Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kaufland, vrijedi od 13.06.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kaufland, vrijedi od 06.06.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine Kaufland, vrijedi od 30.05.2019
Kaufland je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Kaufland je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske. Među kupcima Kaufland je dobro poznat po širokom asortimanu proizvoda i odličnim cijenama. Većina kupaca tamo pronađe sve što im treba. Kupci su se navikli na redovite nove ponude Kaufland trgovina. Zbog toga stalno klikaju ovdje kako bi otkrili kakva je ponuda aktualna, npr. od 19.06.2019. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Interspar, Konzum, Lidl, Lonia, NTL, Plodine, Spar, Studenac, Tommy?

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili?Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.kaufland.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite na printane verzije kataloga i uz Kimbino krenite koristiti digitalne verzije. Možete provjeriti što Kaufland nudi ugodno i bilo kada. Nema više trošenja vremena ni papira! Zaštita okoliša je naš prioritet i zbog toga smo jako zadovoljni što koristite kataloge Kaufland trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Sada je tako lako uštedjeti novac prilikom kupnje!

Nikada nije bilo tako jednostavno pratiti posljednje ponude Kaufland trgovina. Sve što trebate napraviti je pretplatiti se da primate naše obavijesti ili skinuti našu aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu specijalu ponudu koju je Kaufland pripremio za vas. Vaš Kimbino.