Kimbino
Kimbino
OGLAS

Tommy katalog - Nova tjedna akcija od 18.07.2024

OGLAS
Tommy

Tommy katalog

Tommy katalog - raznolika ponuda svježih namirnica na jednom mjestu!

3/5
Actual brochure

Kako biste bili u toku s akcijskim i aktualnim ponudama Tommy trgovačkog lanca, najbolji način je prolistati novi Tommy katalog koji izlazi sve srijede i četvrtka, ovisno o akcijskoj i tematskoj ponudi. Trenutno aktualan Tommy katalog nudi raznovrsnu ponudu svježih namirnica, obuće i odjeće, te je trenutno izdanje 18.07.2024 - 24.07.2024 aktualno od 11.07.2024 koje možete pronaći u digitalnom i fizičkom obliku. Zadnji Katalog Tommy prolistajte u digitalnom obliku na službenim stranicama Kimbina ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Tommy

Shop

Vrlo vjerojatno ne postoji osoba koja barem jednom nije kupnju obavljala u Tommy. Tommy je osnovan davne 1992. godine u Splitu, te tijekom godina postepeno širi poslovanje na ostatak države. Veoma zanimljiv podatak je da Tommy trenutno broji više od 200 poslovnih mjesta (na primjer u Split, Šibenik, Trogir, Metković, Vir i Dubrovnik), 3500 zadovoljnih radnika i 400,000 vjernih kupaca. Zašto je Tommy omiljeno mjesto kupovine kod Hrvatskih potrošača? Jedan od glavnih razloga su pristupačne cijene koje nude izrazito visoku kvalitetu i izbor proizvoda. 

U slučaju da niste sigurno da li u vašem gradu posluje Tommy, najbolji način je da pretražite službenu stranicu Tommy trgovačkog lanca na tommy.hr. Kako su trgovački lanci velika konkurencija jedan drugome, vrlo često se dešava kako ne možete naći traženi proizvod u Tommy. Ako vam se to desi, ne brinite se! Provjerite raznolike ponude ostalih trgovačkih lanaca u Vašem gradu kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Studenac.

Raznolik asortiman Tommy proizvoda

Assortment

Pošto je Tommy poznat kao trgovački lanac koji prvenstveno prodaje svježe prehrambene proizvode domaćih proizvođača, na policama možete naći raznoliku ponudu svježeg voća i povrća - odlično za održavanje zdravlja i imuniteta!

Ako ste istinski gurman i volite provesti vrijeme u kuhinji, znate koliko su važni svježi i raznoliki sastojci. Tommy vam upravo to nudi! Na policama ćete naći raznoliku ponudu svježeg voća i povrća, mesnih proizvoda, ribe, pekarskih proizvoda, te specijaliteta - tradicionalna gotova jela po povoljnim cijenama.

Spremate se za kupnju kvalitetnih i svježih namirnica? Ne zaboravite provjeriti novi Tommy katalog Katalog Tommy i obradujte svoje najmilije ugodnim okusima i mirisima.

 

Nađite Najnoviji Tommy Katalog na Kimbinu

Kimbino App

Ako ste osviješten kupac, vrlo vjerojatno ste se upoznali sa Kimbinom. Ako prvi put čujete za Kimbino, dozvolite da objasnimo što je Kimbino i kako vam može pomoći kod kupnje.

Naime, Kimbino je agregator letaka gdje sve aktualne letke možete naći na jednom mjestu. Par klikova miša vas vodi do akcijskih i aktualnih ponuda trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Tradicionalni letci zagađuju okolinu, dok Kimbino nudi pregledan i ugodan pregled akcijskih ponuda u digitalnom obliku. Budite osviješteni kupci, te mislite na okolinu.

Prolistajte aktualni Tommy katalog i nađite zanimljive akcije na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Ulje
Kruh
Kava
Čokolada
Salama
Šunka
Pizza
Vino
Pivo
Piletina
Rajčice
Riža
Riba
Kiselo vrhnje
Govedina
Ananas

Više kataloga iz kategorije

OGLAS