Kimbino
Kimbino
OGLAS

KTC katalog novi od 11.07.2024 - Akcija bijela tehnika

OGLAS
KTC

KTC katalog akcija

KTC Katalog

3/5
Actual brochure

Želite li se lako, brzo i efikasno informirati o najnovijoj ponudi trgovina ovog lanca, KTC katalog – ili u rječniku same trgovine, KTC-ov „Akcijski letak“ – sigurno neće razočarati! Širina ponude trgovine KTC katalog bi sasvim sigurno učinila preopširnim i nepreglednim, zato je on inteligentno podijeljen u kategorije „Široka potrošnja“, „Tehnika“ i „Igračke i tekstil“. Katalog „Široke potrošnje“ obnavlja se redovito jednom tjedno, ostale kategorije najčešće dvotjedno, ali na svaku se od ovih brošura pouzdano možete osloniti za aktualnu i svježu ponudu.

Ako biste se rado i sami uvjerili koliko nudi najnoviji KTC katalog novi je uvijek lako dostupan preko Kimbino.hr; zato vas pozivamo da ovdje provjerite najnovije izdanje za mjesec Srpanj. „Katalog KTC“ traje 11.07.2024 - 17.07.2024.

KTC trgovine – važno i zanimljivo

Shop

Kao obiteljska tvrtka s dugom tradicijom, utemeljena 1992. od strane poduzetnika Ivana Katavića, KTC 1994. osniva prvi trgovački centar u Križevcima. Kontinuiranim ulaganjem tvrtka se danas diči poslovnicama u čak 25 gradova i zapošljava oko 1500 ljudi. Premda se svojom primarnom djelatnošću - trgovinom - svrstala u kategoriju Prehrana, djelatnost tvrtke obuhvaća još i ugostiteljstvo te kooperativnu poljoprivrednu proizvodnju.

Križevci, Sisak, Koprivnica, Vrbovec, Čakovec i Velika Gorica… samo su neki od spomenutih 25 gradova gdje možete naći poslovnice, a ova razgranata mreža trgovina osigurat će da vam ne promakne barem neka od čestih KTC akcija. KTC poslovnice obično rade od 7 do 21 sat radnim danom, a nedjelja je obično neradna. No prije posjeta trgovini dobro je uvijek provjeriti što nudi najnoviji KTC katalog; tako ćete uštedjeti ne samo vrijeme, nego i lakše pronaći željeni artikl.

Osim same trgovine KTC se uvijek trudi izići u susret kupcima. Za vaš automobil spremne su KTC benzinske postaje, KTC ugostiteljski objekti pobrinut će se za ukusan i povoljan obrok, a u posljednje vrijeme poslovanje se širi čak i na turizam, lancem hotela „Milenij“. Treba napomenuti i nezaobilaznu uslugu dostave (koja može uključivati i obrok), a na službenoj ćete stranici (ktc.hr) pronaći i mnogo drugih pogodnosti kao što je Klub vjernosti, Nagradne igre, posebne Pogodnosti plaćanja…Tu su, naravno, i detaljne kontakt informacije, kao i one o mogućnostima zapošljavanja, garancije društvene odgovornosti poslovanja, itd.

Ne sumnjamo da vas KTC ponuda neće razočarati; uz KTC katalog akcija i popust nikad nisu daleko. No ako želite proširiti potrošačke vidike i uvjeriti se i sami u prednosti koje ova trgovina nudi, nije loše provjeriti ni druge trgovine iz ove kategorije, kao Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy.

 

Oduševite se širinom KTC ponude

Assortment

Premda web stranica tvrtke ne pruža detaljan pregled proizvoda, uz svoj bogat i pregledan katalog KTC ovo praktički čini suvišnim; takav je pregled često nepregledan, a listajući vaš omiljeni „katece“ katalog, vaš se fokus zadržava na onom zaista bitnom.

Već i širina ponude takav bi sistematski pregled otežala, budući da samu trgovačku djelatnost KTC-a čine:

  • Široka potrošnja (voće, povrće, mlijeko, meso, tjestenina, slatkiši, pića i mnogi drugi prehrambeni proizvodi)
  • Igračke i tekstil (bicikli, igračke, tekstil)
  • Tehnika (potrošačka elektronika, računala i računalna oprema, rashladni uređaji, bijela tehnika i ostali uređaji i pomagala za dom i vrt)

Naravno, s obzirom na ograničenost prostora, u prilici smo dati samo najširi, opći pregled kategorija proizvoda; za bolji uvid, a naročito za popuste i posebne prilike, potražite najnoviji KTC letak - „Katalog KTC“.

Uz Kimbino letak lakše do KTC trgovina

Kimbino App

Mnogo je načina da upoznate bogatu ponudu KTC trgovina; i premda KTC katalog možete uvijek naći i na službenom webu, za optimalno iskustvo Kimbino.hr je nezaobilazan. Jednostavno – uz Kimbino jeftinije i povoljnije cijene uvijek su nadohvat ruke bez kompromisa. Uz svoj laptop ili računalo uz pomoć Kimbina uvijek možete istog časa pregledati najnoviji KTC katalog 2024 znajući da ujedno štedite papir i pomažete očuvanju prirode. 

Upamtite: na stranici Kimbino.hr sve je uvijek na jednom mjestu!

 
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Ulje
Kruh
Kava
Čokolada
Salama
Šunka
Pizza
Sok
Vino
Pivo
Piletina
Rajčice
Čaj
Kiselo vrhnje
Govedina
Ananas

Više kataloga iz kategorije

OGLAS