Kimbino
Kimbino
OGLAS

Baby Center katalozi od 10.05.2024 > Svi akcije

OGLAS
Baby Center

Baby Center - Prelistajte novi akcijski katalog i otkrijte izvanredne ponude

Bubamara katalog

3/5
Actual brochure

Bubamara je najveća hrvatska trgovina opremom za djecu koja već godinama uživa povjerenje hrvatskih kupaca svojom ponudom visokokvalitetnih artikala. Ako Vam trebaju autosjedalice, dječja kolica, igračke, odjeća i obuća, hrana, ili ostale stvari koje su ključne za siguran i zdrav život djeteta – Bubamara Vam to može ponuditi!

Od sada možete katalog Bubamara prelistati i online, čime ne morate žrtvovati udobnost vlastitog doma. Dodatni je bonus to što bez ikakvog truda možemo zajedno paziti na okoliš i očuvanje planeta Zemlje!

Bubamara katalog 2024, s početkom 10.05.2024 možete pregledati ovdje, a sve ostale kataloge možete pregledati na Kimbino.hr.

Bubamara – ispunjavanje dječjih želja je neprocjenjivo

Shop

Bubamara, kao što se iz samog imena može zaključiti, je trgovina koja se specijalizira za prodaju proizvoda za djecu i trudnice. Iako su Bubamara trgovine najpoznatije u Hrvatskoj, sa svojim su web shopom dostupne i korisnicima van Republike Hrvatske, tako da svu opremu potrebnu za sigurnu dobrodošlicu djeteta u dom mogu kupiti i klijenti van zemlje.

Ako pak niste pronašli ono što ste tražili u Bubamarinom katalogu, pozivamo Vas širu kolekciju pogledate na babycenter.hr ili da proizvode potražite u jednoj od srodnih trgovina, poput Tokić, Bima, Delimano i Zooplus.

Katalog Bubamara možete pregledati na našim stranicama i uvjeriti se u izvrsnu ponudu ove domaće trgovine!

Bubamara katalog – ponuda

Assortment

Ove Vam je godine Bubamara spremila izvrsnu ponudu kolica za djecu. Svi znaju kako su sigurnost, mogućnost manevriranja i udobnost čimbenici koji definiraju kvalitetna dječja kolica, a ovaj Bubamara letak nudi sve važne informacije o šarolikoj seriji dječjih kolica: Skyline Trio, Comfort Trio, Move Trio, pa tako i Twin kolica za blizance.

Ako pak tražite autosjedalice, Bubamara katalog 2024 Vam osigurava čitav spektar izbora: Orion, Kalipso, Nado, kao i druge sjedalice koje će potpuno osigurati Vaše dijete tijekom puta. Uz to možete pronaći i nosiljke za djecu, kao i torbe za presvlačenje. Pridružite tomu i sigurne dječje krevete, kao i čitav asortiman namještaja za dječje sobe.

Ova Bubamara akcija se odnosi i na kuhinjske stolice za djecu, kao i na stoliće i stolice za djecu. Uz to možete pronaći i dječje tanjure i beštek, kao i hodalice, dodatke za kupanje i sklopivu kadu.

Bubamara dakako misli i na sigurnost, tako da ćete u ovom letku pronaći i zaštite za brave i vrata koje će dodatni osigurati Vaš dom.

Pozivamo Vas da Bubamara katalog pregledate ovdje: „Katalog Baby Center“.

Uz Kimbino, upoznajmo najnoviji Bubamara katalog

Kimbino App

Uz Kimbino, konačno možemo misliti zeleno bez kompromisa. Brojke govore same za sebe: bezbroj posjetitelja svakodnevno pristupa katalozima omiljenih trgovina preko Kimbino.hr, dokazujući kako skrb za planet ne traži pristajanje na nižu kvalitetu ili više cijene. Naprotiv! Efikasnost pristupa možda jest drugo ime moderne web tehnologije, ali prešutjeti kako je upravo Kimbino to među prvima prepoznao značilo bi lažnu skromnost. Jer, vrlo smo rano osvijestili danas samorazumljivo: korištenjem online kataloga umjesto nepraktičnih papirnatih letaka ne štitimo samo naš planet i drveće, već automatski osiguravamo najbrži pristup do dinamične suvremene ponude. Uz online kataloge briga za zaštitu okoliša postaje prirodni saveznik potrošača u potrazi za popustima u trgovinama i općenito nižim i povoljnijim cijenama. Svijest o okolišu iz ograničenja smo pretvorili u prečicu do bezbolne štednje novca i praktički neograničenog izbora robe. Kupovati zeleno tako je danas postalo najefikasnije, i to zahvaljujući Kimbinu. Zato uvijek recite: bez letaka molim, ja koristim Kimbino!

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Četka
Autosjedalice
Dude
Jastuci za dojenje
Podloge za previjanje
Pelene
Ljuljačke

Više kataloga iz kategorije

OGLAS

Ostale trgovine iz kategorije Ostalo