Kimbino
Kimbino
OGLAS

ELIPSO akcije, katalog, popusti Srpanj 2024

OGLAS
Elipso

Elipso katalog

Elipso katalog 2024

3/5
Actual brochure

Pokrivajući svojom ponudom široki asortiman proizvoda od elektronike do posuđa, Elipso je već mnogo puta položio ispit uspješnosti svog poslovnog modela. Uostalom, povjerenju kupaca mora se vjerovati. Kako se kvaliteta uvijek najbolje vidi iz kuta potrošača, najbolji dokaz dat će upravo najnoviji Elipso katalog „Katalog Elipso“ (ovdje) s važenjem 01.07.2024 - 31.07.2024. Ova sjajno opremljena i pregledna brošura u svom web izdanju na najbolji način koristi moderna marketinška znanja kako bi izašla u susret svakoj želji kupaca i omogućila im bezbolnu štednju uz zaštitu okoliša.

Bilo da ste sladokusac moderne tehnologije ili samo želite opremiti svoj dom pristupačnom tehnikom, uz katalog trgovina Elipso akcije i popusti uvijek su nadohvat ruke. Novo izdanje ovog kataloga izlazi dvotjedno i ne traži puno vremena: stoga požurite ovdje - sumnjamo da ćete požaliti.

Elipso: korisne informacije

Shop

Prva faza Elipso priče traje od 1990. do 2004., kada djeluje tvrtka „E Plus“ (d.o.o). Nakon njenog preuzimanja tvrtke Elipso počinje i njena danas dugogodišnja i uspješna maloprodajna djelatnost. Posebnu težinu i prepoznatljivost firma dobiva sklapanjem ugovora o predstavljanju poznatih svjetskih marki, kao što su Grundig, LG, Phillips, Panasonic, Gorenje, Candy, Kenwood, Bosch, itd.

Nikako ne treba zaboraviti ni brendove koje je razvila sama firma: Excello i Beko.

Kao i druge uspješne trgovine u kategoriji Tehnika, i Elipso se može podičiti izvrsno uređenom web stranicom na adresi elipso.hr. Gotovo alkemijskom kombinacijom bogatstva ponude i efikasnosti prezentacije, ova je stranica, osim kataloga, najbolji put do Elipso akcija. Bez zasipanja suvišnim podacima, odmah na vrhu možete saznati važne informacije kao što su trenutne akcije, posebne prilike, informacije za kontakt i one o mogućnostima kupnje kao i uvjetima garancije. Tako se nudi mapa svih Elipso trgovina u gradovima diljem zemlje (Zagreb, Varaždin, Slavonski Brod, Sisak...), a saznajemo da je radno vrijeme većine trgovina od 9 do 19 sati. Među „Prilikama“ koje nude, Elipso popusti zauzimaju istaknutu kategoriju, a odmah nakon toga lako i brzo možemo do svih ostalih proizvoda u ponudi, razvrstanih po kategorijama. Ne preostaje nego konstatirati: s obzirom na raskoš svakodnevne ponude, bilo bi preuzetno i pretpostavljati što će nam tek donijeti Elipso Crni petak 2024. A ako i nakon svega ipak nismo pronašli traženo, ništa nas ne sprečava pregledati i druge trgovine iz iste kategorije, kao što su Links, Centar Tehnike, FRIGO & Co., eKupi, Instar, Svijet medija i Chipoteka...

Bogatstvo Elipso ponude

Assortment

Pri susretu s Elipso ponudom, nameće se prirodno pitanje: odakle početi? Već na službenoj stranici elipso.hr akcija neće nedostajati, a upustimo li se dublje u svaku kategoriju, mogli bismo i zaboraviti što zapravo tražimo. Kako bismo vam, dakle, pomogli u orijentaciji i uštedjeli vam dragocjeno vrijeme, navest ćemo neke od proizvoda iz ponude, kako biste mogli odlučiti hoćete li se upustiti u njeno istraživanje. U ponudi su dakle: televizori, e-romobili, mobiteli, laptopi, smartwatch (pametni satovi), bijela tehnika, AV (audio-vizualna tehnika), mali kućanski aparati, mobilna tehnologija, informatika, ali i posuđe. Što se tiče robnih marki, uz one već spomenute koje dolaze od svjetski poznatih proizvođača, vrijedi još jednom spomenuti one razvijene u samoj tvrtki, marke „Excello“ i „Beko“.

Vjerujemo da će nove kupce iznenaditi ne samo širina ponude, nego i činjenica da Elipso katalog proizvoda nudi i kategoriju informatike. Nudeći sve kategorije informatičkih proizvoda, od miševa i tipkovnica, preko softvera, pojedinih komponenti pa sve do gotovih konfiguracija, i obuhvaćajući tako samo jednom svojom kategorijom cijeli spektar informatičkih proizvoda koje inače nude samo za to specijalizirani dućani, kao kupcu ovdje vam se zaista pruža prilika da do svega što želite dođete na jednom mjestu. Kako biste za to imali još više razloga odabrati upravo ovu trgovinu, pobrinut će se česti i velikodušni Elipso popusti.

U mnoštvu proizvoda u ponudi lako je propustiti pojedine akcije, posebno kratkog trajanja; zato ćemo vas još jednom podsjetiti na aktualni Elipso katalog, „Katalog Elipso“ koji će za većinu predstavljati najkraću prečicu do znanja kako imati više uz niže cijene.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS