Kimbino
Kimbino
OGLAS
Logo trgovine Ribola - Prehrana
3/5

Ribola katalog novi od 17.04.2024 - tjedna akcija i vikend

Ribola novi katalog - letak

Ribola katalozi

3/5
Actual brochure

Kao pametan potrošač odgovoran prema vlastitom vremenu i novčaniku, znate da je odabir prave trgovine samo prvi korak. A bude li vaš prvi izbor baš trgovina Ribola katalog vas definitivno neće razočarati. Relativno kratko vrijeme njegovog važenja (kakvih 7 dana za opći katalog i 2-3 dana za izdanje koje se odnosi na Super Ponude) lako je shvatiti i kao prednost: kad je Ribola akcija važno je stići na vrijeme, ali i novi popusti zato stižu mnogo brže.

Ribola katalog dobro je i odmjereno opremljena sveska, bez viška nametljivosti i s taman onoliko šarenila koliko treba. Uz velike slike proizvoda, dobru organizaciju i jasno istaknute cijene malo vam toga bitnog može promaći, zato ne propustite ni vi šansu za mjesec Travanj. Ovomjesečni katalog uvijek ćete naći ovdje. Trenutno izdanje letka traje 17.04.2024 - 23.04.2024.

Ribola trgovine – osnovne informacije

Shop

Otvaranjem prve trgovine mješovitom robom na malo u Kaštel Kambelovcu 1992. godine počinje uspješna povijest tvrtke Ribola. Već 2005. ona obuhvaća devet dućana i 40 radnika, a preuzimanjem  od tvrtke Nird d.o.o dobiva novi zamah, tako da je do danas taj broj narastao na čak 600 ljudi i 78 trgovina. Djeluje pretežno u Dalmaciji, a danas je među 20 najvećih hrvatskih trgovina kategorije Prehrana.

Radno vrijeme razlikuje se od lokacije do lokacije (početak obično u 6 ili 7 sati, kraj najčešće u 20.30 ili 21h), pa ga je dobro uvijek provjeriti. Jer, čak i kao regionalno orijentiran tvrtka, Ribola posluje u vrlo mnogo mjesta, od kojih su Split, Makarska, Solin, Podstrana, Kaštel Stari i Trogir samo neka. A za slučaj da se nađete izvan Dalmacije ili samo želite provjeriti cijene drugih ponuđača, nakon što prelistate zadnji Ribola katalog nije naodmet provjeriti i brošure trgovina kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy

Što se tiče službene stranice, ona nudi sve što bi i zahtjevnom potrošaču moglo zatrebati. Premda nisu navedeni svi proizvodi koji se nude, u ovoj kategoriji to bi vjerojatno bilo i suvišno; zato su u slučaju trgovine Ribola akcije glavni fokus. Tako ćete na stranici ribola.hr uvijek naći važne akcije, plus posebne vikend akcije i kutak specijalnih pogodnosti za kupce. Dućan poznaje i kategoriju „dana posebnih pogodnosti“, a kupce će dodatno privući i zbirka recepata (Ribola kužina) kao i nagradna igra. Ne treba ni napominjati da su tu i sve ostale bitne informacije, kao popis trgovina, mogućnosti veleprodaje, kontakt informacije, novosti firme, vlastita robna marka (pod geslom „Ultra – marka kojoj vjerujem“), i drugo…).

Širok izbor proizvoda Ribola trgovina

Assortment

Bilo da odlučite posjetiti jednu od lokacija ili provjeriti što nude Ribola katalozi, uvjerit ćete se: nema proizvoda široke potrošnje koji se ovdje ne bi mogao naći. Mliječni proizvodi, jaja, riba, meso i mesne prerađevine, dodaci za jelo, slatkiši, kava i čaj, pića, kozmetika, kućanske potrepštine, pa čak i materijal za kućne ljubimce – sve to nudi Ribola.

I premda bi već ovo predstavljalo sasvim zaokruženu ponudu, lijepim iznenađenjima tu nije kraj. “Katalog Ribola”, kao uostalom i svaki Ribola katalog novi je izvor iznenađenja, među kojima je možda najupečatljivije i najvažnije Ultra, originalna robna marka dućana koja u praktično svakoj od pobrojanih kategorija donosi bar poneki proizvod koji nećete naći nigdje drugdje.

 

Lakše do Ribola ponude uz Kimbino letak

Kimbino App

Uz Kimbino štednja i ekologija uvijek idu ruku pod ruku. Plastika prlja okoliš, drvo i papir opasnost su za šume. I dok bi netko kakvom prednošću možda i uspio opravdati ovako visoku cijenu, Kimbino kaže: čemu, ako je browsanje online letkom i brže i bezbolno za planet? Štedjeti novac zaista i jest bezbolno jedino uz Kimbino, zato navratite na Kimbino.hr.

OGLAS

Više kataloga iz kategorije

OGLAS
Pretraživanje
Kimbino
Logo trgovine Ribola -

Registrirajte se i u potpunosti iskoristite pogodnosti.