Kimbino
Kimbino
OGLAS

Bima katalozi od 16.07.2024 > Svi akcije

OGLAS
Bima

Bima - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Bima katalog

3/5
Actual brochure

Bima je hrvatska internet trgovina, ali i maloprodajna trgovina, sa specijalizacijom u uređenju doma. Jedna je od najpopularnijih internet trgovina u zemlji, a njihove artikle od danas možete pregledati ovdje. Koristeći Bima katalog 2024 na internetu, možete isplanirati iduću kupovinu iz udobnosti vlastitog doma!

Nova Bima akcija s početkom 16.07.2024 nudi popuste na velik dio asortimana, a pošto se akcije ažuriraju redovito, ne zaboravite pogledati Katalog Bima za nekoliko tjedana!

Bima – najbolja content trgovina u Hrvatskoj

Shop

U Hrvatskoj Bima posluje više od 32 godine i trenutno zapošljava oko 90 djelatnika. Iako se stalni asortiman rotira, u svakom je trenu u njemu više od 3000 artikala, većinom od poznatih europskih proizvođača. Osnovani 1990. godine, do današnjeg dana, Bima zadržava status najpoznatije i najpopularnije content trgovine u državi. Čitav asortiman Bima skladišti u masivnom skladišnom prostoru, većem od 6 000 metara kvadratnih.

2021. godine je Bima prepoznata kao najbolja internet trgovina u kategoriji content trgovina, što nije niti čudno, uzme li se u obzir širolik asortiman i njihov poslovni model. Bima akcije pokazuju redovite popuste, ali Bima osigurava potpuno sigurnu internet kupovinu, brzu isporuku (uobičajeno manje od 4 radna dana) i besplatnu dostavu ukoliko naručujete u vrijednosti većoj od 1000,00 kuna, dok standardna dostava košta 35 kuna!

Uz to imate potpun pristup podršci za kupce i fizički pristup poslovnicama diljem Hrvatske. Bima svoje poslovnice ima u gradovima Zagreb, Varaždin, Kutina, Bjelovar, Vinkovci, Ludbreg, Koprivnica, Čakovec, Samobor, Dugo Selo, Zabok i Sračinec – i Bima katalozi vrijede za sve poslovnice! U većini je poslovnica radno vrijeme od 08:00 do 20:00.

Bima novi katalog ne pokazuje čitav asortiman, njega potražite na bima-shop.hr/, a ako ne pronalazite što trebate, pogledajte druge trgovine (Tokić, Baby Center, Delimano i Zooplus) u kategoriji Ostalo.

 

Bima – sve što Vam srce može poželjeti

Assortment

Trebate li profesionalno posuđe za ugostitelje ili za domaću kuhinju, dekoracije za svaku prostoriju u domu, kao i širok izbor igračaka za djecu – Bima letak nudi to sve.

Pogledajte Katalog Bima na našim stranicama i iskoristite akciju!

 

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Bima katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

 

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo