Kimbino
Kimbino
OGLAS

Decathlon katalog Srpanj 2024 - Katalozi, akcija, webshop

OGLAS
Decathlon

Decathlon katalog 2024

Saznajte Više o Trenutnoj Ponudi Putem Decathlon Kataloga

3/5
Actual brochure

Ako se aktivno bavite sportom, postoji velika mogućnost da ste čuli, ili obavljali kupnju sportske opreme ili dodataka prehrani u Decathlon. Decathlon je trgovački lanac specijaliziran za prodaju visokokvalitetne sportske opreme porijeklom iz Francuske. 

Decathlon na svojim policama nudi sportsku opremu za više od 70 različitih sportova, te efikasne dodatke prehrani koji uvelike pomažu sportašima kod oporavka i postizanja željenih rezultata. Pošto se radi o specifičnim proizvodima koji se koriste kod tijekom sportskih aktivnosti, izrazito je važno da su proizvodi kvalitetni, te nude određenu razinu sigurnosti. Svi proizvodi prolaze veoma rigorozne provjere kvalitete prije nego li se nađu na policama Decathlon trgovačkog lanca. 

Pošto je ponuda izrazito raznolika, te se na policama mogu naći proizvodi za različite sportove, veoma je važno ostati u toku s akcijskim i aktualnim ponudama koje možete pratiti putem Decathlon kataloga. Trenutni Decathlon katalog dostupan je ovdje

Decathlon katalog vrijedi 01.07.2024 - 31.07.2024. Važno je napomenuti da je Decathlon izrazito poznat po raznolikoj ponudi koja doseže preko 10,000 proizvoda. Ne zaboravite prolistati zadnji katalog Decathlon Sezonska ponuda kako biste ostali u toku s trenutnom ponudom. 

 

 

 

Sve o Decathlon Trgovačkom Lancu

Shop

Decathlon je osnovan davne 1976. Godine u Francuskoj. Zanimljivo je napomenuti da je prvotno ime kompanije bilo Oxylane koje je tek kasnije promijenjeno i rebrandirano u Decathlon. Decathlon se počeo širiti izvan granica Francuske tek nakon 10 godina poslovanja. Trenutno kompanija posluje na globalnom tržištu s uredima u Aziji, Australiji, Indiji, Kini, i ostalim zemljama. Decathlon trenutno broji preko 1,500 trgovina diljem 49 država u svijetu, te zapošljava preko 90,000 ljudi. Zanimljiv je podatak da je kompanija tijekom godina poslovanja razvila više od 20 brendova koji su prepoznati u svijetu sportske opreme. 

Decathlon svoja vrata Hrvatskom tržištu otvara 2014. godine otvaranjem prve poslovnice u Zagrebu. Trenutno je otvoreno 6 poslovnica u većim Hrvatskim gradovima. 

Ako vas zanima radno vrijeme određene poslovnice, provjerite službene stranice za više informacija - decathlon.hr

Ne uspijevate naći specifičan proizvod u Decathlon poslovnici? Ne brinite! Provjerite ostale poslovnice koje nude slične proizvode Hervis, Intersport, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Zara, Takko, New Yorker i Mephisto

Izrazito Bogat Asortiman Decathlon Proizvoda

Assortment

Decathlon je poznat po enormnom asortimanu proizvoda na kojem se nalazi više od 10,000 proizvoda za 70 različitih sportova. 

Na policama trgovačkog lanca možete naći proizvode iz sljedećih kategorija: 

Svi sportovi - pronađite određeni proizvod na temelju sporta kojim se bavite. Na listi se nalazi preko 70 sportova!
Muškarci - sportska obuća i odjeća za muškarce na jednom mjestu.
Žene - sportska obuća i odjeća za žene na jednom mjestu.
Djeca - sportska obuća i odjeća za djecu kategorizirana prema dobnoj skupini (do 16 godina) na jednom mjestu.
Dodaci - dodaci prehrani, sportska njega i oprema na jednom mjestu.
Veoma lagano je zaključiti da je Decathlon ponuda izrazito raznolika, te da sportaši kupnju sve potrebne opreme i dodataka mogu obaviti u Decathlonu. Kako biste ostali u toku sa zadnjom ponudom, ne zaboravite pročitati zadnji Decathlon katalog Decathlon Sezonska ponuda.

Kimbino - Kompletna Ponuda Na Dohvat Ruke

Kimbino App

U današnje vrijeme kupovina nikad nije bila lakša iz više razloga; velik izbor trgovačkih lanaca, te dostupnost informacija na dohvat ruke. Zbog velike količine informacija i izbora, ponekad je veoma teško odlučiti gdje obavljati kupnju.

Ne brinite se! Kimbino.hr prezentira aktualne ponude trgovačkih lanaca diljem Hrvatske na dohvat ruke. Trenutne letke, akcijske i sezonske ponude možete lako naći putem Kimbino aplikacije. 

Važno je napomenuti da Kimbino promovira održivo poslovanje i očuvanje okoliša. Fizički letci su stvar prošlosti. Digitalni letci ne zagađuju okoliš, ne troše papir, ne zauzimaju prostor, nude veliku količinu podataka na jednom mjestu, te štede vrijeme svakog kupca.

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS