Tko još ne zna za Smit Commerce? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Lepeza proizvoda u svim Smit Commerce trgovinama toliko je široka da možete kupiti gotovo sve što trebate, po cijenama koje će vas očarati. Smit Commerce redovito izdaje nove ponude. Posljednju, koja vrijedi od 15.11.2019, možete pronaći ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Bauhaus, Lesnina , Pevec! Ovo su glavni suparnici Smit Commerce trgovina.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.smit-commerce.hr.

Papirnati katalozi stvar su prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Smit Commerce trgovina stigla je na Kimbino. Zaštita okoliša je naš prioritet, zato smo veoma zadovoljni što koristite kataloge Smit Commerce trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Smit Commerce Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Smit Commerce. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Smit Commerce letku! Najnoviji letak pod imenom Smit Commerce - katalog traje 15.11.2019 - 14.12.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Smit Commerce. U kategoriji Dom i vrt također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.