NKD katalog novi

Zadnja prilika za iskorištenje nevjerojatnih NKD promocija. Ne dopustite
da vam promaknu! Među različitim ponudama naći ćete neke koje se ne propuštaju, poput ovih koje ističemo.

Otkrijte NKD ponude ovdje.

 • Pulover za samo 64.90 kn
 • Hlače za samo 99.90 kn
 • Pletena vesta za samo 129.90 kn
 • Kombinezon za samo 129.90 kn
 • Majica s čipkom za samo 64.90 kn
 • Kuhinjski robot za 449.90 kn
 • Kuhinjska rukavica za samo 34.90 kn
 • Aparat za kavu za 119.90 kn
 • Pjenilica za mlijeko za samo 24.90 kn

I ovo su samo neki od proizvoda u ponudi koje ćete naći u najnovijjem NKD online letku. Osim toga, u lecima nadolazećih tjedana pronaći ćete i mnoge druge! Ostanite u toku, zahvaljujući Kimbino lecima i online katalozima.

Saznajte Više o Trenutnoj Ponudi Putem NKD Kataloga

Ukoliko tražite visokokvalitetne odjevne proizvode ili razmišljate o kreativnoj dekoraciji Vašeg doma, vjerojatno ne postoji bolje mjesto za kupnju od NKD trgovina. NKD trgovački lanac ima sjedište u Njemačkoj, te je nedavno otvorio svoja vrata kupcima diljem Hrvatske. Naime, prve poslovnice su otvorene diljem Zagreba, ali danas posluje više od 20 poslovnica u značajnim gradovima diljem Hrvatske. 

Kada govorimo o kvalitetnim proizvodima, većina kupaca asocira Njemačku kao državu koja proizvodi i prodaje samo najkvalitetnije. Razlog tome su rigorozne i detaljne kontrole proizvoda koji svaki proizvod prolazi kako bi se našao na policama NKD trgovina.

Provjerite zašto NKD postepeno zauzima tržišni udio na Hrvatskom tržištu, te zašto se domaći kupci odlučuju za kupovinu odjevnih i kućanskih proizvoda baš ovdje. Kako biste bili u toku s novom akcijskom ponudom, ne zaboravite prolistati tjedni i sezonski NKD katalog s tjednim izdanjem.

Pošto NKD nudi raznolik asortiman proizvoda koji se nadopunjuje svakog dana, izrazito je važno biti u toku s trenutnom ponudom kako biste došli do najkvalitetnijih proizvoda po povoljnim cijenama. Ne zaboravite baciti oko na tjedni NKD katalog koji traje 07.11.2019 - 20.11.2019 dana s početkom 07.11.2019. NKD katalog je moguće naći u dva standardna oblika - fizički i digitalni. 

Povijest NKD Trgovačkog Lanca

Sjedište NKD trgovačkog lanca se nalazi u malenom Njemačkom gradu po imenu Bindlach. Trgovački lanac je osnovan davne 1962. godine, te se agresivno širio diljem Njemačke sve do 1995. Do 1995., trgovački lanac broji preko 500 trgovina, te se iste godine širi na susjednu Austriji gdje je s vremenom otvoreno preko 100 poslovnica. NKD trgovački lanac posluje u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Švicarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj i Sloveniji, te trenutno broj preko 1,000 otvorenih poslovnica. Prva poslovnica u Hrvatskoj otvorena je ne tako davne 2010. Nakon otvaranja prve poslovnice u Zagrebu, ubrzo je otvoreno još 5 poslovnica diljem glavnom grada. Trenutno u Hrvatskoj posluje 23 poslovnice koje se nalaze u značajnim gradovima. 

Raznolik i Tematski Asortiman NKD Proizvoda

NKD, kao i većina trgovačkih lanaca Njemačkog porijekla, striktno fokusira svoje poslovanje na zadovoljstvo potrošača koje rezultira širokim asortimanom visokokvalitetnih proizvoda po promotivnim cijenama. Zanimljivo je uočiti koliko napora NKD ulaže u praćenje trendova, te kreiranja asortimana koji zadovoljava potrebe kupaca. Isto tako, cijene i kvaliteta konkuriraju ostalim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. 

Širok asortiman proizvoda se dijeli na četiri glavne kategorije:

 • Odjevni predmeti za žene - ova kategorija nudi visokokvalitetne odjevne predmete za žene. Kategorija uključuje kompletni odjevni asortiman, modne dodatke, te odjevne predmete raznih tematika. Svaka žena može naći veoma atraktivne odjevne proizvode po akcijskim cijenama u NKD trgovinama.
 • Odjevni predmeti za muškarce - isto kao i gornja kategorija, muškarci mogu naći visokokvalitetne i raznolike odjevne predmete, obuću, modne dodatke, te tematske proizvode u ovoj kategoriji. 
 • Odjevni predmeti za djecu - ako imate djecu u Vašoj obitelji, ne brinite se pošto u NKD možete naći raznolike i tematske proizvode za vašu djecu i bebe. Zanimljivo je da se dječji proizvodi dijele na veličinu djece.
 • Kućanski i dekorativni proizvodi - u ovoj kategoriji možete naći sve proizvode koji su potrebni za efikasno i oku ugodno kućanstvo. Dekorirajte prostorije unutar i prostor izvan Vašeg doma raznolikim izborom visokokvalitetnih proizvoda iz ove kategorije.

Kao što možete zaključiti, NKD ponuda je veoma raznolika, te je lako izgubiti tok o trenutnoj ponudi. Ne zaboravite pročitati zadnji NKD katalog NKD - katalog kako biste svu aktualnu ponudu imali na dohvat ruke. 

Kimbino - Revolucionarni Način Prezentiranja Aktualnih Ponuda

Pošto se većina trgovačkih lanaca zalaže za očuvanje okoliša, tako fizički katalozi polako postaju stvar prošlosti. NKD katalog je izrazito teško naći u fizičkom obliku. Digitalni oblik je pregledniji, besplatan, te nema štetnog utjecaja na okoliš. Kako biste bili sigurni da imate pregled NKD akcija i trenutnih ponuda, ne zaboravite pregledati najnoviji NKD katalog u digitalnom obliku. 

Bojite se propustiti posljednju akcijsku ili sezonsku ponudu NKD trgovina? Ne brinite se! Sve popuste, akcijske i sezonske ponude možete naći na jednom mjestu u obliku digitalnog NKD kataloga. Trenutnu ponudu trgovačkih lanaca diljem Hrvatske možete pratiti putem Kimbino.hr.

Kupujte samo najkvalitetnije odjevne i kućanske proizvode po promotivnim cijenama na jednom mjestu!

 

NKD Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u NKD. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom NKD letku! Najnoviji letak pod imenom NKD - katalog traje 07.11.2019 - 20.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u NKD. U kategoriji Ostalo također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.