Rijetki su oni koji nisu čuli za Spar. Štoviše, Spar je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da nećete pronaći ono što tražite u Spar trgovinama, a usto ćete vjerojatno uštedjeti i novac. Spar redovito izbacuje nove ponude po nevjerojatno niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 13.11.2019 i dostupna je ako kliknete ovdje. Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Studenac, Tommy.

Službene stranice postoje kako bi informirale kupce o trgovini i proizvodima koje nudi. Stoga, niste li našli traženo na našoj stranici, pokušajte na službenoj stranici trgovine www.spar.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Spar trgovina. Provjeravanje ponuda koje Spar nudi preko interneta mnogo je ekološki osvještenije od korištenja printanih kataloga. Zadovoljstvo nam je primijetiti da koristite digitalnu verziju.

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Spar Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Spar. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Spar letku! Najnoviji letak pod imenom Spar - katalog traje 13.11.2019 - 26.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Spar. U kategoriji Prehrana također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.