OGLAS
Svi su već čuli za Avon, jednu od najuspješnijih trgovina na Hrvatskom tržištu. Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u Avon trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. Avon redovito predstavlja odlične nove ponude. Što je trenutno aktualno,na primjer od 02.05.2019? Možete provjeriti ovdje. Trgovine Bipa, DM, Müller, Oriflame bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Niste imali sreće u pronalaženju onog što ste tražili? Posjetite službenu stranicu trgovine www.avon.hr.

Prije svega - nema otpada. Uz to su katalozi jasno uređeni. Možda i najveća prednost s Kimbino aplikacijom je što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! To je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom poudom Avon trgovina. Hvala vam što ste na istoj valnoj duljini s nama kada se radi o očuvanju okoliša i zaštiti šuma. Listajući kataloge trgovine Avon na internetu uštedjeti ćete mnogo papira.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Želite pratiti ponude? Činite to mudro: Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu posebnu ponudu Avon trgovina.