Svi su već čuli za Spar, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u Spar trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. Spar redovito predstavlja odlične nove ponude. Što je trenutno aktualno,na primjer od 17.07.2019? Možete provjeriti ovdje. U drugim trgovinama biste mogli pronaći iste proizvode po povoljnijim cijenama. Pokušajte krenuti od trgovina Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Studenac, Tommy.

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.spar.hr.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Spar ponuda trgovine bez obzira gdje se vi nalazite. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Spar na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama.

Nemojte propustiti nijednu posebnu ponudu trgovačkog lanca Spar. Registrirajte se kako bi primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino. Imati ćete potpun pregled aktualnih ponuda trgovine Spar. Vaš Kimbino.