Svi su već čuli za Elipso, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu.Elipso vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama.Elipso često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 29.05.2020? Provjerite ovdje!Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Links, Metro?

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.elipso.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Elipso ponuda, bez obzira gdje se nalazite.Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Elipso nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.