KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Comet - Dom i vrt
3/5

Comet BLACK FRIDAY 2022 Novi Katalog Prosinac

OGLAS
OGLAS

Comet katalog

Comet katalog

3/5
Actual brochure

Ako ste ikada kupovali alat preko interneta, vjerojatno ste čuli za Comet. Ova hrvatska trgovina posluje već tri desetljeća, a velik dio svoje ponude stavlja na periodične popuste. Comet akcija se obnavlja svakih nekoliko tjedana, a trenutnu akciju, s početnim datumom 25.11.2022, možete pregledati ovdje.

Comet - Crni Petak ne govori dovoljno o trgovini Comet – ono najvažnije saznajte u ostatku teksta.

 

Comet je vodeći distributer alata u Hrvatskoj

Shop

Comet je osnovan 1993. godine i svoju je mrežu kupaca proširio na čitavu Hrvatsku. Iako je zamišljen kao veleprodajna tvrtka, Comet ima i maloprodajne centre na sjeverozapadu zemlje, dok je čitava ponuda cijelo vrijeme dostupna na njihovim stranicama.

Comet letak, naravno, nema čitavu ponudu od 16 000 artikala, dok sve te artikle možete besplatno dostaviti na kućni prag ako je cijena 300,00 kuna ili viša. U Hrvatskoj se Comet nalazi u Novom Marofu, Bjelovaru, Ludbregu i Koprivnici, gdje većinom rade od 07:00 do 20:00 svakim radnim danom.

Uz maloprodaju i veleprodaju, Comet također nudi i servis alata! Ovlašteni su serviseri za neke od najpoznatijih i najkvalitetnijih marki alata, i Comet katalozi nude popuste na mnoge od njih, poput: Makita, Varta, Honda, Hitachi, Husqvarna, Kawasaki, i druge. Servisi su ovlašteni za servisiranje ovih alata, što znači da su profesionalci educirani po pitanju ovih marki i znaju kako popraviti alate iz tih linija.

Za kraj treba podsjetiti da je Comet certificiran SGS normom za pružanje visoke kvalitete usluga 2006., 2009., 2012., 2015. i 2017.!

Ako Comet novi katalog ne nudi ono što tražite, pozivamo da pogledate www.comet.hr/ za čitavu ponudu. Uz to treba imati na umu druge trgovine u kategoriji Dom i vrt, poput Bauhaus, Lesnina , Pevex, Smit Commerce i Top Shop.

 

Trgovina za svakog majstora

Assortment

Comet katalog 2022 nudi odlične popuste na sve alate, ali se ne zadržava na tomu. Možete pronaći i popuste na alate za vrt i poljoprivredu, kućanske aparate, informatičke i elektronske opreme, preparate za poljoprivredu, voćarstvo i hortikulturu, kao i ostale artikle.

Ne zaboravite da se Comet akcije redovito ažuriraju i da Comet - Crni Petak uvijek možete pregledati na našim stranicama.

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Comet katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

Comet Black Friday Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Comet. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Comet letku! Najnoviji letak pod imenom Comet - Crni Petak traje 07.11.2022 - 28.12.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Comet. U kategoriji Dom i vrt također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Dom i vrt

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Comet -
Logo trgovine Comet -