Jako su rijetki oni u Republici Hrvatskoj koji ne znaju za ime Zara. Ipak je zahvaljujući popularnosti među kupcima jedan od vodećih trgovačkih lanaca na hrvatskom tržištu. Možete kupiti gotovo sve što poželite po izvrsnim cijenama u bilo kojoj Zara trgovini. Zara često predstavlja nove proizvode,a i mnogi su na akcijama. Ššto možete kupiti za malo novca od 09.07.2019? Provjerite ovdje. Pogledajte i ponude drugih trgovina kao što su Deichmann, Planet obuća! Oni su glavni suparnici Zara trgovinama.

Jeste li tražili nešto što nije dostupno na našoj stranici? Pokušajte na službenoj stranici trgovine www.zara.com.

Zaboravite papirnate kataloge i pune poštanske sandučiće. Koristite kataloge na internetu preko Kimbino aplikacije gdje je uvijek posljednja Zara ponuda trgovine bez obzira gdje se vi nalazite. Zaštita okoliša nije samo kliše. Jako smo zadovoljni što ponude koje Zara nudi provjeravate na internetu,a ne u printanoj verziji.Mnogo će stabala biti spašeno na taj način!

Ne vjerujete da je štedjeti prilikom kupovine tako jednostavno? Dođite i vidite.

Želite pratiti ponude? Činite to mudro: Registrirajte se kako biste primali naše obavijesti ili skinite našu Kimbino aplikaciju Kimbino. Zahvaljujući tome više nikada nećete propustiti nijednu posebnu ponudu Zara trgovina.