Kimbino
Kimbino
OGLAS

Intersport katalog 2024 Srpanj

OGLAS
Intersport

Intersport katalog

Saznajte Više o Akcijskim Ponudama Putem Intersport Kataloga

3/5
Actual brochure

Ako vodite aktivan život, te se bavite sportom, vjerojatno ste barem jednom obavljali kupnju sportske opreme u Intersport. Intersport je globalno prepoznata kompanija koja ima preko 6,000 otvorenih prodavaonica u 65 država diljem svijeta. 

Intersport na svojim policama nudi raznoliku i visokokvalitetnu sportsku opremu za više od 40 sportova. Svaki od sportskih proizvoda, prije nego li se nađe na policama, prolazi kroz izrazito stroge kontrole kvalitete i sigurnosti zato što Intersport uvelike brine o sigurnosti i zadovoljstvu svojih kupaca. 

Intersport ponuda je izrazito raznolika, te je veoma važno pratiti aktualnu ponudu kako biste ostali u toku s Intersport akcijama. Najjednostavniji način za praćenje trenutne ponude je putem Intersport kataloga koji je dostupan ovdje

Intersport katalog vrijedi 01.07.2024 - 31.07.2024. Imajte na umu da Intersport nudi preko 10,000 različitih proizvoda! Prolistajte aktualni Intersport katalog, te kupujte samo najkvalitetniju sportsku opremu. 

 

 

 

Sve o Intersportu

Shop

Intersport je osnovan davne 1968. godine u Parizu. U samim početcima poslovanja Intersport doživljava ogroman uspjeh, te svoje poslovanje širi na susjedne zemlje. Kompanije posluje u 65 država diljem svijeta, te je trenutno otvoreno preko 6,000 poslovnica. Zanimljivo je spomenuti da se poslovnice mogu naći u Aziji, Africi, Južnoj Americi, te naravno diljem Europe. Intersport trenutno posluje u 40 poslovnica diljem Hrvatske, te zapošljava preko 1,000 zaposlenika. 

Ne zaboravite provjeriti lokacije Intersport poslovnica. Ako vas zanima radno vrijeme specifične poslovnice, ili pak tražite priliku za zaposlenje, provjerite informacije na službenoj stranici - intersport.hr

Ne uspijevate naći traženi proizvod u Intersport trgovini? Provjerite poslovnice sa sličnom ponudom u blizini Hervis, Planet obuća, Kik, NKD, Deichmann, Decathlon, Zara, Takko, New Yorker i Mephisto

Bogat Asortiman Intersport Proizvoda

Assortment

Intersport nudi više od 10,000 proizvoda za 40ak različitih sportova. Na policama trgovačkog lanca, svakodnevno možete pronaći proizvode iz sljedećih kategorija: 

  • Sport - proizvodi kategorizirani prema određenom sportu.
  • Muško - sportska odjeća, obuća i dodaci za muškarce
  • Žensko - sportska odjeća, obuća i dodaci za žene
  • Djeca - sportska odjeća obuća i dodaci za najmlađe

Važno je napomenuti da asortiman nudi preko 25 svjetski prepoznatljivih sportskih brendova po akcijskim cijenama. Ukoliko tražite visokokvalitetne proizvode po izrazito niskim cijenama, ne zaboravite posjetiti Intersport outlet. 

Ne zaboravite prolistati zadnji Intersport katalog Katalog Intersport kako biste ostali u toku sa svim Intersport akcijama, te trenutnim ponudama. 

Kimbino - Kompletna Ponuda Na Jednom Mjestu

Kimbino App

Velik izbor trgovačkih lanaca, te dostupnost informacija na dohvat ruke čini kupovinu izrazito jednostavnom. Najveći problem kod kupovine u današnje vrijeme je odabir mjesta kupovine.

Kimbino.hr vam donosi sve aktualne ponude i kataloge trgovačkih lanaca na jednom mjestu. Sve ponude provjerite kroz par klikova. Važno je napomenuti da je Kimbino kompanija koja je izrazito osviještena kada je riječ o očuvanju okoliša, te svojim poslovanjem promovira očuvanje okoliša, te održivo poslovanje. Fizički letci su stvar prošlosti iz mnogo razloga. Letci u papirnatom obliku imaju izrazito negativan utjecaj na okoliš ponajviše zbog neodrživog procesa proizvodnje. Papirnati letci su jednokratni proizvodi koji imaju katastrofalne posljedice na šume diljem svijeta. 

Trenutne akcijske ponude svih Hrvatskih trgovačkih lanaca možete pratiti pomoću Kimbino aplikacije!

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS