Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Müller trgovine.

Muller katalog - Sva aktualna ponuda na dlanu ruke

Ako idete u kupovinu drogerije, prirodne kozmetike i sličnih proizvoda, Müller nudi daleko najobuhvatniju i najraznolikiju ponudu u Hrvatskoj. Pošto Müller trenutno na policama nudi preko 180.000 proizvoda, izrazito je teško pratiti trenutnu akcijsku ponudu. Najjednostavniji način za praćenje ponude je putem digitalnog kataloga koji izlazi svakog četvrtka, te prikazuje trenutnu tematsku ponudu. Trenutni Müller katalog nudi raznovrsnu ponudu prirodnih kozmetičkih proizvoda za muškarce i žene, te trenutno izdanje kataloga 19.07.2021 - 30.09.2021 koje traje od 19.07.2021 možete pronaći na službenoj stranici Kimbina ovdje.

Povijest Muller-a u Hrvatskoj

Müller nije toliko popularan i zastupljen trgovački lanac u Hrvatskoj, međutim tko je imao priliku obavljati kupnju u Müller, upoznat je s raznolikom ponudom visokokvalitetnih kozmetičkih i kućanskih proizvoda po prihvatljivim cijenama. Naime, Müller, kako i ime sugerira, potječe iz Njemačke još davne 1953. godine kada je osnovana tvrtka bez prevelikih očekivanja. 70 godina poslije, Müller broji više od 800 poslovnica diljem Europe, te je prepoznat od strane kupaca po svojem širokom asortimanu koji nudi Njemačku kvalitetu po prihvatljivim cijenama.

2006. godina je godina kada Müller dolazi u Hrvatsku kao eksperiment koji je ispitivao tržište i velikog konkurenta - DM. Već 2009. godine otvaraju se 5 novih poslovnica, te je ostatak povijest. Zanimljiva je činjenica da je Müller u 2009. godini osvojio nagradu za najbolji drogerijski lanac u Hrvatskoj.

Ako tražite Müller u svojem ili susjednom gradu, provjerite službenu stranicu www.mueller.hr na kojoj možete naći informacije o svakoj poslovnici. Pošto je danas konkurencija izrazito velika, može se desiti da željene proizvode ne možete naći u Müller. Ne brinite se! Provjerite ponude ostalih sličnih trgovačkih lanaca u Vašoj neposrednoj blizini kao što su Avon, Bipa, DM, Farmasi, Oriflame i Yves Rocher.

Bogat asortiman Muller kozmetičkih proizvoda

Müller je prvenstveno poznat kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca kozmetičkih proizvoda. Izrazito je važno za napomenuti da Müller osim kozmetičkih proizvoda nudi širok spektar proizvoda iz drugih kategorija poput - drogerije, parfumerije, proizvoda na prirodnoj bazi, kućanskih proizvoda, te igračaka za Vaše mališane.

Ako stvarno vodite računa o vašem zdravlju i izgledu, mala je mogućnost da u Müller nećete naći traženi proizvod. Naime, na policama Müller možete naći preko 180.000 raznolikih proizvoda visoke kvalitete po veoma atraktivnim i akcijskim cijenama.

Pripremate se za kupnju kozmetike, ili prirodnih proizvoda, ili pak razmišljate kako bi bilo vrijeme posvetiti se zdravom načinu života? Prolistajte najnoviji Muller kataloga Müller - Katalog i pomno isplanirajte kupnju.

Kimbino - Novi Muller katalog na dlanu ruke

Živimo u doba kada je manje više, te kada ljudi postaju svjesni važnosti očuvanja okoliša. Ako ste osviješteni kupac, postoji velika mogućnost da ste barem jednom koristili Kimbino.

Što je Kimbino i na koji način pridonosi očuvanju prirode i okoliša? Kimbino je zapravo agregator kataloga gdje sve trenutno aktualne kataloge trgovačkih lanaca možete naći na jednom mjestu. Zamislite samo brzinu planiranja kupnje i uštede novca i vremena! Tradicionalni fizički letci uvelike zagađuju okoliš tijekom proizvodnje i samog nereguliranog odlaganja. Kimbino ima rješenje - nađite ponudu željenog trgovačkog lanca u par klikova miša!

Prolistajte najnoviji Müller katalog i nađite zanimljive akcijske ponude na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

Sretna kupovina!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Müller katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!