SPAR katalog - raznolika ponuda mješovitih proizvoda po atraktivnim cijenama na jednom mjestu!

Otkako se Spar probio na hrvatsko tržište ne staje raznolika ponuda atraktivnih i tematskih proizvoda po akcijskim cijenama. Na samim, ne tako davnim, početcima Spar posluje samo u Hrvatskim središtima, dok je danas jedan od najzastupljenijih hipermarketa na domaćem tržištu. Kao takav, Spar je poznat po ogromnoj ponudi koju možete naći u Spar katalogu koji važi od 20.05.2020 i traje u razdoblju 20.05.2020 - 02.06.2020. Kako se Kimbino zalaže za efektivno planiranje kupnje i osviještenu kupovinu, Spar - Katalog možete prolistati na službenoj Kimbino stranici - ovdje.

Kratka povijest trgovačkog lanca SPAR

Spar je izrazito stara i poznata kompanija koja je osnovana davne 1932. u Nizozemskoj pod izvornim imenom DESPAR grupa. DESPAR je poslovao kao udruženje maloprodajnih trgovina koje su imali isti cilj - širenje i povećavanje efikasnosti poslovanja. Na samim početcima DESPAR grupe, kompanija se postepeno širi i zauzima Europsko tržište, ali danas su Spar dućani prepoznati diljem 35 zemalja.

Spar posluje isto kao grupa maloprodajnih dućana, te se u Hrvatskoj prva Spar trgovina otvara ne tako davne 2009. Nakon inicijalnog otvaranja prve prodavaonice, Spar se munjevito širi Hrvatskim tržištem nakon kupovine nekih postojećih trgovačkih lanaca. Trenutno Spar broje 88 supermarketa u kojem je zaposleno više od 4 000 radnika.

U slučaju ako tražite da li Spar posluje u Vašem gradu, najbolji način je pogledati njihovu službenu stranicu (www.spar.hr) gdje možete naći sve detalje svake poslovnice. Često će se desiti da možda Spar ne posluje u vašoj blizini, ili pak na ponudi trenutno nema proizvod koji tražite. Ako je to slučaj, savjetujemo da provjerite ostale srodne trgovačke lance poput Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Studenac, Tommy koji posluju u vašoj blizini.

Raznolik asortiman SPAR proizvoda

Spar ponuda je izrazito raznolika zato što na policama možete pronaći proizvode iz veoma puno kategorija kao što su hrana, uredski i školski pribor, tematski proizvodi, pokućstvo, kućni aparati, tekstilni proizvodi i dr. Naime, Spar izrazito prati tržišne trendove, te uvijek osigurava aktualne proizvode po akcijskim cijenama. Pošto je konkurencija na tržištu velika, Spar je u ponudu uvrstio i zanimljive usluge poput čišćenja ribe i mesa, pripreme kolača i mesnih plata, te dostave proizvoda. Tako se svakako diferenciraju od konkurencije i uglavnom opskrbljuju starije ili izrazito zauzete potrošače.

Spremate se za kupovinu kvalitetnih namirnica ili ostalih tematskih proizvoda? Ne zaboravite prolistati zadnji Spar - Katalog i začudite se kako kupnja visokokvalitetnih proizvoda može biti jeftina i brza.

Prolistajte najnoviji SPAR katalog na Kimbinu

Kimbino je agregator letaka trgovačkih lanaca diljem Hrvatske koji potiče svjesnu kupovinu, te očuvanje prirode i okoliša. Fizički letci uvelike štete okolišu zbog načina proizvodnje i samog odlaganja. Isto tako nisu efikasni kada je riječ o brzini traženja određenih proizvoda. Na Kimbinu možete naći najnovije kataloge svih Hrvatskih trgovačkih lanaca na jednom mjestu, te jednim klikom možete vidjeti što je novo na tržištu.

Prolistajte aktualni Spar letak i nađite najkvalitetnije proizvode po istinski niskim cijenama.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.