KimbinoKimbino
Logo trgovine KTC - Prehrana
3/5

KTC - Svi katalozi i akcije

OGLAS
OGLAS

KTC Katalog

3/5
Actual brochure

Želite li se lako, brzo i efikasno informirati o najnovijoj ponudi trgovina ovog lanca, KTC katalog – ili u rječniku same trgovine, KTC-ov „Akcijski letak“ – sigurno neće razočarati! Širina ponude trgovine KTC katalog bi sasvim sigurno učinila preopširnim i nepreglednim, zato je on inteligentno podijeljen u kategorije „Široka potrošnja“, „Tehnika“ i „Igračke i tekstil“. Katalog „Široke potrošnje“ obnavlja se redovito jednom tjedno, ostale kategorije najčešće dvotjedno, ali na svaku se od ovih brošura pouzdano možete osloniti za aktualnu i svježu ponudu.

Ako biste se rado i sami uvjerili koliko nudi najnoviji KTC katalog novi je uvijek lako dostupan preko Kimbino.hr; zato vas pozivamo da ovdje provjerite najnovije izdanje za mjesec Listopad. „KTC - Katalog“ traje 21.10.2021 - 27.10.2021.

KTC trgovine – važno i zanimljivo

Shop

Kao obiteljska tvrtka s dugom tradicijom, utemeljena 1992. od strane poduzetnika Ivana Katavića, KTC 1994. osniva prvi trgovački centar u Križevcima. Kontinuiranim ulaganjem tvrtka se danas diči poslovnicama u čak 25 gradova i zapošljava oko 1500 ljudi. Premda se svojom primarnom djelatnošću - trgovinom - svrstala u kategoriju Prehrana, djelatnost tvrtke obuhvaća još i ugostiteljstvo te kooperativnu poljoprivrednu proizvodnju.

Bjelovar, Čakovec, Daruvar, Koprivnica, Velika Gorica… samo su neki od spomenutih 25 gradova gdje možete naći poslovnice, a ova razgranata mreža trgovina osigurat će da vam ne promakne barem neka od čestih KTC akcija. KTC poslovnice obično rade od 7 do 21 sat radnim danom, a nedjelja je obično neradna. No prije posjeta trgovini dobro je uvijek provjeriti što nudi najnoviji KTC katalog; tako ćete uštedjeti ne samo vrijeme, nego i lakše pronaći željeni artikl.

Osim same trgovine KTC se uvijek trudi izići u susret kupcima. Za vaš automobil spremne su KTC benzinske postaje, KTC ugostiteljski objekti pobrinut će se za ukusan i povoljan obrok, a u posljednje vrijeme poslovanje se širi čak i na turizam, lancem hotela „Milenij“. Treba napomenuti i nezaobilaznu uslugu dostave (koja može uključivati i obrok), a na službenoj ćete stranici (www.ktc.hr) pronaći i mnogo drugih pogodnosti kao što je Klub vjernosti, Nagradne igre, posebne Pogodnosti plaćanja…Tu su, naravno, i detaljne kontakt informacije, kao i one o mogućnostima zapošljavanja, garancije društvene odgovornosti poslovanja, itd.

Ne sumnjamo da vas KTC ponuda neće razočarati; uz KTC katalog akcija i popust nikad nisu daleko. No ako želite proširiti potrošačke vidike i uvjeriti se i sami u prednosti koje ova trgovina nudi, nije loše provjeriti ni druge trgovine iz ove kategorije, kao Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia i Metro.

 

Oduševite se širinom KTC ponude

Assortment

Premda web stranica tvrtke ne pruža detaljan pregled proizvoda, uz svoj bogat i pregledan katalog KTC ovo praktički čini suvišnim; takav je pregled često nepregledan, a listajući vaš omiljeni „katece“ katalog, vaš se fokus zadržava na onom zaista bitnom.

Već i širina ponude takav bi sistematski pregled otežala, budući da samu trgovačku djelatnost KTC-a čine:

  • Široka potrošnja (voće, povrće, mlijeko, meso, tjestenina, slatkiši, pića i mnogi drugi prehrambeni proizvodi)
  • Igračke i tekstil (bicikli, igračke, tekstil)
  • Tehnika (potrošačka elektronika, računala i računalna oprema, rashladni uređaji, bijela tehnika i ostali uređaji i pomagala za dom i vrt)

Naravno, s obzirom na ograničenost prostora, u prilici smo dati samo najširi, opći pregled kategorija proizvoda; za bolji uvid, a naročito za popuste i posebne prilike, potražite najnoviji KTC letak - „KTC - Katalog“.

Uz Kimbino letak lakše do KTC trgovina

Kimbino App

Mnogo je načina da upoznate bogatu ponudu KTC trgovina; i premda KTC katalog možete uvijek naći i na službenom webu, za optimalno iskustvo Kimbino.hr je nezaobilazan. Jednostavno – uz Kimbino jeftinije i povoljnije cijene uvijek su nadohvat ruke bez kompromisa. Uz svoj laptop ili računalo uz pomoć Kimbina uvijek možete istog časa pregledati najnoviji KTC katalog 2021 znajući da ujedno štedite papir i pomažete očuvanju prirode. 

Upamtite: na stranici Kimbino.hr sve je uvijek na jednom mjestu!

 
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo