Kaufland katalog novi

Zadnja prilika za iskorištenje nevjerojatnih Kaufland promocija. Ne dopustite
da vam promaknu! Među različitim ponudama naći ćete neke koje se ne propuštaju, poput ovih koje ističemo.

Otkrijte Kaufland ponude ovdje.

 • Alpsko mlijeko (1 l, 3.5% m.m.) za samo 5.89 kn
 • Pasirana rajčica (700 g) za samo 5.99 kn
 • Ariel deteržent za rublje (6.5 kg) za samo 99 kn
 • Maslac (250 g) za samo 9.89 kn
 • Lasagne Bolognese (1000 g) za samo 17.99 kn
 • Maslinovo ulje extra djevičansko (1 l) za samo 49.99 kn
 • Nescafe Instant kava (275 g) za samo 39.99 kn
 • Rio Mare tuna (160 g) za samo 10.99 kn
 • Oreo Adventski kalendar (286 g) za samo 49.99 kn
 • Milka - mješavina mini čokoladica (138 g) za samo (11.99 kn) 
 • Salama s komoračem (100 g) za samo 14.99 kn
 • Sol mlinac (180 g) za samo 24.99 kn
 • Jabuke u mrežiči (5 kg) za samo 19.95 kn
 • Grejp crveni (1 kg) za samo 5.99 kn
 • Svinjski vrat s kostima (1 kg) za samo 21.99 kn
 • Govedi biftek (1 kg) za samo 99.99 kn

I ovo su samo neki od proizvoda u ponudi koje ćete naći u najnovijjem Kaufland online letku. Osim toga, u lecima nadolazećih tjedana pronaći ćete i mnoge druge! Ostanite u toku, zahvaljujući Kimbino lecima i online katalozima.

Kaufland letak

Kaufland je trgovački lanac koji je dosegao ogromnu popularnost na Hrvatskom tržištu od otvorenja prve poslovnice davne 2001. godine. Kaufland se potpuno fokusira na potrošače, te svojom kvalitetom i izborom proizvoda nadmašuje velik broj konkurenata. Većina kupaca u Kaufland pronađe proizvod koji su tražili po veoma promotivnim cijenama. Jedna od velikih prednosti koja diferencira Kaufland od ostalih konkurenata su stalne promotivne ponude koje se osvježavaju svakim novim danom. 

Ako planirate obavljati kupnju ovih dana, ne zaboravite provjeriti aktualnu ponudu koja vrijedi of 14.11.2019. Sve promotivne, te akcijske proizvode možete pogledati ovdje

Provjeriti zašto Kaufland osvaja srca kupaca diljem Republike Hrvatske, te bacite oko na zadnje izdanje Kaufland kataloga koji možete preuzeti ovdje

Raznolika ponuda Kaufland proizvoda

Kaufland postepeno zauzima svoje mjesto na tržištu ponajviše zbog svojeg raznolikog i kvalitetnog asortimana proizvoda. Proizvod prolazi izrazito rigorozne kontrole kvalitete i kakvoće prije nego li se nađe na policama. Kupci shvaćaju važnost kvalitete koja dolazi u paketu s akcijskim cijenama koje konkuriraju ostalim trgovačkim lancima na tržištu. Veoma zanimljiva informacija je da Kaufland brine o razvoju održivog asortimana proizvoda koji ima pozitivan utjecaj na održavanje okoliša. Opća činjenica je da su klimatske promjene stvarni problem koji povlači gomilu drugih problema poput izumiranja životinjskih i biljnih vrsta, oskudica prirodnih resursa, i dr. %name se prvenstveno fokusira na održiv asortiman proizvoda koji negativno ne utječe (ili smanjuje negativne posljedice) u znatnim omjerima na okoliš. Primjerice, na Kauflandovim policama prvenstveno možete naći ekološki prihvatljive proizvode koji su proizvedeni na način koji znatno smanjuje negativan utjecaj na okoliš. Takav pristup definitivno utječe na vjernost kupaca, te kvalitetu proizvoda koji se nalaze na policama. 

Što se tiče proizvodnog asortimana, kupci mogu pronaći mesnate, mliječne, svježe i smrznute proizvode, kućanske aparate, kozmetiku, pekarske proizvode i sl. Kao što možete vidjeti, asortiman proizvoda na Kauflandovim policama je raznolik, te se novi proizvodi svakodnevno mogu naći na policama. Svakog tjedna možete naići na zanimljivu ponudu iz asortimana domaćih i stranih proizvoda. Kako biste bili ažurni o svakoj Kaufland akciji, ne zaboravite provjeriti tjedni Kaufland katalog. 

Pročitajte tjedni Kaufland katalog

Zbog ogromne konkurencije, kupci zahtijevaju redovne nove ponude kvalitetnih proizvoda po promotivnim cijenama. Kako bi bili ažurirani o trenutnoj ponudi Kaufland trgovina, ne zaboravite provjeriti Kaufland katalog ovdje koji vrijedi od 14.11.2019. U svakom Kauflandovom letku možete naći raznoliku posebne ponude koja je dostupna u svim poslovnicama Kaufland trgovačkog centra. 

Kaufland, kao što smo već spomenuli, je osviješten trgovački lanac koji brine o prirodi i okolišu, te zadnjih godina uvelike reduciraju produkciju Kaufland letaka u papirnatom obliku. Ne brinite se pošto ažurnu verziju Kaufland kataloga s akcijskom ponudom možete naći ovdje

Ukoliko tražite specifičan proizvod koji ne možete naći u Kaufland ponudi, savjetujemo da provjerite ponude ostalih trgovačkih lanaca na vašem području kao što su Interspar, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy

Povijest Kaufland trgovačkog lanca

Kaufland je njemački trgovački lanac osnovan 1984. godine u istočnoj Njemačkoj, te je ubrzo postao vodeći trgovački lanac na tim područjima. Zanimljivo je spomenuti da je Kaufland dio enormne grupacije pod nazivom Schwarz grupa u kojoj se nalaze vodeći trgovački lanci poput Lidl-a i Handelshof-a. Za razliku od Lidl-a, Kaufland svoje poslovanje fokusira na nekoliko država diljem Europe. Trgovački lanac broji oko 1,000 poslovnica diljem 9 Europskih država, uključujući Hrvatsku. Kaufland svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj otvara ne tako davne 2001. godine u Karlovcu. Nakon otvaranja prve poslovnice, Kaufland se počeo širiti na ostale značajne gradove diljem Hrvatske, te je broj poslovnica dosegao brojku 36. Zanimljiva je činjenica da je Kaufland jedini značajni trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo petodnevni radni tjedan u sva poslovna područja. Tako su omogućili svojim zaposlenicima kvalitetniji ravnotežu između posla i privatnog života što se očituje na samom zadovoljstvu zaposlenika koji su najvažniji dio poslovanja. 

Ako tražite lokacijski specifične informacije o određenim poslovnicama i radnom vremenu, sve informacije možete naći na www.kaufland.hr. Službena stranica je veoma obogaćena sadržajem, pa ne samo da možete naći opće informacije o poslovanju i poslovnicama, već možete naučiti pripremati tradicionalnu hranu pomoću recepata, educirati se o očuvanju okoliša i sl.

Skeptični ste oko propuštanja tjedne Kaufland akcije? Budite sigurni da pri ruci imate najnoviju verziju Kaufland kataloga koji možete preuzet ovdje.

 

Kaufland Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Kaufland. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Kaufland letku! Najnoviji letak pod imenom Kaufland - katalog traje 14.11.2019 - 20.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Kaufland. U kategoriji Prehrana također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.