Tko još ne zna za Smit Commerce? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu!Lepeza proizvoda u svim Smit Commerce trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati.Smit Commerce redovito izdaje nove ponude. Posljednju, koja vrijedi od 07.05.2020, možete pronaći ovdje.Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Bauhaus, Lesnina , Pevec! Ovo su glavni suparnici Smit Commerce trgovina.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.smit-commerce.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Smit Commerce trgovina stigla je na Kimbino.Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge Smit Commerce trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.