Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Pepco trgovine.

Pepco letak

Ukoliko tražite odjevne proizvode po cijenama koje rijetko možete naći u drugi trgovinama, ili Vas možda zanima sezonska ponuda kućanskih proizvoda, vrlo vjerojatno ste čuli za Pepco. Tražite trgovački lanac koji nudi visokokvalitetne proizvode po promotivnim cijenama na dohvat ruke? Pepco je upravo trgovački lanac koji tražite! Par godina unazad, otvorena je prva Pepco poslovnica, te je kroz godine trgovački lanac postao jedan od vodećih lanaca na domaćem tržištu. 

Ako vas zanima što je trenutno na akcijskim ponudama u Pepco, ne zaboravite prolistati posljednji Pepco katalog 2021 koji možete pronaći ovdje

Nastavite čitati ako još uvijek niste uvjereni zašto je Pepco pravi izbor za vas i vaše kućanstvo.

Raznolik i Tematski Asortiman Pepco Proizvoda

Pepco svoje poslovanje fokusira na raznolikom asortimanu odjevnih i kućanskih proizvoda koji su dostupni po promotivnim cijenama. Trgovački lanac svoje napore ulaže u promoviranje uvjeta zaposlenika zato što vjeruju da su zaposlenici najvažniji kada je riječ o rastu i razvoju poslovanja. Ponuda proizvoda je raznolika ponajviše zato što se Pepco fokusira na odjevne, kućanske, te sezonske proizvode. Ponuda se prilagođava trendovima geografskog područja, te sezone, tako da se ponude razlikuju ponajviše o geografskom području. Vrlo važno je napomenuti da svaki proizvod koji se nađe na policama trgovačkog lanca prolazi kroz rigorozne provjere kvalitete. Upravo je to razlog zašto mnogi kupci biraju Pepco. Raznolika, te kvalitetna ponuda proizvoda po stalno niskim cijenama je upravo ono što diferencira Pepco od konkurencije. 

Asortiman proizvoda Pepco trgovačkog lanca se dijeli na 5 osnovnih kategorija:

  • Djeca - Ako tražite kvalitetnu odjeću za djecu, ili možda dodatke i igračke za djecu/bebe, onda je ova kategorija upravo za vas. Kategorija se nadalje dijeli na proizvode prilagođene dobi / veličini djece, te vam tako olakšava i ubrzava cijeli proces kupnje. Važno je napomenuti da svi proizvodi konkuriraju vodećim brendovima po kvaliteti, ali niska cijena je zapravo razlog zašto većina kupaca bira kupovati u Pepco. 
  • Odrasli - Odjeća za odrasle po super niskim cijenama se svakodnevno nalazi na Pepco policama. Ako tražite svakodnevnu odjeću za odrasle ili donje rublje, Pepco osigurava ogroman izbor kvalitetnih proizvoda. 
  • Igračke i obrazovanje - Ova kategorija se prvenstveno fokusira na zabavu i obrazovanje djece. Naima, niska cijena raznolikih i kvalitetnih proizvoda je zapravo razlog zašto se mnogi roditelji odlučuju za kupnju u Pepco. Kategorija se dalje dijeli na tematske igračke, sezonske igračke, te licencirane igračke. Što se obrazovanja tiče, Pepco osigurava kvalitetnu i raznoliku ponudu dječjih knjiga i bojanka koje će uvelike pomoći u kreativnom razvoju vašeg djeteta. 
  • Za kuću - Proizvodi iz ove kategorije su upravo i najprodavaniji jer na policama možete naći visokokvalitetne proizvode po izrazito niskim cijenama. Na policama možete pronaći raznolike proizvode za uređenje bilo koje prostorije unutar, te izvan vaše kuće. Ovo je savršena kategorija ako pokušavate dekorirati i personalizirati vlastito kućanstvo. 
  • Sezonski proizvodi - Kao što ime navodi, proizvodi u ovoj kategoriji ovise o trenutnoj sezoni ili tematici. Tako na primjer na policama možete naići na tematske proizvode tijekom Valentinova, Uskrsa ili Božića. Isto tako, ponuda se prilagođava vremenskim sezonama. 

Ako želite ostati u toku s trenutnom ponudom, najbolji način je prelistati zadnji Pepco katalog koji možete naći ovdje.

Pročitajte Tjedni Pepco Katalog

Kako biste cijelo vrijeme bili u toku s akcijskim i tematskim ponudama, ne zaboravite prolistati tjedni Pepco katalog koji je ažuran s početkom 15.07.2021. Katalog Pepco trgovačkog lanca možete naći u fizičkom i digitalnom obliku. Savjetujemo da aktualnu ponudu pratite putem digitalnog kataloga zato što tako ne utječete štetno na okoliš, te Vam je kompletna ponuda dostupna da dohvat ruke. 

Pepco katalozi su definitivno najbolji način kako biste ostali u toku s trenutnim promotivnim ponudama i Pepco akcijama

U slučaju da tražite specifičan proizvod, te ga nikako ne uspijevate naći na policama Pepco trgovina, provjerite ponude ostalih dostupnih trgovačkih lanaca kao što su Bubamara, Kik, Magic baby, NKD, Tokić i Tupperware

Povijest Pepco Trgovačkog Lanca

Pepco trgovački lanac polako zauzima svoju poziciju na Hrvatskom tržištu. Zanimljivo je otvorenje prve Pepco trgovine bilo ne tako davne 2017. godine. Pepco ima veoma ambiciozne ciljeve u Hrvatskoj, te do početka 2020. planiraju otvoriti oko 70 poslovnica i zaposliti otprilike 500 ljudi. Trgovački lanac ima sjedište u Poljskoj gdje je otvorena prva trgovina davne 1999. Trenutno trgovački lanac posluje u 7 Europskih država s otvorenih više od 1,200 poslovnica. Pepco uvelike utječe na gospodarstva država, te ukupno zapošljava preko 11,000 zaposlenika u različitim sektorima poslovanja. Kao što je već spomenuto, Pepco fokusira svoje napore na zadovoljstvo zaposlenika, te pokušava stvoriti obiteljsku atmosferu jer vjeruju da je svaki zaposlenik najvažniji dio njihovog poslovanja. Zanimljivo je da je većina prvih zaposlenika i dalje aktivna u radu trgovačkog lanca. 

Ako vas zanimaju detalji o određenoj poslovnici na određenom geografskom području, sve informacije možete pronaći na pepco.hr. Isto tako, sve akcijske i promotivne ponude, prilike kod zaposlenja i potpuni asortiman proizvoda možete naći na službenoj stranici Pepco trgovačkog lanca. 

Bojite se propustiti zadnju akcijsku ponudu? Kimbino.hr vam donosi zadnje Pepco kataloge na jednom mjestu. Ne zaboravite se pretplatiti i pratiti zanimljivu i raznoliku ponudu visokokvalitetnih proizvoda po izrazito niskim cijenama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Pepco katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!