KimbinoKimbino
Kimbino
Trenutna ponuda u Odaberite grad
Logo trgovine Fero-term - Namještaj
3/5

Fero-term BLACK FRIDAY 2022 > Katalog Prosinac AKCIJA

OGLAS
OGLAS

Fero-term katalog

Fero-Term katalog

3/5
Actual brochure

Fero-Term je jedan od vodećih trgovaca keramikom, sanitarijama i sustavima za grijanje u Hrvatskoj. Uz svoje redovite popuste, Fero-Term akcije se redovito obnavljaju i ažuriraju, a sve ih besplatno možete pregledati u digitalnom obliku na našim stranicama. Trenutni Fero-Term letak, s početkom 16.11.2022, možete pronaći ovdje kao i sve ostale kataloge.

Ne zaboravite pregledati Fero-term - Katalog na našim stranicama i osigurajte si najveće popuste.

 

Dobavljač sanitarija na kojega se možete osloniti

Shop

Fero-Term je tvrtka osnovana u Zagrebu davne 1991. godine. Iako je svoju djelatnost započela kao maleno obiteljsko poduzeće, brzo se širi i postaje vodeći dobavljač i trgovac sanitarija i keramike u Hrvatskoj.

Ova je tvrtka preuzela važnu ulogu u Hrvatskoj po pitanju uvođenja novih tehnologija u polju dizajna interijera. Time se eliminira potreba kupovine u inozemstvu, jer Fero-Term nudi jednako kvalitetne proizvode u Lijepoj Našoj.

Već je 1992. u Zagrebu otvoren prodajni centar, 1994. se godine širi u Šibenik, a 1997. godine u Osijek! Danas se prodajni centri nalaze još i u Splitu, Zadru, Rijeci, Dubrovniku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Puli i čak i u Ljubljani! Centri rade svakim radnim danom od 08:00 do 20:00 sati.

Ono što Fero-Term akcija ne pokazuje su brojne pogodnosti koje možete pronaći na njihovim stranicama. Jedna je od tih pogodnosti blog na kojemu ćete pronaći sve važne informacije po pitanje unutarnjeg uređenja, kao i potrebne kontakt informacije za sva pitanja.

Ako Fero-Term katalog 2022 ne nudi ono što tražite, pregledajte čitavu ponudu na www.fero-term.hr, ili pogledajte druge trgovine u kategoriji Namještaj, poput: Elgrad, Emmezeta, Harvey Norman, IKEA, JYSK, Mima namještaj, Mömax i Prima.

 

Sve za kuhinje, kupaonice, grijanje i hlađenje!

Assortment

Fero-Term katalozi nude velike popuste na opremu za izgradnju kuhinja i kupaonica, kao i SPC podova. Uz to pronađite popuste na opremu za vodovod i instalacije, sustave za grijanje i hlađenje, solarne sustave i vrtne programe, kao i kanalizacijske pumpe.

Fero-Term novi katalog je uvijek dostupan na našim stranicama, i svaki ažurirani Fero-term - Katalog ćete moći pronaći ondje!

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Fero-Term katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

Fero-term Crni Petak Hrvatska 2022

Black Friday praznik kupnje je stigao, također i u Fero-term. Provjerite našu posebnu Black Friday 2022 ponudu u novom Fero-term letku! Najnoviji letak pod imenom Fero-term - Katalog traje od srijede 16.11.2022. Nikako nemojte propustiti velike Black Friday popuste u Fero-term. U kategoriji Namještaj također ćete pronaći i mnoge druge Black Friday letke. Ako planirate unaprijed kupiti božićne poklone i u potrazi ste za inspiracijom, svakako pregledajte sve Black Friday promotivne letke kako biste maksimalno uštedjeli. Kimbino vam donosi pregled najprivlačnijih Black Friday popusta.
OGLAS
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Slijedi

Trgovine

Dijeli

Kimbino
mlijeko
maslac
sir
jaja
ulje
kruh
kava
šunka
pivo
Kimbino
Logo trgovine Fero-term -
Logo trgovine Fero-term -