Mömax je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na Hrvatskom tržištu.Mömax nudi sve što vam treba po najnižim cijenama.Mömax redovito predstavlja posebne ponude. Posljednju, koja vrijedi od 19.05.2020, možete pronaći ovdje.Usporedbe radi, pogledajte ponude u Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Prima.

Niste imali sreće s pronalaženjem onog što ste tražili? Možete posjetiti službenu stranicu trgovine www.isvijetjeodmahljepsi.hr direktno s ove stranice.

Zaboravite na papirnate kataloge, više nema potrebe zamarati se njima. Kimbino vam omogućava da jednostavno na internetu provjerite aktualne ponude koje izbaci Mömax.Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Mömax nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama!

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.