Kimbino
Kimbino
OGLAS

Müller katalog od 13.07. 2024 - Akcija online Hrvatska (igračaka, kozmetika)

OGLAS
Müller

Müller katalog

Muller katalog - Sva aktualna ponuda na dlanu ruke

3.5/5
Actual brochure

Ako idete u kupovinu drogerije, prirodne kozmetike i sličnih proizvoda, Müller nudi daleko najobuhvatniju i najraznolikiju ponudu u Hrvatskoj. Pošto Müller trenutno na policama nudi preko 180.000 proizvoda, izrazito je teško pratiti trenutnu akcijsku ponudu. Najjednostavniji način za praćenje ponude je putem digitalnog kataloga koji izlazi svakog četvrtka, te prikazuje trenutnu tematsku ponudu. Trenutni Müller katalog nudi raznovrsnu ponudu prirodnih kozmetičkih proizvoda za muškarce i žene, te trenutno izdanje kataloga koje traje od 13.07.2024 možete pronaći na službenoj stranici Kimbina ovdje.

Povijest Muller-a u Hrvatskoj

Shop

Müller nije toliko popularan i zastupljen trgovački lanac u Hrvatskoj, međutim tko je imao priliku obavljati kupnju u Müller, upoznat je s raznolikom ponudom visokokvalitetnih kozmetičkih i kućanskih proizvoda po prihvatljivim cijenama. Naime, Müller, kako i ime sugerira, potječe iz Njemačke još davne 1953. godine kada je osnovana tvrtka bez prevelikih očekivanja. 70 godina poslije, Müller broji više od 800 poslovnica diljem Europe, te je prepoznat od strane kupaca po svojem širokom asortimanu koji nudi Njemačku kvalitetu po prihvatljivim cijenama.

2006. godina je godina kada Müller dolazi u Hrvatsku kao eksperiment koji je ispitivao tržište i velikog konkurenta - DM. Već 2009. godine otvaraju se 5 novih poslovnica, te je ostatak povijest. Zanimljiva je činjenica da je Müller u 2009. godini osvojio nagradu za najbolji drogerijski lanac u Hrvatskoj.

Ako tražite Müller u svojem ili susjednom gradu, provjerite službenu stranicu mueller.hr na kojoj možete naći informacije o svakoj poslovnici. Pošto je danas konkurencija izrazito velika, može se desiti da željene proizvode ne možete naći u Müller. Ne brinite se! Provjerite ponude ostalih sličnih trgovačkih lanaca u Vašoj neposrednoj blizini kao što su Avon, Bipa, DM, Oriflame, Yves Rocher, Farmasi i NOTINO.

Bogat asortiman Muller kozmetičkih proizvoda

Assortment

Müller je prvenstveno poznat kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca kozmetičkih proizvoda. Izrazito je važno za napomenuti da Müller osim kozmetičkih proizvoda nudi širok spektar proizvoda iz drugih kategorija poput - drogerije, parfumerije, proizvoda na prirodnoj bazi, kućanskih proizvoda, te igračaka za Vaše mališane.

Ako stvarno vodite računa o vašem zdravlju i izgledu, mala je mogućnost da u Müller nećete naći traženi proizvod. Naime, na policama Müller možete naći preko 180.000 raznolikih proizvoda visoke kvalitete po veoma atraktivnim i akcijskim cijenama.

Pripremate se za kupnju kozmetike, ili prirodnih proizvoda, ili pak razmišljate kako bi bilo vrijeme posvetiti se zdravom načinu života? Prolistajte najnoviji Muller kataloga Katalog Müller i pomno isplanirajte kupnju.

 

Kimbino - Novi Muller katalog na dlanu ruke

Kimbino App

Živimo u doba kada je manje više, te kada ljudi postaju svjesni važnosti očuvanja okoliša. Ako ste osviješteni kupac, postoji velika mogućnost da ste barem jednom koristili Kimbino.

Što je Kimbino i na koji način pridonosi očuvanju prirode i okoliša? Kimbino je zapravo agregator kataloga gdje sve trenutno aktualne kataloge trgovačkih lanaca možete naći na jednom mjestu. Zamislite samo brzinu planiranja kupnje i uštede novca i vremena! Tradicionalni fizički letci uvelike zagađuju okoliš tijekom proizvodnje i samog nereguliranog odlaganja. Kimbino ima rješenje - nađite ponudu željenog trgovačkog lanca u par klikova miša!

Prolistajte najnoviji Müller katalog i nađite zanimljive akcijske ponude na službenoj Kimbino stranici - Kimbino.hr.

Sretna kupovina!

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Krema
Šampon
Regenerator
Lak za kosu
Regenerator za kosu
Boja za kosu
Mlijeko za tijelo
Krema za ruke
Sapun
Gel za tuširanje
Dezodorans
Pasta za zube
Četkica za zube
Omekšivač
Deterdžent
Osvježivač wc školjke
Gel za kosu
Krema za lice
Serum za lice
Balzam za usne

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Zdravlje i Ljepota