Svi su već čuli za Elipso, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Elipso vam nudi gotovo sve što vam ikada može zatrebati. Što je najvažnije, čini to po odličnim cijenama. Elipso često predstavlja nove proizvode, a mnogi su i na akcijama. Zanima vas što možete kupiti za malo novca od 14.11.2019? Provjerite ovdje! Preporučujemo vam da provjerite i ponude drugih trgovina. Što mislite o trgovinama Links, Metro?

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.elipso.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Elipso ponuda, bez obzira gdje se nalazite. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Elipso nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine ovako jednostavno? Dođite i vidite.

Elipso Black Friday 2019

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Elipso. Provjerite našu posebnu Black Friday 2019 ponudu u novom Elipso letku! Najnoviji letak pod imenom Elipso - Crni Vikend traje 14.11.2019 - 18.11.2019. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Elipso. U kategoriji Tehnika također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.