Kimbino
Kimbino

Zdravlje i Ljepota - Katalozi, letci, akcije online

Tražite li najnovije posebne ponude za proizvode u kategoriji Zdravlje i Ljepota? Kimbino ih je prikupio i organizirao za Vas. Pogledajte ove letke i brošure Vaših omiljenih trgovina koje su pune sa sjajnim popustima. Ovdje možete naći letke poznatih brendova poput Müller, Bipa, DM, Avon, Oriflame, Yves Rocher, Farmasi i NOTINO, kako i mnoge druge.

Drago nam je što Vam možemo pomoći u kupovini. Letci su dostupni online u ovom odjeljku 3. Pogledajte najnovije i isplanirajte kupovinu još brže i jednostavnije:

Jeste li znali da se ponekad posebne ponude mogu mijenjati ovisno o gradu u kojem se trgovina nalazi? U Hrvatskoj najpopularniji gradovi su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Zadar. Provjerite letke u jednom od njih ili odaberite svoj grad u gornjem desnom zaglavlju stranice. Na ovaj ćete način pratiti posebno odabrane ponude za Vašu regiju.

Ako želite biti informirani o novim ponudama svojih omiljenih lanaca, preuzmite aplikaciju Kimbino. koja Vas obavještava o novim letcima. Od sada, praćenje popusta bit će mačji kašalj. Pridružite nam se i recimo zbogom papirnatim letcima! Uz Kimbino, uvijek imate pri ruci ponude svojih omiljenih trgovina u kategoriji Zdravlje i Ljepota, bez obzira gdje se nalazite, 24 sata dnevno. Planirajte kupnju i uštedite novac već danas!

OGLAS
OGLAS
OGLAS