Kimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Boso - Prehrana
3/5

Boso katalog novi od 01.06.2023 > tjedna akcija

OGLAS
OGLAS

Boso katalog - novi

Boso katalog

3/5
Actual brochure

Vješti dizajneri koji su osmislili Boso katalog zaista znaju svoj posao: slika u ovom slučaju doslovno vrijedi više od tisuću riječi. Uz dobro pogođenu ravnotežu između raznovrsnosti i preglednosti sadržaja, trud se definitivno isplatio: sve što je potrebno da biste ostali u toku s Boso ponudom proizvoda je osvježiti svoj Boso katalog svaka dva tjedna!

Od mesa do mlijeka, od slatkiša do sladoleda, sve to i mnogo više upoznat ćete na njegovim stranicama ovdje. „Katalog Boso“ (s važenjem 25.05.2023 - 07.06.2023) pred vaše oči i kroz mjesec Lipanj neumorno niže kategoriju za kategorijom slasnih prehrambenih proizvoda, jednu privlačniju od druge.

Boso trgovine – opće informacije

Shop

Osnovan 1990. godine kao trgovačko društvo, Boso danas ima status jednog od vodećih trgovačkih lanaca na području Slavonije, i to u kategoriji Prehrana. S više od 190 prodajnih lokacija, orijentiran na male i pristupačne trgovine „iz susjedstva“ (ispod 200m2), zapošljavajući već više od 1000 radnika i surađujući s brojnim domaćim dobavljačima, Boso je danas jedna od važnijih lokomotiva razvoja slavonskog i hrvatskog gospodarstva. Član je Narodnog trgovačkog lanca (NTL).

Radno vrijeme dućana Boso varira, s početkom rada u 6.30 – 9h, i s radnim vremenom do 21 (iznimno 23h); za točnu informaciju najbolje je posjetiti interaktivnu kartu na službenoj stranici kao jednu od rijetkih usluga koje inače sveobuhvatni Boso katalozi ne mogu pružiti. Valja napomenuti da ćete ove trgovine teško zaobići u gradovima kao što su Đakovo, Ilok, Nova Gradiška, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, a ako kojim slučajem ne uspijete uloviti pravu cijenu ili akciju, prazninu će lako popuniti drugi ponuđači. Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy samo su neke od mogućih alternativa.

Na službenoj stranici - boso.hr - odmah nakon nekoliko izdvojenih proizvoda, Boso katalog je na prvom mjestu, što nedvojbeno i zaslužuje svojom kvalitetom. U uređenju web stranice Boso nimalo ne zaostaje za konkurencijom, koristeći svaku priliku kako bi upoznao kupce sa svom raznorodnošću Boso akcija: želite li zaigrati nagradnu igru, rezervirati za sebe Boso karticu ili vas tek zanimaju kontakt informacije, lokacije poslovnica ili mogućnost zaposlenja, ovdje je sve to dostupno u roku odmah.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Boso katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Boso -
Logo trgovine Boso -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.