Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Spar - Prehrana
3/5

SPAR katalog od 27.09.2023 - Novi letak i Trenutna akcija

OGLAS
OGLAS

SPAR katalog - novi

SPAR katalog - raznolika ponuda mješovitih proizvoda po atraktivnim cijenama na jednom mjestu!

3/5
Actual brochure

Otkako se Spar probio na hrvatsko tržište ne staje raznolika ponuda atraktivnih i tematskih proizvoda po akcijskim cijenama. Na samim, ne tako davnim početcima, Spar posluje samo u Hrvatskim središtima, dok je danas jedan od najzastupljenijih hipermarketa na domaćem tržištu. Kao takav, Spar je poznat po ogromnoj ponudi koju možete naći u Spar katalogu koji važi od 27.09.2023 i traje u razdoblju 27.09.2023 - 03.10.2023. Kako se Kimbino zalaže za efektivno planiranje kupnje i osviještenu kupovinu, Katalog Spar možete prolistati na službenoj Kimbino stranici - ovdje.

 

Kratka povijest trgovačkog lanca SPAR

Shop

Spar je izrazito stara i poznata kompanija koja je osnovana davne 1932. u Nizozemskoj pod izvornim imenom DESPAR grupa. DESPAR je poslovao kao udruženje maloprodajnih trgovina koje su imali isti cilj - širenje i povećavanje efikasnosti poslovanja. Na samim početcima DESPAR grupe, kompanija se postepeno širi i zauzima Europsko tržište, te danas su Spar dućani prepoznati diljem 35 zemalja.

Spar posluje isto kao grupa maloprodajnih dućana, te se u Hrvatskoj prva Spar trgovina otvara ne tako davne 2009. Nakon inicijalnog otvaranja prve prodavaonice, Spar se munjevito širi Hrvatskim tržištem nakon kupovine nekih postojećih trgovačkih lanaca. Trenutno Spar broji 88 supermarketa (na primjer u Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac) u kojim je zaposleno više od 4 000 radnika.

U slučaju da tražite da li Spar posluje u Vašem gradu, najbolji način je pogledati njihovu službenu stranicu (spar.hr) gdje možete naći sve detalje svake poslovnice. Često će se desiti da možda Spar ne posluje u vašoj blizini, ili pak na ponudi trenutno nema proizvod koji tražite. Ako je to slučaj, savjetujemo da provjerite ostale srodne trgovačke lance poput Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Interspar, Lonia, NTL, Tommy i Studenac koji posluju u vašoj blizini.

Raznolik asortiman SPAR proizvoda

Assortment

Spar ponuda je izrazito raznolika zato što na policama možete pronaći proizvode iz puno kategorija kao što su hrana, uredski i školski pribor, tematski proizvodi, pokućstvo, kućni aparati, tekstilni proizvodi i dr. Naime, Spar izrazito prati tržišne trendove, te uvijek osigurava aktualne proizvode po akcijskim cijenama. Pošto je konkurencija na tržištu velika, Spar je u ponudu uvrstio i zanimljive usluge poput čišćenja ribe i mesa, pripreme kolača i mesnih plata, te dostave proizvoda. Tako se svakako diferenciraju od konkurencije i uglavnom opskrbljuju starije ili izrazito zauzete potrošače.

Spremate se za kupovinu kvalitetnih namirnica ili ostalih tematskih proizvoda? Ne zaboravite prolistati zadnji Katalog Spar i začudite se kako kupnja visokokvalitetnih proizvoda može biti jeftina i brza.

Prolistajte najnoviji SPAR katalog na Kimbinu

Kimbino je agregator letaka trgovačkih lanaca diljem Hrvatske, koji potiče svjesnu kupovinu, te očuvanje prirode i okoliša. Fizički letci uvelike štete okolišu zbog načina proizvodnje i samog odlaganja. Isto tako nisu efikasni kada je riječ o brzini traženja određenih proizvoda. Na Kimbinu možete naći najnovije kataloge svih Hrvatskih trgovačkih lanaca na jednom mjestu, te jednim klikom možete vidjeti što je novo na tržištu.

Prolistajte aktualni Spar letak i nađite najkvalitetnije proizvode po istinski niskim cijenama.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Jogurt
Ulje
Šunka
Grejp
Krumpir
Kobasica
Računalo
Omekšivač
Deterdžent
Donje rublje
Papuče
Njoki
Musli
Kefir
Burek
Sirup
Praline
Higijenski ulošci
Lopatica
Pločice

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Spar -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.