Konzum je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na tržištu u Hrvatskoj. Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Konzum. U Konzum trgovini ćete uvijek pronaći sve po što ste došli. Konzum redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 18.07.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Trebali biste. Pokušajte, recimo, Interspar, Kaufland, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy.

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili?Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.konzum.hr direktno s ove stranice.

Prije svega - nema otpada. Uz to su katalozi jasno uređeni. Možda i najveća prednost s Kimbino aplikacijom je što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! To je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom poudom Konzum trgovina. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Konzum na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Želite pratiti ponude? Činite to mudro: Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu posebnu ponudu Konzum trgovina.