Kimbino
Kimbino
OGLAS

Ribola katalog novi od 17.07.2024 - tjedna akcija i vikend

OGLAS
Ribola

Ribola novi katalog - letak

Ribola katalozi

3/5
Actual brochure

Kao pametan potrošač odgovoran prema vlastitom vremenu i novčaniku, znate da je odabir prave trgovine samo prvi korak. A bude li vaš prvi izbor baš trgovina Ribola katalog vas definitivno neće razočarati. Relativno kratko vrijeme njegovog važenja (kakvih 7 dana za opći katalog i 2-3 dana za izdanje koje se odnosi na Super Ponude) lako je shvatiti i kao prednost: kad je Ribola akcija važno je stići na vrijeme, ali i novi popusti zato stižu mnogo brže.

Ribola katalog dobro je i odmjereno opremljena sveska, bez viška nametljivosti i s taman onoliko šarenila koliko treba. Uz velike slike proizvoda, dobru organizaciju i jasno istaknute cijene malo vam toga bitnog može promaći, zato ne propustite ni vi šansu za mjesec Srpanj. Ovomjesečni katalog uvijek ćete naći ovdje. Trenutno izdanje letka traje 10.07.2024 - 16.07.2024.

Ribola trgovine – osnovne informacije

Shop

Otvaranjem prve trgovine mješovitom robom na malo u Kaštel Kambelovcu 1992. godine počinje uspješna povijest tvrtke Ribola. Već 2005. ona obuhvaća devet dućana i 40 radnika, a preuzimanjem  od tvrtke Nird d.o.o dobiva novi zamah, tako da je do danas taj broj narastao na čak 600 ljudi i 78 trgovina. Djeluje pretežno u Dalmaciji, a danas je među 20 najvećih hrvatskih trgovina kategorije Prehrana.

Radno vrijeme razlikuje se od lokacije do lokacije (početak obično u 6 ili 7 sati, kraj najčešće u 20.30 ili 21h), pa ga je dobro uvijek provjeriti. Jer, čak i kao regionalno orijentiran tvrtka, Ribola posluje u vrlo mnogo mjesta, od kojih su Split, Makarska, Solin, Podstrana, Kaštel Stari i Trogir samo neka. A za slučaj da se nađete izvan Dalmacije ili samo želite provjeriti cijene drugih ponuđača, nakon što prelistate zadnji Ribola katalog nije naodmet provjeriti i brošure trgovina kao što su Kaufland, Lidl, Konzum, Metro, Plodine, Spar, Interspar, Lonia, NTL i Tommy

Što se tiče službene stranice, ona nudi sve što bi i zahtjevnom potrošaču moglo zatrebati. Premda nisu navedeni svi proizvodi koji se nude, u ovoj kategoriji to bi vjerojatno bilo i suvišno; zato su u slučaju trgovine Ribola akcije glavni fokus. Tako ćete na stranici ribola.hr uvijek naći važne akcije, plus posebne vikend akcije i kutak specijalnih pogodnosti za kupce. Dućan poznaje i kategoriju „dana posebnih pogodnosti“, a kupce će dodatno privući i zbirka recepata (Ribola kužina) kao i nagradna igra. Ne treba ni napominjati da su tu i sve ostale bitne informacije, kao popis trgovina, mogućnosti veleprodaje, kontakt informacije, novosti firme, vlastita robna marka (pod geslom „Ultra – marka kojoj vjerujem“), i drugo…).

Širok izbor proizvoda Ribola trgovina

Assortment

Bilo da odlučite posjetiti jednu od lokacija ili provjeriti što nude Ribola katalozi, uvjerit ćete se: nema proizvoda široke potrošnje koji se ovdje ne bi mogao naći. Mliječni proizvodi, jaja, riba, meso i mesne prerađevine, dodaci za jelo, slatkiši, kava i čaj, pića, kozmetika, kućanske potrepštine, pa čak i materijal za kućne ljubimce – sve to nudi Ribola.

I premda bi već ovo predstavljalo sasvim zaokruženu ponudu, lijepim iznenađenjima tu nije kraj. “Katalog Ribola”, kao uostalom i svaki Ribola katalog novi je izvor iznenađenja, među kojima je možda najupečatljivije i najvažnije Ultra, originalna robna marka dućana koja u praktično svakoj od pobrojanih kategorija donosi bar poneki proizvod koji nećete naći nigdje drugdje.

 

Lakše do Ribola ponude uz Kimbino letak

Kimbino App

Uz Kimbino štednja i ekologija uvijek idu ruku pod ruku. Plastika prlja okoliš, drvo i papir opasnost su za šume. I dok bi netko kakvom prednošću možda i uspio opravdati ovako visoku cijenu, Kimbino kaže: čemu, ako je browsanje online letkom i brže i bezbolno za planet? Štedjeti novac zaista i jest bezbolno jedino uz Kimbino, zato navratite na Kimbino.hr.

OGLAS

Popularni proizvodi na Kimbino.hr

Mlijeko
Maslac
Sir
Jogurt
Kruh
Kava
Čokolada
Šunka
Vino
Pivo
Naranče
Riža
Kiselo vrhnje
Čips
Mrkva
Sladoled
Majoneza
Umak
Papar
Kobasica

Više kataloga iz kategorije

OGLAS