini uvijek ćete pronaći sve po što ste došli. Eurospin redovito predstavlja sjajne nove ponude. Zanima li vas što je trenutno aktualno, na primjer od 21.10.2021? Možete provjeriti ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Bakmaz, Boso, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Lonia, Metro?

Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.eurospin.hr.

Nema potrebe čekati poštara da vam donese novi katalog Eurospin trgovina. Možete ga pronaći na internetu, pomoću Kimbino aplikacije, kad god to poželite. Znate li da pomažete očuvati okoliš? Pitate se kako? Tako što ste listanje papirnatih kataloga Eurospin trgovina zamijenili elektroničkima na internetu!

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

O Eurospinu

Shop

Eurospin je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu kupnju. Eurospina je jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo vlastite robne marke. U Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi kao u ostalim supermarketima, već isključivo proizvodi koje je naš tim stručnjaka osmislio i pažljivo odabrao za svoje kupce, putem mreže odabranih partnera i lokalnih dobavljača.

Ovaj model distribucije vlastitih robnih marki razlog je našeg rastućeg uspjeha u Europi. Eurospinov model kvalitetnih proizvoda kupcima jamči veliku uštedu i zato ga nazivamo Pametnom kupnjom. Naše vrijednost odlučili smo podijeliti s kupcima u Hrvatskoj. Asortiman smo prilagodili potrebama koje odgovaraju hrvatskom tržištu uz održavanje našeg prioriteta: najveće moguće uštede za svaku obitelj.

Naša filozofija: Pametna kupnja

Assortment

Kako bi se osigurala raznolikost, kvaliteta i ekonomičnost asortimana, Eurospin neprestano nadopunjuje svoju ponudu zahtjevima tržišta, dajući prostor i domaćim proizvodima kako bi se najbolje zadovoljile specifične potrebe područja na kojima smo prisutni.

Nudimo osnovni, ali kompletni asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zamrznutih proizvoda, voća i povrća s više od 2.500 artikala. Naša prodajna mjesta imaju i svježe odjele Mesnice, Delikatesa, Pekarnice, Voća i povrća. Pored brojnih linija prehrambenih proizvoda, nudimo i širok spektar korisnih neprehrambenih proizvoda (kućanske potrepštine, tekstil, uradi sam).

Naše robne marke

U Eurospin trgovinama naći ćete samo naše marke i proizvode namijenjene da odgovore na sve karakteristike tržišta. Zbog toga ne prodajemo najpoznatije robne marke već prisutne u ostalim supermarketima. Na taj ćete način istovremeno pronaći jedinstveni asortiman i nenadmašnu ekonomičnost.

Kvaliteta i ekonomičnost na prvome mjestu

Najveća predanost oduvijek je bila posvećena prepoznavanju i nabavi kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama. Grupa Eurospin primjenjuje strogu politiku odabira dobavljača, prema kojoj se izabiru samo oni koji nude garanciju izvornosti, svježine i kontinuirane kvalitete. Kako bismo zaštitili sigurnost hrane kupaca, svaki proizvod ponuđen u našim trgovinama strogo se provjerava u ovlaštenim laboratorijima za analizu. Eurospin osigurava održavanje kvalitete kroz opskrbni lanac primjenom strogih propisa te utvrđenih procedura samokontrole.

Popis Eurospin trgovina u Hrvatskoj:

  • Zagreb
  • Samobor
  • Velika Gorica
  • Križevci
  • Požega
  • Zadar
  • Poreč

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Eurospin katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo