Jednostavnom prijavom možete redovito primati novosti iz Boso trgovine.

Boso je ime koje se može svrstati u najpoznatije trgovine među hrvatskim kupcima. Boso je postao jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i niskim cijenama, u Boso trgovinama možete pronaći gotovo sve što vam može zatrebati. Nova ponuda? Boso ih redovito priprema za svoje kupce. Ažurirana ponuda koja vrijedi od 13.05.2021. nalazi se ovdje. Usporedbe radi, pogledajte ponude u Eurospin, Gavranović, Interspar, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Lonia, Metro, NTL.

Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.boso.hr.

Prije svega - nema otpada. Usto, katalozi su jasno uređeni. Možda je i najveća prednost korištenja Kimbino.hr to što su internetski katalozi dostupni gdje god ponesete svoj telefon. Doslovno će vam biti na raspolaganju gdje god se nalazili! Ovo je ogromna prednost internetskih kataloga s posljednjom ponudom Boso trgovina. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zato cijenimo što aktualne ponude Boso trgovina tražite na internetu.

Uštedjeti dok kupujete nikada nije bilo jednostavnije.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Boso katalog

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!