Tko ne zna za Mömax? Zahvaljujući svojem odličnom opsegu proizvoda i zanimljivim ponudama zauzeo je vodeće mjesto na hrvatskom tržištu! Mala je vjerojatnost da ne pronađete ono što tražite u Mömax trgovinama a uz to ćete vjerojatno i uštedjeti ovac. Mömax redovito izdaje nove ponude. Posljednju koja vrijedi od 16.07.2019. možete pronaći ovdje. U drugim trgovinama biste mogli pronaći iste proizvode po povoljnijim cijenama. Pokušajte krenuti od trgovina Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Prima.

Jeste li tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.isvijetjeodmahljepsi.hr.

Zaboravite na papirnate kataloge, više vas neće zamarati. Kimbino vam pruža mogućnost da jednostavno provjerite aktualne ponude koje Mömax izbaci na internetu. Papirnati su katalozi jako štetni za okoliš i zbog toga cijenimo što aktualne ponude Mömax trgovina tražite na internetu.

Nikada nije bilo tako jednostavno početi štedjeti zahvaljujući posebnim ponudama.

Mömax ima specijalne ponude koje su toliko pristupačne da ćete uštedjeti mnogo novca. Kako si osigurati da ne propustite nijednu specijalnu ponudu koju Mömax nudi? Jednostavno: pretplatite se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu aplikaciju Kimbino.