Vjerojatno svi hrvatski kupci znaju za Zara. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda ovaj lanac je zauzeo jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu.Velik izbor kvalitetnih proizvoda po izvrsnim cijenama tipičan je za Zara. U Zara trgovini uvijek ćete pronaći sve po što ste došli.Kupci su navikli na redovite nove ponude Zara trgovina. Zbog toga stalno klikaju ovdje kako bi saznali otkad je ponuda aktualna: npr. od 01.05.2020.Pratite li i ponude drugih trgovina? Ako ne, trebali biste. Pokušajte, recimo, na Deichmann, Planet obuća.

Možda ste tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.zara.com.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Zara ponuda, bez obzira gdje se nalazite.Digitalni katalozi, npr. posljednja ponuda Zara trgovina dostupna na internetu, nisu samo moda, već su i značajan korak naprijed u očuvanju okoliša i naših šuma. Hvala vam što ste nam se pridružili u misiji očuvanja okoliša.

Kako uštedjeti jednostavno i bezbolno? Zahvaljujući nižim cijenama!

Kimbino katalozi

Bez samohvale ali i bez lažne skromnosti, dužnost nam je još jednom istaknuti trud koji osnivači i radnici Kimbino servisa na Kimbino.hr svakodnevno ulažu kako bi maksimalno izašli u susret starim i novim kupcima. Zahvaljujući Kimbinu, riješena je prastara dilema između efikasnosti i ekologije: uz nas, kupovati efikasno znači kupovati zeleno! Uz pomoć modernih web tehnologija zagarantirana vam je trajna prečica do niskih cijena, uz istovremeno izbjegavanje korištenja papira i zaštitu planeta! Bez ikakvog razbacivanja sloganima, konstantan trud i uspješno korištenje najnovijih, štedljivih tehnologija zorno ilustriraju koliko Kimbino brine za okoliš.