Katalog - Pregled kataloga iz trgovine NKD, vrijedi od 04.07.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine NKD, vrijedi od 27.06.2019
Katalog - Pregled kataloga iz trgovine NKD, vrijedi od 17.06.2019
Skoro svatko zna za NKD jer je jedan od vodećih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu. NKD vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. I što je najvažnije: po odličnim cijenama. Nova ponuda? NKD ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 22.07.2019. nalazi se ovdje. Također pogledajte ponude i ovih trgovina: Kik, Pepco, Tokić, Tupperware. Možda pronađete iste iste proizvode po boljim cijenama.

Ova stranica ne nudi sve što ste tražili? Žao nam je zbog toga ali ništa nije izgubljeno. Mi se većinom fokusiramo na kataloge,ali ako tražite nešto uobičajeno pokušajte potražiti na službenoj stranici trgovine www2.nkd.com.

Papirnati katalozi su stvar prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnijih internetskih kataloga s posljednjom ponudom NKD trgovina došla je na Kimbino. Znate li da pomažete očuvati okoliš? Čineći što? Time što ne listate papirnate kataloge NKD trgovina nego elektroničke na internetu!

Kako uštedjeti? Zahvaljujući nižim cijenama!

Teško je pratiti najbolje ponude NKD trgovina kada stalno radite ili se brinete za svoju obitelj? Pokušajte malo drukčije: registrirajte se kako bismo vam mogli slati obavijesti ili skinite Kimbino aplikaciju Kimbino. Na taj ćete si način osigurati jednostavno pračenje posebnih ponuda koje NKD nudi.