Katalog - Blago.. tebi! - Pregled kataloga iz trgovine Links, vrijedi od 03.06.2019
Katalog - Velika noč - Pregled kataloga iz trgovine Links, vrijedi od 15.04.2019
Ponuda - Pregled kataloga iz trgovine Links, vrijedi od 16.12.2018
Links je jedna od najpopularnijih trgovina među hrvatskim kupcima. Zahvaljujući tome profilirao se kao jedan od najuspješnijih trgovačkih lanaca na tržištu u Hrvatskoj. Lepeza proizvoda u svim Links trgovinama je tako široka da možete kupiti gotovo sve što trebate,a cijene će vas očarati. Links redovito izbacuje nove ponude po strahovito niskim cijenama. Ponuda vrijedi od 15.07.2019. i dostupna je ako kliknete ovdje. Trgovine Elipso, Metro bi vas isto mogle iznenaditi svojim pristupačnim cijenama.

Ako niste pronašli što tražite na našoj stranici pokušajte na službenoj stranici trgovine www.links.hr.

Papirnati katalozi su stvar prošlosti. Era ekološki prihvatljivih i praktičnijih internetskih kataloga s posljednjom ponudom Links trgovina došla je na Kimbino. Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Links trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u našoj misiji očuvanja okoliša.

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine tako jednostavno? Dođite i vidite.

Svatko želi uštedjeti vrijeme i novac. Možete uštedjeti novac zahvaljujući posebnim ponudama koje Links nudi. A vrijeme ako se pretplatite na primanje naših obavijesti ili skidanjem naše aplikacijeKimbino. Par sekundi će biti dovoljno da provjerite posebnu ponudu Links trgovina. Vaš Kimbino.