Svi su već čuli za Tommy, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Tommy trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Nova ponuda? Tommy ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 18.11.2019. nalazi se ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac?

Odabrali ste proizvod,ali niste pronašli informacije o njemu na našoj stranici? Posjetite službenu stranicu trgovine na tommy.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Tommy trgovina. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Tommy trgovina tražite na internetu.

Kupovanjem potrepština na sniženju možete uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati jest koji je proizvod na sniženju, i u kojoj trgovini. To možete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Tommy Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Tommy. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Tommy letku! Najnoviji letak pod imenom Tommy - katalog traje 18.11.2019 - 24.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Tommy. U kategoriji Prehrana također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.