Mala je mogućnost da niste čuli za kompaniju Avon, pogotovo ako vas zanima njega tijela i ljepota. Avon je vodeća kompanija na Hrvatskom tržištu kada je riječ o kozmetičkim proizvodima za žene, muškarce i djecu. Raznolikost proizvodnog asortimana, te kvaliteta samih proizvoda je jedan od aspekata koji diferencira Avon od konkurencije. 

Ako brinete o svojem tijelu i ljepoti, te želite ostati u toku s ekskluzivnom ponudom, najbolji je način prolistati zadnji Avon katalog 2019 dostupan ovdje. Zadnju ponudu Avonovih proizvoda koja vrijedi od 05.09.2019 provjerite ovdje

Nastavite čitati, te saznajte zašto je Avon jedan od tržišnih lidera kozmetičkih proizvoda, te ne zaboravite preuzeti ažurni Avon katalog ovdje


Raznolik i tematski asortiman Avon kozmetičkih proizvoda

Avon fokusira svoje poslovanje na progresivnom razvoju asortimana proizvoda svakodnevnim dodavanjem novih kvalitetnih proizvoda na police. Kompanija fokusira svoje napore i resurse na potpunom zadovoljstvu svojih kupaca koje postižu širokim asortimanom visokokvalitetnih proizvoda, te stalnim ekskluzivnim ponudama. Raznolika i atraktivna ponuda kvalitetnih proizvoda na Avonovim policama je jedan od glavnih razloga zašto kupci biraju kupovinu u Avon. Na policama se trenutno može svakodnevno naći preko 1,000 kozmetičkih proizvoda., Svaki proizvod koji se nalazi na policama prolazi kroz stroge kontrole kvalitete, te tako možete biti sigurni da kupujete samo najkvalitetnije proizvode. Avon uvelike brine o zadovoljstvu te iskustvu svojih kupaca, te su ekskluzivne i hit ponude svakodnevna pojava. Naime, Avon agresivno izbacuje nove proizvode, te na mjesečnoj razini biraju određene proizvode koji se prodaju po izrazito niskim cijenama. Odličan način kako privući nove i zadržati stare kupce! Pošto je asortiman Avonovih proizvoda izrazito bogat, kako biste pratili zadnju ponudu proizvoda, ne zaboravite pročitati Avon katalog koji izlazi svaka tri tjedna. 

Avon je prepoznatljiv po bogatom asortimanu proizvoda, te na policama možete pronaći sljedeće proizvode: 

  • Make Up - raznolika ponuda kozmetičkih proizvoda za uljepšavanje lica, oči, noktiju, usna i sl. Svi proizvodi su visokokvalitetni, te žene mogu birati između stotine različitih proizvoda i brendova. 
  • Miris - ova kategorija proizvoda se dijeli na after shave, ženske i muške parfeme te mirise. 
  • Njega kože - ova kategorija se prvenstveno fokusira na proizvode za njegu lica, međutim mogu se naći proizvodi za njegu ostalih dijelova tijela. 
  • Moda - Iako Avon nije poznat po ponudi modnih i odjevnih proizvoda, na policama se mogu naći određeni modni proizvodi. Uglavnom se radi o modnim dodacima, odjeći, nakitu, te modnim torbama. 
  • Njega kose - u ovoj kategoriji se nalazi svaki proizvod koji je potreban za njegu Vaše kose. 
  • Osobna njega - proizvodi iz ove kategorije su najprodavaniji, te svatko može naći traženi proizvod za osobnu higijenu.
  • Dječji klub - kao što ime nalaže, ova kategorija donosi kozmetičke proizvode namijenjene najmlađim članovima obitelji.
  • Novi proizvodi - ažurna ponuda novih visokokvalitetnih proizvoda koji dolaze na Avonove police. 

Ako želite ostati u toku s ažurnom ponudom, najbolji je način pročitati zadnjih Avon katalog, te provjeriti trenutne cijene i promotivne proizvode. 

Pročitajte Avon katalog

Pošto Avon učestalo izbacuje nove linije proizvoda na police, veoma je važno biti u toku s trenutnim akcijskim i ekskluzivnim ponudama. Vjerujete nam, proizvodi po izrazito niskim cijenama se mogu naći na dnevnoj bazi! Ne zaboravite prolistati Avon katalog koji izlazi svaka tri tjedna. Trenutno izdanje traje 05.09.2019 - 25.09.2019 dana s početkom 05.09.2019. Avon je izrazito osviještena kompanija koja trenutno podupire nekoliko dobrotvornih projekata. Isto tako kompanija fokusira svoje poslovanje na minimalni štetni utjecaj na okolinu. Iz tog razloga Avon katalozi se prvenstveno mogu naći u digitalnom obliku. Avon je razvio zanimljivu aplikaciju koja pomaže kupcima kako bi ostali u toku s akcijskim i ekskluzivnim ponudama.

U slučaju da tražite specifičan proizvod, te ga ne uspijevate naći na Avonovim policama, ne zaboravite provjeriti ponude ostalih kozmetičkih trgovačkih lanaca poput Bipa, DM, Müller, Oriflame

Povijest Avon trgovačkog lanca

Da li ste znali da je Avon vodeća svjetska kozmetička kompanija? Avon je osnovana davne 1886. Godine pod drugim imenom nakon što je prodavač knjiga zaključio da je puno veći broj ljudi zainteresiran za besplatne uzorke mirisnih ulja nego knjigama. Tvrtka nije poznata pod imenom Avon sve do 1939., nakon što je osnivač promijenio ime u čast rodnog mjesta svog najdražeg pisca Williama Shakespearea. 

Avon je u Hrvatskoj prisutan od 1997. Godine, te svojim kupcima nudi visokokvalitetne proizvode po izrazito povoljnim cijenama. Zanimljivo je spomenuti da je Avon kompanija koja se fokusira na društveno odgovoreno poslovanje. Poznato je da se kompanije fokusira na poboljšavanja i promoviranje kvalitete i zdravlja života žena, te je nedavno proslavljeno prvih milijardu dolara donirano od strane kompanije.

Kupujte samo najkvalitetnije kozmetičke proizvode, te pritom promovirajte kvalitetu života diljem svijeta. Ne propustite niti jednu ponudu, te prolistajte zadnji Avon katalog 2019 ovdje