Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Elipso. Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Elipso nudi sve što vam treba po najnižim cijenama. Elipso redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 01.07.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Links, Metro?

Odabrali ste proizvod,ali nema informacija o njemu na našoj stranici? Posjetite službenu stranicu trgovine na www.elipso.hr.

Papirnati katalozi i letci? Prepun poštanski sandučić? Kutije pune starih kataloga? To više ne mora biti tako! Počmite koristiti Kimbino s elektroničkim katalozima Elipso trgovina i oslobodite se ograničenja. Zaštita okoliša je naš prioritet i zbog toga smo jako zadovoljni što koristite kataloge Elipso trgovačkog lanca na internetu umjesto onih u papirnatom obliku.

Kupovati potrepštine na sniženju može vam uštedjeti mnogo novca. Jedino što trebate znati je koji je proizvod na sniženju i u kojoj trgovini. To ćete saznati jednostavno i brzo zahvaljujući internetskim katalozima.

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Možete uštedjeti novac zahvaljujući posebnim ponudama koje Elipso nudi. A vrijeme ako se pretplatite na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Par sekundi će biti dovoljno da provjerite posebnu ponudu Elipso trgovina. Vaš Kimbino.