Rijetki su oni koji nisu čuli za Spar. Štoviše, Spar je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Spar trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Spar redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 26.02.2020 i dostupna je ako kliknete ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Studenac, Tommy.

Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.spar.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Spar trgovina. Provjeravanje ponuda koje Spar nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!