OGLAS
Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Pepco. Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama u Pepco trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Nova ponuda? Pepco ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 16.05.2019. nalazi se ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Trebali biste. Pokušajte, recimo, Kik, NKD, Tokić, Tupperware.

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine pepco.hr.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Pepco ponuda trgovine bez obzira gdje se vi nalazite. Zaštita okoliša je naš prioritet i zbog toga smo jako zadovoljni što koristite kataloge Pepco trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine tako jednostavno? Dođite i vidite.

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude Pepco trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se da primate naše obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je Pepco pripremio za vas. Vaš Kimbino.