KimbinoKimbino
Logo trgovine Konzum - Prehrana
3/5

Konzum katalog - nova tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

Konzum katalog - raznolika ponuda svježih namirnica i kućanskih proizvoda na jednom mjestu!

3/5
Actual brochure

Planirate kupnju svježih namirnica, uključujući voće i povrće, pekarske i mesne proizvode, ovih dana? Najbolji način za odabir svježih i kvalitetnih proizvoda listanje novog Konzum kataloga koja izlazi na tjednoj osnovi. Trenutno izdanje Konzum kataloga nudi veoma raznoliku ponudu svježeg voća i povrća, igračaka, kuhinjskog pribora i alata, te je trenutno izdanje 21.10.2021 - 27.10.2021 aktualno of 21.10.2021. Konzum letak možete naći u digitalnom i fizičkom obliku, međutim ako ste osviješten kupac, svakako ne zaboravite provjeriti digitalnu verziju zadnjeg kataloga Konzum - Katalog na Kimbinu ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca Konzum

Shop

Konzum ima jako dugu i zanimljivu povijest, te je trenutno jedan od najzastupljenijih trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Prva Konzum trgovina otvorena je davne 1957. godine u Zagrebu koja je nudila izrazito širok asortiman mješovite robe svojim građanima. Nakon 10ak godina poslovanja, točnije 1970., Konzum se udružuje s tri maloprodajne trgovine u tadašnji Unikonzum kako bi pokrio veći dio tržišta. U devedesetim godinama prošlog stoljeća, nastaje dioničko društvo, te je to zapravo početak modernog postojanja trgovačkog lanca. Tijekom vremena, Konzum postaje jedan od najprepoznatljivija trgovačkih lanaca mješovite robe koji nudi veoma kvalitetne proizvode po izrazito prihvatljivim cijenama. Nije čudno da Konzum iz godine u godinu osvaja nagrade za najbolji i najvjerniji trgovački lanac diljem Hrvatske.

Raznolik asortiman Konzum proizvoda

Assortment

Konzum je poznat kao trgovački lanac koji nudi enorman izbor mješovite robe. Izrazito je teško doći do podatka koliko zapravo Konzum ima proizvoda u svojoj ponudi, zato što se ponuda iz tjedna u tjedan mijenja i ažurira. Najjednostavnija kategorizacija Konzum asortimana je na prehrambene i neprehrambene proizvode. Naime, na Konzum policama možete naći pekarske, mesne, suhomesnate, zamrznute, mljekarske i druge proizvode što se tiče prehrambenog asortimana. Kada je riječ o neprehrambenom asortimanu, možete naći najraznolikije proizvode - od igračaka i alata za vrt, pa sve do namještaja i kućanskih aparata. 

Spremate se za kupnju? Ne zaboravite prolistati novi Konzum kataloga i pomno isplanirati kupnju. Isto tako ako željeni proizvod ne možete naći na policama Konzuma, svakako provjerite ponude srodnih trgovačkih lanaca poput Bakmaz, Boso, Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, KTC, Lidl, Lonia i Metro.

 

Prolistajte najnoviji Konzum katalog na Kimbinu!

Kimbino App

Niste čuli za Kimbino? Kimbino je jedna od najvećih platformi koja služi kao agregator aktualnih kataloga Hrvatskih trgovačkih lanaca. Osim što pomaže kod planiranja kupnje i uštede vremena, glavni razlog postojanja Kimbina je očuvanje prirode. Naime, fizički letci nisu ekološki proizvodi, te sama proizvodnja i odlaganje ostavlja negativan trag na prirodu. Digitalni letci ne štete okolišu, te ih možete prolistati iz udobnosti vašeg doma.

Prolistajte aktualni Konzum katalog i pronađite atraktivne akcijske ponude na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Kimbino
Zatvori
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo