Kupnja 3/5

OGLAS
Tko ne zna za NTL? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u NTL trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. NTL redovito izdaje nove ponude. Posljednju koja vrijedi od 21.02.2019. možete pronaći ovdje. Također pogledajte ponude i ovih trgovina: Interspar, Kaufland, Konzum, Lidl, Lonia, Plodine, Spar, Studenac, Tommy. Možda pronađete iste iste proizvode po boljim cijenama.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine ntl.hr.

Idete u kupnju? Ne morate više nositi velike kataloge sa sobom! Digitalna verzija aktualne ponude NTLtrgovin je mnogo praktičnija, dostupna je na Kimbino aplikaciji. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda NTL trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Kada se registrirate za primanje naših novosti ili skinete našu aplikaciju Kimbino, više nikada nećete propustiti specijalne ponude koje NTL nudi jer ćete ponudu NTL trgovina uvijek moći lako pratiti.