Bauhaus je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na tržištu u Hrvatskoj. Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u Bauhaus trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. Bauhaus redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju koja vrijedi od 05.07.2019. možete pronaći ovdje. U drugim trgovinama biste mogli pronaći iste proizvode po povoljnijim cijenama. Pokušajte krenuti od trgovina Lesnina , Pevec, Smit Commerce.

Ova stranica ne nudi sve što ste tražili? Žao nam je zbog toga ali ništa nije izgubljeno. Mi se većinom fokusiramo na kataloge,ali ako tražite nešto uobičajeno pokušajte potražiti na službenoj stranici trgovine www.bauhaus.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti tako! Počmite koristiti Kimbino s elektroničkim katalozima Bauhaus trgovina i oslobodite se ograničenja. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Bauhaus na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine tako jednostavno? Dođite i vidite.

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Možete uštedjeti novac zahvaljujući posebnim ponudama koje Bauhaus nudi. A vrijeme ako se pretplatite na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Par sekundi će biti dovoljno da provjerite posebnu ponudu Bauhaus trgovina. Vaš Kimbino.