Kimbino
Kimbino
OGLAS

Planet Obuća akcija, katalog Srpanj 2024 (1+1 gratis)

OGLAS
Planet obuća

Planet obuća katalog

Planet obuća katalog 2024

3/5
Actual brochure

Premda opstati u uvjetima moderne tržišne konkurencije nije lako, Planet Obuća dokazuje da je sve moguće uz pravilan pristup, trud i izlaženje u susret kupcu. Ova domaća tvrtka pokazuje kako i mi ovaj put imamo konja za trku u međunarodnim relacijama: njena ponuda nimalo ne zaostaje kvalitetom i cijenom za najpoznatijim svjetskim ponuđačima. Zahvaljujući Kimbinu, ovo nikad nije bilo lakše dokazati: ovdje vas čeka Planet Obuća katalog, tj njegova online verzija pod imenom „Katalog Planet obuća“; ako odvojite vrijeme za njegovo razgledavanje nećete se razočarati. Ovaj katalog izlazi svaka tri mjeseca, a posljednji broj traje 12.07.2024 - 26.07.2024. Ne treba ni napominjati da će zadatak njegovog razgledavanja biti još ugodniji online, znajući da mislimo zeleno, izbjegavajući korištenje papira te čuvajući okoliš.

Sasvim konkretno, Planet Obuća katalog 2024 pravi je primjer poštenog pristupa mušterijama. Informativan ali nenametljiv, ovaj katalog poštuje limite svog formata: savršen je uvod u priču o Planet Obući, koju je nakon toga moguće komforno nastaviti u trgovini ili na web stranicama.

Korisno je znati

Shop

Svoj današnji položaj regionalnog tržišnog lidera u kategoriji Sport i Moda Planet obuća zahvaljuje dugoj tradiciji: šireći svoje poslovanje tijekom zadnjih 20 godina, tvrtka je do danas otvorila više od 130 poslovnica koje dolaze u dvije verzije: većoj, pod imenom „Planet Obuća“ i manjoj, pod nazivom „Svijet obuće“. Broj zaposlenika već je premašio 500, a planira se i daljnje širenje, čime tvrtka nastoji zadržati i osvojiti povjerenje kupaca.

Učeći od najboljih, službeni web (planet-obuca.com) trgovine ne zaostaje za najbolje dizajniranim sajtovima ove vrste na svjetskoj razini. Tako niz Planet Obuća akcija 2024 plijeni pažnju na samom vrhu stranice; nakon toga istaknuti su i drugi značajni proizvodi iz ponude. Pomoću sustava izbornika veoma je lako pristupiti i cjelokupnom asortimanu, kao i svim informacijama relevantnima za potrošača. Tako se ovdje mogu naći informacije o načinima plaćanja, garanciji (reklamacijama), pa čak i mogućnostima zaposlenja. I dok Planet Obuća akcije dozivaju nove kupce, nisu zaboravljeni ni oni koji su to već postali: u tu svrhu ponuđena je i usluga održavanja obuće. Tu je naravno i već standardna interaktivna karta s lokacijama svih prodavaonica u zemlji (Zagreb, Zadar, Varaždin, Split…), kao i radnim vremenom koje se razlikuje, ali obično bude od 8 do 20 sati.

Premda je mala vjerojatnost da u ponudi trgovine Planet Obuća nećete pronaći nešto za sebe, i to po odličnoj cijeni, nijedna trgovina ne može zadovoljiti svaki ukus; osim toga, nemamo svi sreće naići uvijek na savršen popust. Stoga nikad nije naodmet posavjetovati se i s ponudama drugih trgovina kao što su Hervis, Intersport, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker i Mephisto. Ovo je tim lakše, jer Kimbino postupa drugačije: stavljajući zaštitu okoliša u prvi plan, pomažemo smanjiti korištenje papira, sačuvati okoliš potičući korištenje online kataloga.

Planet Obuća: vodič kroz ponudu

Assortment

Bilo da ste prošli Planet Obuća ili Svijet obuće katalog, obilje vas ponude nije moglo zaobići, bez obzira na formu. Ovako ona otprilike izgleda:

  • Ženska obuća (cipele, sandale, natikače)
  • Muška obuća (casual, svečano, sandale i natikače)
  • Dječja obuća (cipele, sandale, natikače)
  • Sportska obuća (nogomet, dvorane, slobodno vrijeme, platnene tenisice)
  • Papuče (papuče, klompe…)
  • Accessories (dodaci, pomoćni pribor – remenje, torbice, ruksaci)
  • Sezonski modeli (torbice za plažu)

…a ne treba zaboraviti i domaće brendove same tvrtke kao SHOELALA, NINA, ELLA, ELENA, BRUNO BRUNI,TIZIANO, ELVITON, ET, TOFI.

I premda su akcije ovdje opravdano u prvom planu, u slučaju trgovine Planet Obuća sniženje, pa ni ono redovno, također zaslužuje pažnju. Dosežući često i nekoliko desetina postotaka, ova česta sniženja upravo su razlog što se kupci ovoj trgovini uvijek ponovo vraćaju. A da nam je tek znati što Planet Obuća Black Friday sprema za ovu godinu.

Kako biste bili sigurni da nećete propustiti više nijednu akciju ili sniženje, preporučujemo vam pretplatu na već spomenuti letak – „Katalog Planet obuća“. Na taj način bit ćete uvijek u toku. Istovremeno čuvajući naš planet.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji %name% katalog

Kimbino App
Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!
OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS